Francie, Rabastens De Bigorre
Pokud jste prodejce, delikatesy, GMS, velkoobchodníci? Neváhejte nás kontaktovat. S více než stoletou zkušeností a jedinečným know-how se Conserverie du Sud vyznačuje jako první výrobce paštik na bázi vepřového masa a jediný, jehož dosah je národní a mezinárodní. Conserverie du Sud uzavřela místní alianci a nakupuje vepřové maso s certifikací od renomovaného dodavatele v regionu, známého svými ma...
Portfolio (27)
Francie, Paris
...U Pawell dobře známe kočky. Víme, že jsou někdy velmi vybíravé, pokud jde o jídlo, a často je téměř nemožné je donutit sníst něco, co se jim nelíbí. Proto jsme navrhli tento mokrý krmivo z kvalitních prémiových ingrediencí. VYSOKO KVALITNÍ PASTY Z hovězího masa (70 %) nebo kuřecího masa (70 %), vývaru z minerálně obohacené vody (29,8 %) a konopného oleje (0,2 %). To je vše. A to stačí! Pro plnou vitalitu vašeho malého chlupáče jsou paštiky obohaceny o vitamíny D3, E, B1, B2, B6 a B12.
Portfolio (18)
Francie, Soreze
...Verrine Weck 290 ml, sada 6 kusů s těsněním a víčky. Průměr 100 mm, výška 60 mm. Prodáváno bez háčků (pro udržení víčka během sterilizace). POUŽITÍ Ideální pro konzervy z foie gras, masové paštiky v konzervě... ÚDRŽBA Důkladně vyčistěte svou sklenici Weck horkou vodou a mýdlem po použití konzervy, přičemž odstraňte těsnění. Po vysušení ji skladujte uzavřenou a naskládanou nebo zasunutou bez...
Portfolio (195)
Francie, St Denis Les Bourg
... % živočišných bílkovin francouzského původu, tato jemná mousse je dokonale přizpůsobena primární stravě vašeho kočky bez kostí, bez dehydratovaných mas, bez konzervantů, bez obilovin a bez lepku. Můžete si být jisti, že mu nabízíte vyvážený a vysoce kvalitní recept, který přispívá k přirozenému fungování jeho metabolismu. Navíc příjemná textura této bezobilné paštiky pro kočky je příležitostí k optimálnímu chuťovému zážitku pro vašeho společníka.
Portfolio (9)
Francie, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE je online obchod a obchod v Brive-la-Gaillarde, který nabízí různé řemeslné produkty, aby vám přiblížil terroir Corrèze ve Francii a sdílel s vámi to nejlepší z tohoto regionu. Od gastronomie, přes dekorační předměty, nože, svíčky, šperky až po kosmetiku, najdete vše v našem online obchodě. Vyberáme nejlepší řemeslné produkty made in Corrèze: - gastronomické produkty - vína a likér...
Portfolio (71)
Francie, Lyon
Tři přátelé, vášniví milovníci gastronomie a přírody, Thomas, Thibault a Andréa, založili JOKO. Jejich ambicí je valorizovat divoké francouzské zvěřiny a černé vepřové z Bigorre AOP pomocí krátkých dodavatelských řetězců. Nabízejí přírodní kvalitní produkty prostřednictvím autentických a inovativních receptů, přičemž bojují proti plýtvání potravinami spojenému s lovem. Jejich cílem je zpřístupnit ...
Portfolio (40)
Francie, Pleucadeuc
...• Végédécor : přetexturovaná zelenina • Primdécor : celé nebo kousky ovoce • Pulpedécor : přetexturované ovoce • Připravené pokrmy vyvinuté na míru, termostabilní APLIKACE : • Špízy, pečeně, tournedos nebo paupiettes, paštiky nebo pěny… BALENÍ • Karton 15 až 20 kg • Plastová přepravka 15 až 20 kg VÝHODY • Rozměr na míru • Jednoduchá a rychlá příprava • Produkt připravený k použití • Zlepšení...
Portfolio (9)
Francie, Olivet
...Reference 3317960007527 Dřevitá, svěží, pikantní a příjemně aromatická vůně. Černé pepřové bobule se sbírají zelené, poté se podrobují fermentaci po několik dní a suší se na slunci, pod jehož vlivem se zvrásní a zčernají. Pepř tradičně zvýrazňuje chuť všech slaných pokrmů. Preferujte použití celých zrn pro dochucení masových vývarů. Aby pepř neztratil své aroma a nepřidal přípravě hořkost, je lepší ho přidat na konci vaření. Tipy na použití: sauces, masa, vejce, nádivky, paštiky, zelenina...
Portfolio (114)
Francie, Auxerre
...Nez: Síla a svěžest Colombardu spojená s gurmánskou aromatikou sauvignonu. Notes květin a exotického ovoce. Bouche: Ústa, která jsou zároveň osvěžující a ovocná. Ideální jako aperitiv, snadno se spojí během celého jídla: mořské plody, grilované ryby, drůbež, letní kuchyně, rybí paštiky, exotická kuchyně nebo sýry. Cenově výhodné podle objemu: 120/300/600 lahví Teplota podávání: 8° Ročník: 2021 Odrůda: Colombard Pěstování: Biologické Reference: Côtes de Gascogne...
