Itálie, Milano
...Informace o produktu Černý česnek pochází z fermentace bílého česneku Polesano s chráněným označením původu (D.O.P.), pěstovaného podle ekologických norem. Transformace na černý česnek probíhá prostřednictvím procesu fermentace bez jakýchkoli chemických ošetření nebo přísad, čímž se respektují a udržují základní biologické vlastnosti; jeho zrání probíhá za použití programu, který v průběhu času...
Portfolio (7)
Itálie, Colonnata Carrara
... od 4 do 8 cm. Složení: Lardo di Colonnata IGP, přírodní mořská sůl, černý pepř, česnek, rozmarýn, koření a aromatické byliny. Bez konzervantů – Bez alergenů – Bez lepku – Bez mléka a mléčných výrobků – Bez GMO – Bez glutamátu...
Portfolio (3)
Itálie, Campello Sul Clitunno
...AROMATIZOVANÉ KONDITMENTY NA BÁZI EXTRA PANENSKÉHO OLIVOVÉHO OLEJE Pro spojení chuti a praktičnosti v kuchyni jsme spojili extra panenský olivový olej s mediteránskými a dalšími kořenícími přísadami: Hříbky Česnek Bazalka Černý hřib Bílý hřib Citrón Chilli Rozmarýn...
Portfolio (9)
Itálie, Palagonia
...Formát: Skleněná nádoba o hmotnosti 212 g Ideální jako aperitiv spolu s chutnými pochutinami. Lze kombinovat s čerstvými a perlivými víny, jako je Prosecco di Valdobbiadene; teplota podávání 8°. Hrubá hmotnost: 350 g. Čistá hmotnost: 212 g. . Ingredience: Chřest 35 %, Sušená rajčata 30 %, Slunečnicový olej 30 %, Strouhanka 5 %, Kyselý vinný ocet, Sůl, Česnek, Mletý černý pepř, Petržel, Kyselina citrónová, Kyselina askorbová. Doporučení: Skladujte na chladném místě s teplotním rozsahem od +4 °C do 20 °C obaly od: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Itálie, Castelverano
Esence Sicílie a typické produkty: Olivy, Olej Nocellara del Belice, Bio med, Víno Dop IGP, Oregano, Kapary, Passito Zibibbo z Pantellerie, Marmelády a džemy, Černý chléb z Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martoranská ovoce, Sušená rajčata, Česnek z Nubie, Paté Busiate, Sůl Trapani, Amaro Selinunte. Všechny místní a tradiční produkty s kvalitou a přírodním chutí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz