Finsko, Turku
Itálie, Marciano Della Chiana
...Guanciale je uzenina vyrobená z tváře prasete. Maso se masíruje solí po dobu přibližně pěti dnů. Přidává se pepř a chilli, maso se dochucuje rozmarýnem a šalvějí, aby bylo ještě chutnější. Zrání po dobu 60 až 90 dnů v prostředí s optimálním klimatem a vlhkostí. Používá se v kuchyni v různých receptech a omáčkách: například na těstoviny alla carbonara, gricia a amatriciana, abychom zmínili ty nejznámější.
Portfolio (10)
Itálie, Viterbo
...Zrálé guanciale, vyrobené z nejlepší certifikované italské čerstvé maso. Ideální pro nejlepší těstoviny amatriciana, carbonara a gricia. Zrálé alespoň 2880 hodin, aby dodalo vašim pokrmům nejlepší chuť. Jedinečné a nezapomenutelné.
Portfolio (7)
Francie, Pessac
...Klobásy, salámy, lonza, ovčí šunka, kozí šunka, místní speciality, guanciale, pancetta, surová šunka, coppa, šunka z Desula, divočák, houbová klobása, cannonau salám, olivový salám...
Portfolio (8)
...Il Mantice è in gomma siliconica, rinforzato interamente con nervature. - Guanciali sono in nylon rinforzato con fibre di vetro resistente al calore. - Guanciale posteriore, predisposto con pre fori per avvitare il corpo all'affumicatore - adattabile su qualsiasi modello. - Convogliatore di aria. - Valvola di aspirazione in silicone. - Volume d'aria lt. 1,20. - Peso gr. 300 Codice Prodotto:215...
Portfolio (200)
Francie, Laissac
COTE2BOEUF, výrobce řemeslných uzenin v Aveyronu, vrací lesk gastronomickému symbolu Francie: klobáse! Její výroba probíhá jako kdysi, pouze s 3 ingrediencemi: maso vybrané z farmářských chovů v Aveyronu, sůl z Guérande, pepř z Kampotu IGP. Žádné konzervanty, žádné barviva, žádné nitráty! Pouze 3 ingredience jako kdysi. Coppa, lonzo, sušená vepřová plec, sušené hovězí Aubrac, chorizo, guanciale...
Portfolio (29)
Itálie, Castel Guelfo Di Bologna
... tradičním způsobem. Uzenářství vyrábí šunky, extra čerstvé klobásy, sušené klobásy, Luganegu, salám z tety Ferrarese, grilovací salám Guelfo, salám venkovský a velký domácí, salám typu Milano, Maďarský, Felino, Ferrarese, Neapol, Fabriano, zrající guanciale, hlava vepřového, škvarky, cotechino a zampone, bondiola, kněží čepice a další speciality pro maloobchod, GDO a gastronomii.
Itálie, Cerreto D'esi
Naší bio farmě chováme prasata v polodivokém stavu s důrazem na pohodu zvířat. Prasata jsou krmena výhradně obilím z naší farmy a nejsou jim podávána antibiotika. Všechna zvířata jsou zpracovávána v podniku vybaveném laboratoří na zpracování uzenin s certifikací CE. Produkujeme různé druhy salámů, zrající slaninu, ochucený sádlo, vepřovou panenku, lonzini, guanciale a šunku. Naše bio uzeniny...
Itálie, Scario
...capocollo, guanciale, bio těstoviny, bio víno, olivy, paštika, džemy, marmeláda, mastaccioli, cantucci. Řemeslný med, produkty z špaldy, propolis, medové bonbóny, svatební nugát, olej a mouka z konopí, mouka senatore cappelli, saragolla, špaldové těstoviny, amaro penna, koření, šumivé víno, grappa.
Populární země pro tento vyhledávací výraz