Francie, Laissac
... 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní...
Portfolio (29)
... je umisťuje na velmi velké síta, aby usnadnil jejich sušení. Použití: Epidendrum je ovoce s mnoha vlastnostmi. Tato malá kyselá bobule, velmi oblíbená v Íránu, se může jíst samotná. Můžete je také vařit, aby ochutnaly rýži, doplnily zvěřinu nebo maso v omáčce a dokonce i kuře. Pro ty, kteří mají rádi saláty, se také skvěle hodí. Kartony po: 5 kg...
Portfolio (45)
... d'Espelette: Přidává nádech pikantnosti a jedinečnou chuť, typickou pro Baskicko. - Sušené Papriky: Pro sladkou a uzenou notu, která dokonale doplňuje piment d'Espelette. Univerzální Použití: - Koření: Ideální pro posypání vašich grilovaných pokrmů, mas, ryb a zeleniny. - Marinády: Perfektní pro vytváření chutných marinád pro maso a ryby. - Dokončení: Přidejte špetku do vašich vařených pokrmů pro explozivní chuť. Reference:VRACSELSUDOUEST...
Portfolio (200)
Francie, Carpentras
... lanýži, může být také jednou z hvězd vašich vánočních oslav! SKU: 2200039000000 Hmotnost: 0,310 kg Upřesnění k hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původem z Francie, vepřový tuk, původem z Francie, 10% sušené fíky, sůl, dextroza Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1221 KJ / 293 Kcal Tuky: 21g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 7,70g Sacharidy: 0,39g Z toho cukry: 0,19g Bílkoviny: 25,73g Sůl: 4,84g Alergeny: ořechy: možná stopa: použití lískových oříšků v dílně...
Portfolio (16)
Francie, Maubeuge
... jinými zeleninovými bylinkami. Stačí smíchat vločky s česnekem a použít je na suché ruby pro grilované maso. Vločky petržele také přidají nádech hořkosti a bylinkové tóny do vašich marinád. V správném množství dodává sladkou bylinkovou chuť, téměř kořeněnou, ale může přinést příliš mnoho hořkosti, pokud je použita nadměrně. Petržel se dobře kombinuje s bazalkou, paprikou, oreganem, pepřem, rozmarýnem, sumakem a estragonem. Reference: ART0062...
Portfolio (33)
Francie, Le Plessis Robinson
...S tisíci lety zkušeností v chovu, svými zelenými a rozlehlými loukami a mírným a temperovaným klimatem, si Grand Caractère vybral Irsko, kde je úroveň zpracování zrajícího masa velmi sofistikovaná. Aromatická harmonie dřevitých a karamelových tónů, která se uvolňuje z tohoto výjimečného masa, připomíná jemnou vůni, která se vznáší v kuchyních hvězdných šéfkuchařů. Elegantní maso, jehož pomalé...
Portfolio (9)
Francie, Toulouse
...Obecné potravinářské produkty: Rýže, Sušené ovoce, Maso, Drůbež, Ryby, Olej, Koláče, Svačiny, Chipsy...
Portfolio (5)
Francie, Paris
...Box přírodních pamlsků "MER" pro psy nebo kočky 100% lyofilizované nebo sušené ryby Psi a kočky milují chuť lyofilizovaných krmiv pro psy! Protože jsou použity surové a neupravené ingredience bez významné transformace, přirozená chuť jídla je zachována. To znamená, že ovoce, ryby a maso použité v receptu si uchovávají všechny své lahodné aroma. Nutrienty zůstávají nedotčeny díky minimálnímu...
Portfolio (115)
Francie, Malataverne
...Složení: Sádlo, drůbeží játra, pikantní chorizo 20% (maso z vepřového masa (původ EU), sůl, sušené mléko, dextróza, koření, masová aroma, antioxidant E316, konzervant E250, barvivo E120), voda, červené papriky, vejce, sůl, pepř, pálivá paprika 0,1%...
Portfolio (188)
Francie, Soreze
... programů: 1 Univerzální 2 houby / ovoce na tenké plátky 3 vegetariánský, optimalizovaný na 39 stupňů 4 velmi horký, 68 stupňů, ideální pro maso, sušené maso atd. 5 těstoviny 6 úsporný, max 260 W výkonu. Ideální pro použití v karavanech 7 tichý pro noční použití, úroveň hluku snížena přibližně o 80 %. REF:SECBIO05 Výkon (W):495 Napětí (V):220 Frekvence (Hz):50 Hlavní materiál:plast Barva:bílá Délka:50 cm Šířka:27 cm Výška:27 cm Další rozměry:sušicí zásobníky: 24x36x4 cm.
Portfolio (195)
Francie, Aix En Provence
...MÉLISSE - Melissa officinalis Parfém sladký a citronový. Také nazýván pimentem včel, bylinka dam. Tato rostlina je ideální pro relaxaci v nálevu. Můžete ji bez obav louhovat, protože byla pěstována na jihu Francie bez pesticidů a škodlivých látek. Zkrátka, jen samé potěšení! Rostlina Mélisse - Melissa officinalis. Kuchyně Nálev, dezert, ovocný salát, bílé maso, smetana, ryba. Forma / Množství Listy BIO SUŠENÉ / 12g - 50g. Původ Francie - 100% biologická rostlina. Účinky Relaxační, uspávací, žaludeční, kardiovaskulární, antispasmodické.
