...Le Moulin Paschetta Henry vám nabízí širokou škálu vysoce kvalitních olejů. Od roku 1922 naše společnost vyrábí a zpracovává olivový olej s ohledem na rozumné zemědělství a zároveň zachovává tradiční techniky.
Sběr oliv se provádí ručně pomocí ručních a pneumatických hřebínků, aby se zachovala kvalita oliv. Poté provádíme drcení plodů jednoduchou mechanickou technikou bez přidání chemických látek a bez změny teploty.
Na konci této manipulace získáváme extra panenský olivový olej s volnou kyselostí nižší než 0,8%.
... techniky umožňují uchovat esenciální mastné kyseliny a vitamín E.
Respekt k životnímu prostředí: Recyklovatelné materiály, ekologické zemědělství a organické hnojení bez pesticidů pro pečlivě zpracovaný a vysoce kvalitní produkt.
Neporovnatelná bezpečnost: Certifikováno podle nejpřísnějších mezinárodních standardů kvality, sledovatelnosti a bezpečnosti potravin.
... zemědělských investic v regionu Alentejo.
Olivais do Sul používá nejlepší techniky k dosažení ekonomicky a udržitelné produkce, přičemž je v procesu získávání environmentální certifikace ISO: 14001 a ISO: 22000.
Tropic Apéro se etablil jako lídr na trhu oliv ve 4. třídě v supermarketech a hypermarketech. Posláním Tropic Apéro je obohatit olivy o zeleninu, koření, bylinky a omáčky. Balení našich přípravků využívá dvě techniky, které nejlépe zachovávají čerstvost a kvalitu: nálev a ochrannou atmosféru.