...Le Moulin Paschetta Henry vám nabízí širokou škálu vysoce kvalitních olejů. Od roku 1922 naše společnost vyrábí a zpracovává olivový olej s ohledem na rozumné zemědělství a zároveň zachovává tradiční techniky. Sběr oliv se provádí ručně pomocí ručních a pneumatických hřebínků, aby se zachovala kvalita oliv. Poté provádíme drcení plodů jednoduchou mechanickou technikou bez přidání chemických látek a bez změny teploty. Na konci této manipulace získáváme extra panenský olivový olej s volnou kyselostí nižší než 0,8%.
Portfolio (9)
Francie, Cournonterrale
... techniky umožňují uchovat esenciální mastné kyseliny a vitamín E. Respekt k životnímu prostředí: Recyklovatelné materiály, ekologické zemědělství a organické hnojení bez pesticidů pro pečlivě zpracovaný a vysoce kvalitní produkt. Neporovnatelná bezpečnost: Certifikováno podle nejpřísnějších mezinárodních standardů kvality, sledovatelnosti a bezpečnosti potravin.
Portfolio (10)
... zemědělských investic v regionu Alentejo. Olivais do Sul používá nejlepší techniky k dosažení ekonomicky a udržitelné produkce, přičemž je v procesu získávání environmentální certifikace ISO: 14001 a ISO: 22000.
Portfolio (6)
Francie, Grans En Provence
Tropic Apéro se etablil jako lídr na trhu oliv ve 4. třídě v supermarketech a hypermarketech. Posláním Tropic Apéro je obohatit olivy o zeleninu, koření, bylinky a omáčky. Balení našich přípravků využívá dvě techniky, které nejlépe zachovávají čerstvost a kvalitu: nálev a ochrannou atmosféru.
Populární země pro tento vyhledávací výraz