Portfolio (9)
...Tento čatní, s jeho charakteristickou chutí zázvoru, vylepší vaše chutné maso jako kachna nebo jehněčí. Složení: Sušené meruňky - Rozinky - Růžová cibule - Kandovaný zázvor - Kardamom - Hvězdicový anýz - Skořice - Hnědý cukr...
Portfolio (10)
Francie, Auros
...klobásu perche, rolovanou ventrèche (francouzská pancetta) a plochou. Také vyrábíme vařené uzeniny: domácí česnekovou klobásu, basque paštiku s pimentem d'Espelette, naši slavnou paštiku babičky (s koňakem, smetanou a malými houbami), vařený šunkový koleno, boudin s masem béarnais, galabar boudin a boudin brasse s masem, terinu z vepřových nohou. Kromě toho vyrábíme marinované maso na grilování, jako je náš slavný šunkový steak ve stylu Lomo a čerstvé klobásy.
Portfolio (31)
Francie, LA ROCHETTE
...Vyrábíme s velkým respektem k tradici staromódních klobás a sušených klobás: přírodní střívko, čerstvé maso, bez barviv, bez lepku a bez přidaných nitritů.
Odpovídající produkty
Tradiční Sušené Klobásy
Tradiční Sušené Klobásy
Portfolio (1)
Francie, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT je rodinná struktura se sídlem v Isère, specializující se na porážku koní, zpracované produkty z koně a zpracování koňského masa. Chov koní, porážka koní, vykošťování, řezání koně, zpracování koňského masa, vakuové balení, balení do misek, volně, v konzervách, distribuce. Ovládání celého francouzského koňského řetězce. CERTIFIKACE IFS na našem výrobním místě, aby našim zákazníkům zar...
Portfolio (101)
Francie, Saint-André-Le-Puy
... měsících zrání odhalují svou subtilnost. KLOBÁSY Dáváme si záležet na výběru nejlepších kusů pro výrobu našich klobás. Pocházejí z plece, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme charakter jemnosti a aromatické síly každého našeho receptu. Pletení do přírodního střívka se provádí ručně.
Portfolio (2)
Francie, Saint-Etienne
...zelenina, mražené maso, mořské plody, dezerty, hranolky - v našem Espace Epicerie: konzervy, omáčky, luštěniny, sušené ovoce, koření, pečivo, cereálie a škroby, chleby a tortilly - v našem Espace Boissons: nápoje PET, plechovky - v našem Espace Emballages: krabice, ubrousky, nádoby, příbory, sáčky - v našem Espace Matériel Pro: kuchyňské vybavení pro profesionály Rychlé dodávky kolem Saint-Étienne a Perpignan zajišťuje náš vlastní doručovací servis. Pro národní dodávky náš partner zajišťuje kvalitu přepravy a respekt k zboží a chladovému řetězci.
Portfolio (187)
Francie, Nogent Sur Oise
... sušené podle starého receptu, Coppa solené sušené, Plátky coppa solené sušené, Kostička coppa solené sušené, Razítko coppa solené sušené, Pancetta solené sušené podle starého receptu, Pancetta solené sušené, Plátky pancetta solené sušené, Merguez, Celá porce merguez, Merguez kusy 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 tyč, Plátky pepperoni pizza.
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Francie, Amancy
Maison Alpin La Salaison rodinná Maison Alpin vyrábí a distribuuje produkty z regionu Savojsko již více než 30 let v Amancy v Haute-Savoie. Online prodej: řemeslně vyráběné uzeniny, sušené klobásy, klobásy, dioty, sušené šunky a kvalitní vepřové maso online. V Maison Alpin chceme, aby vám v jedné soustě odhalil pravou chuť savojské duše. Ani víc, ani míň. Není potřeba velkých slov, abychom...
Francie, Le Rouget
Společnost MAS se sídlem v Rougetu v Cantal se specializuje na uzeniny, sušené maso a tradiční konzervy z Centrálního masivu. Firma nabízí produkty s jednoduchými a autentickými recepty. Například nabízí sušenou šunku zrající až 24 měsíců v jejich sušárně v Rougetu a ručně míchanou vepřovou paštiku. Dům MAS je známý kvalitou a autentičností svých produktů.
Francie, Dijon Cedex
CENTRALIAA, velkoobchodní obchod s potravinami mezi podniky, distribuuje potravinářské produkty pro průmysl: sušené zeleninové a ovocné vločky, sušené maso a mořské plody, přírodní extrakty ze zeleniny, vína a octy, kvasnicové extrakty, přípravky na vývary, základy a omáčky, zahuštěné mléko, sušená rajčata a zelenina, atomizované tuky, předvařené luštěniny, ovocné šťávy.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play