Francie, Paris
...Jemná kombinace čerstvého lososa a uzeného lososa spolu s čerstvými listy kopru dělá z tohoto produktu nezbytnou klasiku. Ingredience: Čerstvý losos 44 %, uzený losos, smetana, rybí vývar, cibule, olivový olej, kopr, sůl, agar-agar, bílý pepř. Čistá hmotnost: 90 g...
Portfolio (200)
Francie, Castelnaudary
Le Coustelous je hrdý na to, že vám nabízí své gastronomické produkty z Jihozápadu, se zvláštní pozorností na slavný cassoulet z Castelnaudary. Jsme si vědomi kvality našich ingrediencí a spolupracujeme s místními producenty, abychom vám nabídli to nejlepší. Naše produkty exportujeme do Evropy, Spojených států a Francie, do delikates, vinoték a specializovaných obchodů s gastronomií a dalšími pot...
Portfolio (37)
Francie, Sault
AROMA'PLANTES je francouzská společnost, která se nachází v Provence a specializuje se na výrobu aromatických surovin již více než jedno století a od roku 1978 také v bio kvalitě. Disponuje moderní destilérkou a vlastním laboratoří, a přímo dodává specializovaným firmám v oblasti aromaterapie, kosmetiky, mýdlařství nebo parfumerie ve velkém nebo v balených produktech. Nabízíme širokou škálu kvali...
Portfolio (96)
Francie, Guérande
...Delikátní směs soli a koření, která zvýrazní všechny ryby, bílé maso, dušenou zeleninu atd.... Tato směs je dokonale vyvážená, aby vám usnadnila přípravu vašich krátkých vývarů! Snadný krok pro vždy úspěšný, voňavý a rafinovaný krátký vývar! Používá se k ochucení vaření ve vodě: ryby, hovězí polévka, kuře v hrnci, měkkýši, zeleninové vývary.
Portfolio (42)
Francie, Sentheim
Francie, Olivet
...případně vydrhněte cukety, oloupejte je úplně nebo po pruzích, pokud jsou mladé, kůži neodstraňujte. Nakrájejte cukety na plátky. Nakrájejte na kolečka. Nalijte vodu, hovězí vývar nebo 1/2 kostky bujónu. Nalijte do pánve cukety. Přiveďte k varu. Promíchejte. Přidejte kurkumu, sůl, tymián bez listů. Vařte 10/15 minut, zkontrolujte, zda jsou cukety uvařené, udržujte v teple. Nasekejte pažitku. Předehřejte troubu na 6/7 (200°C) na 45 minut, ale vždy kontrolujte...
Portfolio (114)
Francie, Sète
...Příprava paelly s vývarem: přidejte rýži a je hotovo! Nařeďte vývar trochou vody, abyste uvařili rýži podle své chuti.
Portfolio (42)
Francie, Malataverne
Vítejte u DISTRAZUR, vašeho velkoobchodu s delikatesami. Již více než 25 let obsluhujeme tradiční obchod s neustálou snahou přinášet kvalitní produkty, které jsou přizpůsobeny našim zákazníkům a liší se od velkoobchodních kanálů. Naše značka, Les Saveurs du Clavon, oslovuje i ty nejnáročnější gurmány. Je snadno rozpoznatelná a zaručuje výběr chutných, jemných a delikátních produktů. Jste nezávislí...
Portfolio (188)
Francie, Auros
Založena v roce 2002, MAISON VOISINE je rodinná firma. Jsme výrobce a velkoobchodník s produkty místního řemeslného zpracování z Akvitánie. MAISON VOISINE byla založena za účelem vytvoření nástroje pro místní a regionální distribuci s kvalitním chladicím vybavením. Společnost nabízí přímé dodávky našim zákazníkům, řezníkům, uzenářům a obchodníkům s potravinami. Pocházíme z několika generací chovat...
Portfolio (31)
Francie, Paris
...58 % černý česnek, zeleninový vývar (voda a zelenina v proměnlivých poměrech: mrkev, celer, cibule, pórek), mořská sůl z Cervie. Černý česnek není odrůda česneku, ale česnek konzervovaný v mořské vodě, který k nám přichází přímo z Koreje a Japonska. Suší se při nízké teplotě mezi 60 a 80 °C v humidní atmosféře po dobu od 15 do 60 dnů. Tento proces by měl znásobit přínosy klasického česneku a jeho...
Portfolio (133)
Francie, Bréal-Sous-Montfort
...Představte si to jako "kuchařskou sadu". "Cooking Box" zahrnuje výběr nejlepších základů, vývarů a novodobých bujónů od Saveur! - Bez palmového oleje a bez zvýrazňovačů chuti - Pečlivě vyvážený obsah soli - Prohlášení o přírodních aroma v souladu s novou platnou legislativou Aplikace: Základní omáčky Hotová jídla Polévky Mořské plody Zeleninové nebo salátové koření Základy, vývar, rybí bujón, přírodní aroma, snížený obsah soli, bez palmového oleje, bez zvýrazňovače chuti, 100% přírodní ingredience...
Portfolio (3)
Francie, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire vznikl v roce 2004 setkáním botanistů, etnobotaniků a sběračů, kteří jsou vášniví pro rostlinný svět. Specialista na extrakty z čerstvých bio rostlin pocházejících z francouzské flóry, laboratoř od začátku zvolila originální způsob výroby: rostliny, které sbírají asociované sběračky-producentky společnosti, jsou macerovány přímo na místě sběru, aby se zachovaly všechny jejich...
Portfolio (311)
Francie, Furiani
...Složení: pařížské houby, cibule, voda, kuřecí vývar, sůl, pepř. Příloha (20g) slunečnicová a dýňová semínka. Hmotnost 0,965L. Reference: SOUPFORES Hmotnost: 0,965L...
Portfolio (97)
Francie, Sainte Croix En Plaine
... / ideální jako náhrada soli Původ: Francie & Německo Vzhled: charakteristická hnědá barva Chuť: přirozená kyselost a kořeněnost Kyselost: 5° Doporučení k použití: Okořenění salátů a dalších kulinářských příprav (omáčky, deglazování, marinády, krátký vývar...). Jako nápoj: 1 čajová lžička do sklenice teplé vody, pít na lačno ráno.
Portfolio (8)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play