Portfolio (190)
Francie, Geispolsheim-Gare
...Sada 6 sklenic WECK corolle o objemu 370 ml! Novinka u MCM Obalů! Sklenice z borosilikátového skla Weck Model COROLLE 370ml, průměr 80 mm. Těsnění a víčka včetně. Klipy NENÍ ZABEZPEČENY. Kapacita: 370ml Výška v mm: 86 Otevření: 80mm Pro přibližně v gramech: 350 až 450 gramů produktů, podle hustoty a typu produktu. Ideální pro paštiky, foie gras, skleničky, hotová jídla, dezerty, ovoce, zeleninu, polévky ...
Portfolio (48)
...Paštiky, teriny, rillette nebo regionální speciality, máme mnoho předkrmů. Bez foie gras: budou se hodit na vaše každodenní jídla, zatímco s foie gras je oceníte, když přijmete přátele nebo na vaše sváteční jídla.
Portfolio (4)
Francie, Carquefou
...V souladu s tradicí uzenářství zahrnuje náš sortiment terinové paštiky, paštiky v těstě, pečeně, klobásy, vařenou šunku, grilovací šunku a staromódní uzenou syrovou šunku, jelita, slaninu, rillettes, škvarky atd.
Francie, Astaffort
... gras, rostlinné a bio paštiky a teriny. Každý recept je vypracován s pečlivou pozorností k výběru surovin, zachycující podstatu tradičních pokrmů, zatímco zůstává věrný našim etickým hodnotám. Náš veganský foie gras vám nabízí luxusní chuťový zážitek, bohatý na chutě a textury, bez jakýchkoli kompromisů na úkor pohody zvířat. Naše paštiky a teriny naopak oslavují autenticitu, tradici a kvalitu...
Portfolio (7)
Francie, CASTELNAUDARY Cedex
V srdci Languedocu a země Catharů, v Castelnaudary, v Aude, SODICAS CONSERVERIE pod značkou Audary připravuje pro vaše potěšení to nejlepší z tradiční kuchyně jihozápadu. Cassoulet, konfitované pokrmy, hotová jídla, paštiky, kolena, foie gras, to vše jsou produkty, které evokují dobrý život a dobré jídlo. Naše regionální produkty a tradiční recepty jsou stále více oblíbené mezi spotřebiteli.
Francie, La Fouillade
Jsme hrdí na to, že jsme producenti biologických zemědělských produktů, zejména vepřové uzeniny a piva. Všichni naši prasata jsou chována v souladu s těmito normami, dostávají krmivo složené výhradně z certifikovaných biologických obilovin pocházejících z naší vlastní farmy. Jejich pohoda je naší prioritou a žijí v pohodlných zařízeních s podestýlkou z slámy, mají také přístup venku pro jejich roz...
Portfolio (11)
Francie, Objat
...plátky kachního prsa s foie gras, paštiky s kaštany a foie gras - Hotová jídla: kachní paupiettes s foie gras, zelí plněné foie gras, kachní sauté s houbami, cassoulet s kachním konfit, kachní konfit, husí konfit, vařené hříbky - Regionální paštiky: corrézská paštika, paštika se švestkami a foie gras, lesní terina, terina se 2 olivami a foie gras - Uzené kachní prsa, kachní a husí žaludky, assortiment salátů - Dárkové balíčky a firemní dárky na míru - Výroba konzerv na míru podle vašeho receptu s personalizovaným označením.
Portfolio (7)
Francie, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL je malá a střední podnik, který se specializuje na výrobu gurmánských produktů "Vyrobeno ve Francii": paštiky, teriny, speciality a pomazánky, které jsou od 90. let exportovány na mezinárodní trh: Brazílie, Austrálie, Spojené království, Německo, Itálie, Dánsko, Česká republika, Nizozemsko atd. Společnost nabízí tradiční a BIO produkty, které jsou distribuovány do delikates, vinoték...
Francie, Beaumont De Lomagne
Je to láska k řemeslu a vážnost, která vedla malou beaumontskou řeznictví, založenou v roce 1888 a vedenou Antoinem Micouleauem, k tomu, aby se stala La Maison Micouleau, řemeslnou konzervárnou. Od té doby předáváme naše recepty z otce na syna. V srdci naší země, Lomagne, dáváme plnou chuť slovu terroir. Naše foie gras, konfitované pokrmy, cassoulet a další typická jídla jsou připravována s resp...
Francie, Plailly
... LUTETIA bylo nainstalováno po celém světě pro provádění operací rozmrazování, solení, fázového kumulování, tepelných úprav, sušení a uzení, chlazení a kryogeniku. LUTETIA vyvíjí technologické procesy pro všechny vaše výrobky: Vepřové uzeniny (vařená šunka, slanina, paštiky), suché uzeniny (coppa, sušená šunka, sušená klobása, Cobourg), nakládané výrobky, zpracované drůbeží výrobky (drůbeží šunka, nugety), pečené a uzené kuřata, mořské plody (losos, hlavonožci).
