Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... dodává jedinečnou texturu a vysoký obsah libového masa ideální pro různé kulinářské přípravy. Jeho hmotnost se pohybuje mezi 150 a 225 gramy, což z něj činí ideální řez pro pečení, grilování nebo gurmánské pokrmy. Chováni na svobodě a krmeni žaludy, iberská prasata poskytují maso vynikající chuti a šťavnatosti. Ideální pro ty, kteří hledají autentický iberský zážitek v každém soustu.
Portfolio (15)
Španělsko, Barcelona
Grilování v Barceloně. Kuchyně na grilu zaměřená na exkluzivní produkt. V restauraci Maria Parilla se zaměřujeme na jednoduchou gastronomii, kde je zásadou kvalita surovin. Na těchto pilířích se gastronomická nabídka restaurace soustředí na gril. Maso nejvyšší kvality, jako je náš chuletón z Donosti, a mezi nimi bychom měli vyzdvihnout také iberskou plumu, selátko, iberské tajemství nebo skvělý...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play