...Přijměte Cartybox, opakovaně použitelný a ekologický obal.
Snižte uhlíkovou stopu svých obalů o 40!
Vodotěsná a hermetická, dokonale chrání potraviny pro optimální uchování a zajišťuje přepravu vašich připravených pokrmů.
Skládací, snadno se skladuje a uskladňuje | Praktická, může jít přímo do mikrovlnné trouby po vytažení z mrazáku a je vhodná do myčky na nádobí.
Opakovaně použitelná, odolává více než 40 cyklům zmrazování – mikrovlnné trouby a překračuje 100 cyklů v myčce na nádobí | Vyrobené z mono-materiálu, jsou recyklovatelné na konci životnosti.
Teplota použití: od -20 °C do +120 °C...
...- V průmyslové údržbě, v mechanice se kapalný dusík používá pro studené montáže (sazení) nebo k provádění tepelných šoků. (Průmyslová údržba)
- V centrech kryoterapie pro pohodu a regeneraci.
- Nakonec v gastronomii pro molekulární kuchyni a zmrazovánípotravin.
...Sáčky na uchovávání potravin (chrání před vzduchem, vlhkostí) nebo průmyslových dílů (úspora místa)
Vakuové balení pomocí vakuové stroje (není součástí dodávky)
Široké sváry na 3 stranách
Vhodné pro kontakt s potravinami
Vhodné pro zmrazování
Materiál: 9 vrstev PA/PE
Barva: čirá
Tloušťka: 90 mikronů
Rozměry:
Balení po 1000 sáčcích:
140x350 mm
150x200 mm
150x280 mm
160x260 mm
160x300 mm...
...Pro 5 mřížek GN1/1 nebo 60 x 40 (není dodáno)
Díky rychlému chladicímu cyklu klesá teplota produktu z +70 °C na +3 °C za 90 minut.
V režimu zmrazování klesá teplota potravin z +70 °C na -18 °C maximálně za 240 minut, aby se zachovaly buňky produktu.
Vysvětlující návod v příloze ke stažení.
Přístroj je nezbytný pro prevenci proliferace bakterií.
JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) je globálním dodavatelem technologických řešení pro vysoce hodnotné segmenty potravinářského zpracování a letecké dopravy. Navrhujeme, vyrábíme a uvádíme do provozu technologicky sofistikované systémy a produkty pro naše zákazníky.
Produkty pro zpracování potravin: řešení pro zmrazování a chlazení masa, mořských plodů, drůbeže, hotových jídel...
... vlastnosti potravin a snášejí vysokoteplotní vaření bez rizika migrace. Ať už v tradiční nebo uzavíratelné verzi, snášejí zmrazování a mohou přecházet z trouby na stůl.
Uzavíratelná verze umožňuje vaření v uzavřeném obalu, provádění pasterizace po uzavření a uzavření za tepla. Produkt je hodnotnější, riziko kontaminace je sníženo, zisky z produktivity jsou značné a doba trvanlivosti se prodlužuje.