...Na stromě se objevuje jako malá limetka, která se sklidí. Poté se blanšíruje ve slané vodě, než se suší v pouštním písku, kde zůstává několik týdnů. Tato fáze umožňuje těmto citronům vyvinout tu vyhledávanou umami chuť. Použití: Černé citrony jsou sušené plody, které mohou být: - Strouhané nebo mixované: v prášku ochutí pokrm z ryb nebo omáčku. - Rozlámané na kousky a přidávané přímo do vašich...
Portfolio (45)
Francie, Graulhet
... závislosti na čase sušení a připomíná trochu balsamický ocet. Má optimální trvanlivost 1 rok, ale v Japonsku někteří lidé uchovávají černý česnek až 10 let. Stejně jako dobré víno se s věkem zlepšuje; pokud chcete zastavit zrání, uchovávejte ho v lednici. A jak ho použít v kuchyni? Na jazyku se uvolňuje nádherná jemnost, mírně kyselá, která evokuje lékořici; patří mezi umami chutě. Jeho chuť je tak jemná, že si ho můžete vychutnat samotný, čistý a celý, kdykoli.
Portfolio (1)
Francie, Varennes-Jarcy
...Klasický formát. Náš černý česnek je vyroben z BIO IGP bílého česneku z Drôme. Česnek se vaří při nízké teplotě po dobu 15 až 30 dnů. Síra, která dodává česneku jeho astringentní chuť, se uvolňuje, přirozeně přítomné cukry v česneku se karamelizují, což umožňuje česneku rozvinout aroma lékořice a balzamikového octa. Jeho umami chuť mu umožňuje ladit jak se slanými, tak se sladkými pokrmy a...
Portfolio (5)
Francie, Paris
... mírně sladká chuť, která se pohybuje od karamelu po lékořici a mění se podle doby sušení, je považována za jednu z pěti základních chutí, umami. Černý česnek je obzvlášť univerzální a používá se v mnoha receptech, od předkrmu po dezert. Je velmi oblíbený mezi gurmány a šéfkuchaři s hvězdami.
Portfolio (133)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play