Rumunsko, Botosani
...Svíčková je nejcennější část masa. Je vyrobena z měkké, jemné a šťavnaté svaloviny. Jedním z nejběžnějších postupů je její zrání po dobu 2-7 dnů, v závislosti na věku zvířete, aby byla připravena na grilování. Současně se svalovina používá k přípravě tournedos a medailonků nebo filet mignon.
Portfolio (23)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Tournedos připravené z hovězí svíčkové, řezané pilou a oloupané, upravené a ručně odtučněné. Produkt je zmražen a jednotlivě vakuově balen. Hmotnost: 4x80g...
Portfolio (184)
Francie, Pleucadeuc
...• Barde v plátech: s nebo bez mezivrstvy • Barde řezané na míru pro špízy, pečeně, tournedos, paupiettes • Suroviny pocházející z certifikovaných jatek EU APLIKACE • Barde pro obalování všech typů masa: vepřové, drůbeží, hovězí, jehněčí… • Pro všechny typy produktů: pečeně, špízy, tournedos, paupiettes, paštiky… BALENÍ • Čerstvé nebo mražené: Karton nebo bedýnka 5, 10 nebo 20 kg • Vakuově...
Portfolio (9)
Francie, Auxerre
... dobře zralých tříslovin. Čerstvý a elegantní závěr má pozoruhodnou délku. Accord metvin grilovaný hovězí steak, srnčí stehno s houbami, kachní foie gras v kastrolu, jehněčí kýta s artyčoky, tagliatelle s houbami a foie gras, tournedos s lanýžovým máslem. Vinification Zrání v nových sudech, 50% objemu je uloženo v klimatizovaném sklepě. Œil: hustá fialová Rada enologa: podávat při 16-18°C Alkohol...
Portfolio (190)
Francie, Roubia
... vůně dřeva. Ústa Elegantní, silné, sametové, jemné třísloviny, měkké, strukturované tělo, dobrá intenzita. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso, Červené maso na omáčce, Hovězí filet, Tournedos, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Syrah Alkohol: 14% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play