Itálie, Marciano Della Chiana
...Guanciale je uzenina vyrobená z tváře prasete. Maso se masíruje solí po dobu přibližně pěti dnů. Přidává se pepř a chilli, maso se dochucuje rozmarýnem a šalvějí, aby bylo ještě chutnější. Zrání po dobu 60 až 90 dnů v prostředí s optimálním klimatem a vlhkostí. Používá se v kuchyni v různých receptech a omáčkách: například na těstoviny alla carbonara, gricia a amatriciana, abychom zmínili ty nejznámější.
Portfolio (10)
Itálie, Viterbo
...Zrálé guanciale, vyrobené z nejlepší certifikované italské čerstvé maso. Ideální pro nejlepší těstoviny amatriciana, carbonara a gricia. Zrálé alespoň 2880 hodin, aby dodalo vašim pokrmům nejlepší chuť. Jedinečné a nezapomenutelné.
Portfolio (7)
...Il Mantice è in gomma siliconica, rinforzato interamente con nervature. - Guanciali sono in nylon rinforzato con fibre di vetro resistente al calore. - Guanciale posteriore, predisposto con pre fori per avvitare il corpo all'affumicatore - adattabile su qualsiasi modello. - Convogliatore di aria. - Valvola di aspirazione in silicone. - Volume d'aria lt. 1,20. - Peso gr. 300 Codice Prodotto:215...
Portfolio (200)
Itálie, Castel Guelfo Di Bologna
... tradičním způsobem. Uzenářství vyrábí šunky, extra čerstvé klobásy, sušené klobásy, Luganegu, salám z tety Ferrarese, grilovací salám Guelfo, salám venkovský a velký domácí, salám typu Milano, Maďarský, Felino, Ferrarese, Neapol, Fabriano, zrající guanciale, hlava vepřového, škvarky, cotechino a zampone, bondiola, kněží čepice a další speciality pro maloobchod, GDO a gastronomii.
Itálie, Cerreto D'esi
Naší bio farmě chováme prasata v polodivokém stavu s důrazem na pohodu zvířat. Prasata jsou krmena výhradně obilím z naší farmy a nejsou jim podávána antibiotika. Všechna zvířata jsou zpracovávána v podniku vybaveném laboratoří na zpracování uzenin s certifikací CE. Produkujeme různé druhy salámů, zrající slaninu, ochucený sádlo, vepřovou panenku, lonzini, guanciale a šunku. Naše bio uzeniny...
Itálie, Scario
...capocollo, guanciale, bio těstoviny, bio víno, olivy, paštika, džemy, marmeláda, mastaccioli, cantucci. Řemeslný med, produkty z špaldy, propolis, medové bonbóny, svatební nugát, olej a mouka z konopí, mouka senatore cappelli, saragolla, špaldové těstoviny, amaro penna, koření, šumivé víno, grappa.
Populární země pro tento vyhledávací výraz