... Pokud je výroba na míru potravinových obalů jejich hlavní činností, PLASTOBREIZ a PLASTOLOIR také disponují širokými řadami recyklovatelných potravinových obalů určených pro procesy balení v ochranné atmosféře (MAP) nebo pod skin, či pro zmrazování a/nebo tepelnou úpravu. Jednoduchý kontakt vás poslouchá a provází vás celým vaším projektem balení. Jsme certifikováni podle ISO 9001 v.2000 a také...
Portfolio (384)
Francie, Saint Angeau-Val De Bonnieure
...- V průmyslové údržbě, v mechanice se kapalný dusík používá pro studené montáže (sazení) nebo k provádění tepelných šoků. (Průmyslová údržba) - V centrech kryoterapie pro pohodu a regeneraci. - Nakonec v gastronomii pro molekulární kuchyni a zmrazování potravin.
Portfolio (4)
Francie, Merville
...Přijměte Cartybox, opakovaně použitelný a ekologický obal. Snižte uhlíkovou stopu svých obalů o 40! Vodotěsná a hermetická, dokonale chrání potraviny pro optimální uchování a zajišťuje přepravu vašich připravených pokrmů. Skládací, snadno se skladuje a uskladňuje | Praktická, může jít přímo do mikrovlnné trouby po vytažení z mrazáku a je vhodná do myčky na nádobí. Opakovaně použitelná, odolává více než 40 cyklům zmrazování – mikrovlnné trouby a překračuje 100 cyklů v myčce na nádobí | Vyrobené z mono-materiálu, jsou recyklovatelné na konci životnosti. Teplota použití: od -20 °C do +120 °C...
Portfolio (116)
Francie, Saint Pal De Mons
...Sáčky na uchovávání potravin (chrání před vzduchem, vlhkostí) nebo průmyslových dílů (úspora místa) Vakuové balení pomocí vakuové stroje (není součástí dodávky) Široké sváry na 3 stranách Vhodné pro kontakt s potravinami Vhodné pro zmrazování Materiál: 9 vrstev PA/PE Barva: čirá Tloušťka: 90 mikronů Rozměry: Balení po 1000 sáčcích: 140x350 mm 150x200 mm 150x280 mm 160x260 mm 160x300 mm...
Portfolio (186)
...Pro 5 mřížek GN1/1 nebo 60 x 40 (není dodáno) Díky rychlému chladicímu cyklu klesá teplota produktu z +70 °C na +3 °C za 90 minut. V režimu zmrazování klesá teplota potravin z +70 °C na -18 °C maximálně za 240 minut, aby se zachovaly buňky produktu. Vysvětlující návod v příloze ke stažení. Přístroj je nezbytný pro prevenci proliferace bakterií.
Portfolio (50)
Francie, Rueil-Malmaison
FEMIA navrhuje a vyrábí stroje a zařízení pro přípravu a kontinuální tepelnou úpravu zeleniny, sladké kukuřice a ovoce. FEMIA již téměř 60 let vybavuje průmyslníky v oblasti konzervace, zmrazování a čerstvých produktů na všech kontinentech. Od přijetí produktu v továrně až po jeho přenos k balicí nebo zmrazovací lince máme odpověď na funkce, které potřebujete, v širokém rozsahu kapacit až do 20...
Portfolio (159)
JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) je globálním dodavatelem technologických řešení pro vysoce hodnotné segmenty potravinářského zpracování a letecké dopravy. Navrhujeme, vyrábíme a uvádíme do provozu technologicky sofistikované systémy a produkty pro naše zákazníky. Produkty pro zpracování potravin: řešení pro zmrazování a chlazení masa, mořských plodů, drůbeže, hotových jídel...
Francie, Savigné L'evêque
... vlastnosti potravin a snášejí vysokoteplotní vaření bez rizika migrace. Ať už v tradiční nebo uzavíratelné verzi, snášejí zmrazování a mohou přecházet z trouby na stůl. Uzavíratelná verze umožňuje vaření v uzavřeném obalu, provádění pasterizace po uzavření a uzavření za tepla. Produkt je hodnotnější, riziko kontaminace je sníženo, zisky z produktivity jsou značné a doba trvanlivosti se prodlužuje.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play