Turecko, Izmir
Nejlepší olivový olej na světě je olivový olej z OliveOilsLand®. OliveOilsLand® je jedním z největších exportérů vysoce kvalitního olivového oleje na Zemi. Turecká exportní společnost olivového oleje je také lépe známá. Uvědomujeme si, že naše společnost se zavazuje zajistit, aby všichni lidé mohli dosáhnout olivového oleje za skvělou cenu pro lidské zdraví. Jejich touha vyměnit tento geograficky...
...Le Moulin Paschetta Henry vám nabízí širokou škálu vysoce kvalitních olejů. Od roku 1922 naše společnost vyrábí a zpracovává olivový olej s ohledem na rozumné zemědělství a zároveň zachovává tradiční techniky. Sběr oliv se provádí ručně pomocí ručních a pneumatických hřebínků, aby se zachovala kvalita oliv. Poté provádíme drcení plodů jednoduchou mechanickou technikou bez přidání chemických látek a bez změny teploty. Na konci této manipulace získáváme extra panenský olivový olej s volnou kyselostí nižší než 0,8%.
Portfolio (9)
Francie, Cournonterrale
... techniky umožňují uchovat esenciální mastné kyseliny a vitamín E. Respekt k životnímu prostředí: Recyklovatelné materiály, ekologické zemědělství a organické hnojení bez pesticidů pro pečlivě zpracovaný a vysoce kvalitní produkt. Neporovnatelná bezpečnost: Certifikováno podle nejpřísnějších mezinárodních standardů kvality, sledovatelnosti a bezpečnosti potravin.
Portfolio (10)
... zemědělských investic v regionu Alentejo. Olivais do Sul používá nejlepší techniky k dosažení ekonomicky a udržitelné produkce, přičemž je v procesu získávání environmentální certifikace ISO: 14001 a ISO: 22000.
Portfolio (6)
... od svého vzniku klade následující cíle: Společné zpracování všech oliv dodaných členy podle zásad nejlepší olejářské techniky, přičemž k tomu účelu zajišťuje potřebné zařízení a vybavení; Společné uchovávání a prodej produktu získaného zpracováním oliv. Během olejářské sezóny členové denně dodávají olivy a jejich zpracování probíhá do 24 hodin po dodání pomocí mechanických postupů (studená extrakce...
Portfolio (1)
Francie, Grans En Provence
Tropic Apéro se etablil jako lídr na trhu oliv ve 4. třídě v supermarketech a hypermarketech. Posláním Tropic Apéro je obohatit olivy o zeleninu, koření, bylinky a omáčky. Balení našich přípravků využívá dvě techniky, které nejlépe zachovávají čerstvost a kvalitu: nálev a ochrannou atmosféru.
...Frantoio Petasecca Donati je aktivní v Bevagně od roku 1962. Olejárna, přejmenovaná na "Frantoio di Bevagna", využívající nejlepší techniky extrakce oleje a moderního zařízení na zpracování oliv zcela za studena, dnes vyrábí OLIVOVÝ OLEJ EXTRA PANENSKÉ KVALITY a řadí se mezi nejlepší výrobce ITALSKÉHO OLIVOVÉHO OLEJE EXTRA PANENSKÉHO. Frantoio di Bevagna proto získalo certifikaci OLIVOVÝ OLEJ EXTRA PANENSKÝ D.O.P. a certifikovaný BIO OLIVOVÝ OLEJ EXTRA PANENSKÝ.
Turecko, Balikesir
...Jsme výrobci organického olivového oleje z rané sklizně, který pochází z našich olivových hájů v Ayvalıku, Balıkesiru, a to bez použití chemických látek. Naše produkty lze snadno používat jak v jídlech, tak v salátech. Obsah kyseliny se pohybuje mezi 0,3-0,8. Máme platný organický certifikát, všechny analýzy našich produktů a exportní dokumenty. Z hlediska zdraví používáme skleněné lahve o objemu 0,5/1 litru a plechovky o objemu 5/18 litrů. Dále vyrábíme organické stolní olivy z našich černých oliv. Také vyrábíme organické olivové mýdlo pomocí techniky teplého lisování z olivového oleje.
Populární země pro tento vyhledávací výraz