...Elektrický hrnec na těstoviny s vypouštěcím ventilem - 1 koš Casselin
Nerezová ocel AISI 304
Nádoba z nerezové oceli AISI 430
Rozměry nádoby: Š 240 x H 300 x V 200 mm
Odpor z incoloy 820
Teplota: 30 °C - 110 °C
Bezpečnostní termostat
Výkon: 3 400 W / 230 V
Rozměry: Š 270 x H 420 x V 300 mm
Hmotnost: 12 Kg
Existuje také v elektrické verzi s vypouštěcím ventilem - 1 koš (viz níže naše související produkty).
Ref:CCAPV1G...
...Profesionální vařič těstovin s jedním košem je ideální pro těstovinové bary. Je vybaven bezpečnostním systémem a topným tělesem z incoloy 820, což zajišťuje bezpečné používání.
Elektrický vařič těstovin obsahuje nerezovou nádobu o rozměrech: Š240 x H300 x V200 mm. Má výkon 3400 W / 230 V a teplotu, která může dosahovat od 30 °C do 100 °C s bezpečnostním termostatem. Vařič těstovin je vhodný pro...
...Speciální paella sporák, 1 kroužek průměr 30 cm s regulačním tlačítkem, výkon 6 500 W. Připojení pomocí mosazného konektoru. Funguje na butan/propan.
Vhodné pro nádoby o průměru 36 až 42 cm. Pouze pro venkovní použití.
REF:RECPAE30
ZÁRUKA:24 MĚSÍCŮ
Výkon (W):6 500
Hlavní materiál:smaltovaná ocel
Barva:černá
Vyrobeno v:Španělsku
Délka:51 cm
Šířka:30 cm
Průměr:30 cm
Výška:9,5 cm
Čistá hmotnost:1,305 kg...
...S vařiči ze série „CHEF LCD“ má cukrář vše, co potřebuje k vynalézání, výrobě a uchovávání svých vlastních výtvorů. Dynamický vodní lázeň na bázi glykolu umožňuje jemně nastavit teplotu produktu od 4 °C do 115 °C, aniž by se kdykoli změnily organoleptické vlastnosti.
Kapacita / Výroba: Cyklus 30 až 55 kg
Napětí: Třífázové 400 T+N
Výkon: 8,5 kW
Kondenzátor: voda
Výška: 120 cm
Šířka: 63 cm
Hloubka: 102 cm
Čistá hmotnost: 260 kg...
...Kontrola přesného měření a homogenního zpracování produktu při udržování teploty v tloušťce vrstvy produktu po nezbytnou dobu pro blanšírování (včetně předvaření) zpracovávaných produktů.
Kapacita 500 kg/h až 20 t/h v závislosti na hmotnosti zpracovávaných produktů a modelu.
Vysoký výkon materiálu s maximálním zachováním organoleptických vlastností zpracovávaných produktů.
Minimální spotřeba vody v závislosti na zvoleném režimu provozu.
Optimalizace rozměrů zařízení podle souboru produktů k zpracování a požadavků na rozměry instalační zóny.