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
...Založena v roce 1993, Maison Mayté je tradiční basque řeznictví. Maison vyrábí širokou škálu sušených uzenin z Baskicka: šunky, klobásy, sušené klobásy, ploché nebo rolované břicháče, chorizo, sušené lomos... Maison také nabízí své speciality na bázi kachny (foie gras, prsa, konfit, rillette, paštiky z foie gras), vepřového (baskická paštika, baskická paštika s pimentem d'Espelette, venkovní...
Francie, OSSES
...Situovaná v Baskicku, společnost ARNABAR se specializuje na výrobu foie gras a baskických produktů. Takže vyrábí a prodává následující regionální produkty: blok foie gras, celé foie gras, polovičně vařené foie gras, kachní konfit, axoa, baskické recepty, paštiky a rilletes, klobásy, uzeniny, piment d'Espelette, vína a nápoje z Baskicka, sladké speciality, mořské plody atd. ARNABAR také nabízí gurmánské dárkové balíčky, které mohou být darovány jako firemní dárky.
Francie, St Medard D Eyrans
Založena v roce 1948 v Néracu v Lot-et-Garonne, společnost LOU GASCOUN si vybudovala svou pověst téměř 50 let na jediném produktu: slavné žluté plechovce paštiky z vepřového jater podle rodinného receptu. Všechny naše produkty jsou vyráběny ručně a jsou založeny na tradičních receptech z Jihozápadu, složené z čerstvých surovin pečlivě vybraných a připravených bez barviv a konzervantů. Nabízíme foie gras, paštiky, úhoří matelote, polévku z Arcachonského zálivu, lampreje atd.
Francie, Barcus
LA FERME UHARTIA je specialistou na farmářské kachny. Zavedli jsme tradiční chov kachen a dílnu na krmení kukuřičnými zrny, než jsme se pustili do ruční výroby farmářských produktů v našich prostorách splňujících normy CEE. Nabízíme vám širokou škálu produktů na bázi kachny, jako je kachní foie gras, kachní konfit, kachní rillette, paštiky s foie gras a hotová jídla, jako je kachní daube nebo plněné knedlíky.
Francie, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, také známý jako Foie Gras Kuster, vyrábí kachní a husí foie gras. Domaine nabízí foie gras bez přidaných látek a chemických konzervantů. Domaine také prodává speciality z foie gras, paštiky, rillette, škvarky, konfity, žaludky, konfity speciality, sušené prsa a také hotová jídla jako je cassoulet Périgourdin. Jako zpracovatelé ořechů a sušeného ovoce, domaine také prodává farmářské a řemeslné bio produkty (ořechová smetana, hořčice s ořechy, fíková a ořechová marmeláda atd.). Domaine de la Barbe zaručuje zdravé, kvalitní a chutné produkty.
Francie, Plouay
Od roku 1984 společnost CERIMPORT vytváří, vyrábí a distribuuje potravinové obaly z glazované keramické kameniny. Všechny keramické mísy pro balení potravinářských produktů (paštiky, rilletes, čerstvá nebo mražená hotová jídla, cateringové produkty, sladké výrobky atd.). Naše sortimenty se rozšířily na základě vašich požadavků a dnes nabízíme více než 400 položek v našem katalogu. CERIMPORT je uznávána velkými jmény v potravinářském průmyslu pro serióznost své výroby a služeb. Její výrobní jednotka je od roku 2005 certifikována podle ISO 9001-2000.
Francie, LE BOURGET
...TWIZZA je velkoobchod s potravinami specializující se na produkty z celého světa. Společnost zajišťuje distribuci uznávaných a pečlivě vybraných etnických a/nebo městských potravinářských značek pro svou B2B síť. Nabízením kompletního sortimentu sladkých a slaných produktů, jako jsou omáčky, nápoje, paštiky, škroby atd., TWIZZA umožňuje profesionálům v oblasti gastronomie a potravinářství...
Francie, Foix
...V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariège.
Francie, Le Rouget
Společnost MAS se sídlem v Rougetu v Cantal se specializuje na uzeniny, sušené maso a tradiční konzervy z Centrálního masivu. Firma nabízí produkty s jednoduchými a autentickými recepty. Například nabízí sušenou šunku zrající až 24 měsíců v jejich sušárně v Rougetu a ručně míchanou vepřovou paštiku. Dům MAS je známý kvalitou a autentičností svých produktů.
Francie, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je firma specializující se na ruční výrobu regionálních potravinových specialit. DROSERA GOURMANDE vyrábí řadu potravin na bázi kachny, jako je foie gras, bloky foie gras, pěny z foie gras, žaludky, konfitované pokrmy, kachní prsa atd. Firma také nabízí tripoux, klobásy, paštiky, fritony, cassoulet, galantiny, teriny na aperitiv a teriny z divočiny.
Portfolio (2)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play