Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... ideálním pro přípravu na grilu, na pánvi nebo v troubě. Kvalita a křehkost tohoto svíčkového nabízejí prémiový gastronomický zážitek, který ocení milovníci iberského masa. Chovaný na svobodě a přirozeně krmený, iberský vepř poskytuje nezaměnitelnou chuť a texturu v každém soustu.
Portfolio (15)
Rumunsko, Botosani
...Svíčková je nejcennější část masa. Je vyrobena z měkké, jemné a šťavnaté svaloviny. Jedním z nejběžnějších postupů je její zrání po dobu 2-7 dnů, v závislosti na věku zvířete, aby byla připravena na grilování. Současně se svalovina používá k přípravě tournedos a medailonků nebo filet mignon.
Portfolio (23)
Belgie, Beringen
...Steak z hovězího filé se připravuje z bezkostního hovězího žebra. Hovězí filé se nachází na hřbetě zvířete a táhne se od svíčkové (svíčková) k plecové části. Jako ‚podpůrný‘ sval, který není vystaven těžké práci při pohybu zvířete, jsou steaky z hovězího filé jemné, chutné a šťavnaté a nejlépe se připravují rychlými horkými metodami, jako je smažení na pánvi, grilování nebo rychlé restování, když jsou nakrájené na tenké plátky.
Portfolio (189)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play