Německo, Heidelberg
Diafood GmbH je přední společnost v oblasti zpracování rostlinných surovin, specializující se na kvalitní sušenou zeleninu, aromatické rostliny a bio produkty. S více než 35 lety zkušeností si Diafood vybudoval vynikající pověst díky kvalitě a udržitelnosti. Společnost spolupracuje výhradně s certifikovanými dodavateli, kteří splňují přísné bio kvalitativní standardy. Zvláštní důraz je kladen na ...
Portfolio (74)
...Arbequina V nose, zelené ovoce s vůněmi čerstvě pokosené trávy, rajčete a zeleného jablka. V ústech kulaté a lehké. (Doporučeno do salátů a s zralými rajčaty). Hojiblanca V nose, zelené ovoce s vůněmi čerstvě pokosené trávy, slupky mandle, rajčete a zeleného jablka. V ústech střední trpkost a pálivost, která přetrvává. (Doporučeno na toastu a jako předkrm na namáčení s čerstvým chlebem). Coupage V nose, banán a mletý pepř. V ústech vanilka a střední, ale příjemná pálivost s dlouhou a přetrvávající chutí v dochuti. (Doporučeno k pečeným nebo grilovaným rybám a s těstovinami).
Portfolio (25)
...Steakal OG Steak-Pfeffer Würzung S naším Steakal OG proměníte své šťavnatě grilované steak na skutečný gurmánský zážitek - klasicky posypané dokonale podtrhuje typickou chuť masa. Smícháním s olejem získáte pikantní marinádu, spolu se zeleným pepřem vytvoříte skvělé ostré pepřové omáčky. Hela. Jsme váš kompetentní partner pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a Food...
Portfolio (91)
Francie, Livry Gargan
Burçak Baharat je renomovaná turecká společnost s dlouhou historií. Specializujeme se na výrobu a export různých koření (od 100 gramů do 25 kg), včetně červeného pepře, kávy a pekařských výrobků (šlehačka, kakao, sladká vanilín, prášek do pečiva, čokoládová omáčka, různé druhy škrobu), granátové jablko sirup, jablečný ocet a vinný ocet, stejně jako ochucené nápoje. Jsme producenti a balitelé, kteř...
Portfolio (46)
Francie, Saint-Fraimbault
...Skutečný symbol normandské gastronomie, tradiční dršťky byly přepracovány, aby vám nabídly verzi s chutí sena. Tato receptura byla navržena šéfkuchařem Hubertem Nobisem a opět je výsledkem trojstranného partnerství mezi šéfkuchařem, zpracovatelským workshopem "les Gorronnaises" a námi. Od roku 1988 rodina Cousin vyrábí různé uzenářské výrobky ve svém workshopu v Gorronu s cílem vždy zdůraznit tradici. Ingredience: žaludky a nohy hovězího, mrkev, bílé víno, cibule, voda, sůl, pepř, seno...
Portfolio (15)
Francie, Furiani
...Složení: sůl Guérande, bílý pepř, černý pepř, zelený pepř, pimento, růžové bobule. Hmotnost: 55G Reference: SEL5BAIES Hmotnost: 55G...
Portfolio (97)
Španělsko, Salteras
...Výroba fuet řemeslných v různých příchutích: černý pepř, paprika, bylinky, přírodní...
Německo, Wildberg
... Nabízíme následující produktové skupiny: - Kuchyňské soli / přírodní soli / gurmánské soli z celého světa - Exkluzivní gurmánský pepř z celého světa (bio a konvenční) - Přírodní cukr (bio a konvenční) - Koření (bio a konvenční) - Himalájské solné lízátka z Pákistánu - Solné lampy a solné čajové svíčky z Pákistánu - Různé solné kosmetické produkty - Solné stavební materiály...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play