...Informace o produktu
Černýčesnek pochází z fermentace bílého česneku Polesano s chráněným označením původu (D.O.P.), pěstovaného podle ekologických norem.
Transformace na černýčesnek probíhá prostřednictvím procesu fermentace bez jakýchkoli chemických ošetření nebo přísad, čímž se respektují a udržují základní biologické vlastnosti; jeho zrání probíhá za použití programu, který v průběhu času...
... od 4 do 8 cm.
Složení: Lardo di Colonnata IGP, přírodní mořská sůl, černý pepř, česnek, rozmarýn, koření a aromatické byliny.
Bez konzervantů – Bez alergenů – Bez lepku – Bez mléka a mléčných výrobků – Bez GMO – Bez glutamátu...
...AROMATIZOVANÉ KONDITMENTY NA BÁZI EXTRA PANENSKÉHO OLIVOVÉHO OLEJE
Pro spojení chuti a praktičnosti v kuchyni jsme spojili extra panenský olivový olej s mediteránskými a dalšími kořenícími přísadami:
Hříbky
Česnek
Bazalka
Černý hřib
Bílý hřib
Citrón
Chilli
Rozmarýn...
...Formát: Skleněná nádoba o hmotnosti 212 g
Ideální jako aperitiv spolu s chutnými pochutinami.
Lze kombinovat s čerstvými a perlivými víny, jako je Prosecco di Valdobbiadene; teplota podávání 8°.
Hrubá hmotnost: 350 g.
Čistá hmotnost: 212 g.
.
Ingredience: Chřest 35 %, Sušená rajčata 30 %, Slunečnicový olej 30 %, Strouhanka 5 %, Kyselý vinný ocet, Sůl, Česnek, Mletý černý pepř, Petržel, Kyselina citrónová, Kyselina askorbová.
Doporučení: Skladujte na chladném místě s teplotním rozsahem od +4 °C do 20 °C
obaly od:
106g/212g/620g/1kg/3kg...
Esence Sicílie a typické produkty: Olivy, Olej Nocellara del Belice, Bio med, Víno Dop IGP, Oregano, Kapary, Passito Zibibbo z Pantellerie, Marmelády a džemy, Černý chléb z Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martoranská ovoce, Sušená rajčata, Česnek z Nubie, Paté Busiate, Sůl Trapani, Amaro Selinunte. Všechny místní a tradiční produkty s kvalitou a přírodním chutí.