Itálie, Orbassano
...Každá země může mít svůj vlastní tradiční recept na gnocchi, s různými velikostmi, tvary a ingrediencemi. Ale v Itálii, kde byly "gnocchi" poprvé vytvořeny, je to jednoduchá a lahodná těstovina vyrobená z brambor, ideální pro červené omáčky a sýrové fondue. Bohaté a výživné první jídlo, tradice pro všechna roční období. Naše gnocchi mají měkkost a konzistenci, které je činí vhodnými pro všechny chutě, i ty nejjemnější. Ideální pro veganské přípravy.
Portfolio (63)
Itálie, Marmirolo
...PASTAPIU je mouka z měkké pšenice typu '00', navržená pro výrobu čerstvé těstoviny. Díky vysoké plasticitě a elasticitě, kterou zajišťuje dobrý obsah bílkovin, je PASTAPIU charakterizována konstantní velikostí zrn a množstvím popela nižším než 0,45%; tyto vlastnosti ji činí vhodnou pro výrobu čerstvé těstoviny, která nezšedne a udržuje si svou charakteristickou barvu po více dní. PASTAPIU je...
Portfolio (56)
Itálie, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane jsou chutnou alternativou k klasickým gnocchi, typickému pokrmu italské tradice. Vznikly z původního receptu, který kombinuje vybrané brambory a mouku z měkké pšenice. Naše Chicche Napoletane jsou vyrobeny pouze z čerstvých brambor, kvalitních surovin, které vyjadřují silnou regionální charakteristiku. Korespondence mezi čerstvou a suchou těstovinou: Udělat z kvality volbu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvé těstoviny 350 kcal/100g pro suché těstoviny Čerstvé středomořské těstoviny vyrobené v Itálii "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
Itálie, Ceglie Messapica
...Čerstvé těstoviny z tvrdé pšeničné semoliny v modifikované atmosféře.
Portfolio (1)
Itálie, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne z tvrdé pšenice: Je to těstovina vyrobená výhradně z hrubé mouky tvrdé pšenice sklizené na kopcích Volterry od zemědělců z družstva. Zpracování probíhá podle tradičních metod, s bronzovým tažením a sušením při nízké teplotě. Tortelloni, Tortelloni Zelené, Maremmani z čerstvého ručně vyráběného těsta.
Portfolio (7)
Itálie, Caraglio
... nezměněné chutě minulosti. V našem maloobchodním prodeji v Caraglio, jen pár kilometrů od Cuneo, jsou k dispozici všechny typické formáty těstovin italské kuchyně: agnolotti, cappelletti, gnocchi, těstoviny z vajec, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin a valgranotti s Castelmagno. Připravují se výhradně z přírodních ingrediencí, jako jsou bramborové vločky, mouka z...
Itálie, Altamura
... Celsia, čímž chráníme nutriční hodnoty a zachování během vaření. Vyrábíme čerstvé a suché těstoviny, bio a konvenční, z farro dicoccum, z tvrdé pšenice Senatore Cappelli, celozrnné, ochucené dehydratovanými a přírodními produkty. Naše produkty jsou přítomny na italském trhu od velkoobchodu po maloobchod a na zahraničním trhu převážně ve Španělsku, Portugalsku, Německu, Anglii, Kanadě, Brazílii, Austrálii a USA.
Itálie, Padova
...VYRÁBÍME ČERSTVÉ A PLNĚNÉ TĚSTOVINY S ŠIROKOU NABÍDKOU TVARŮ, TORTELÍNŮ A RAVIOLI S VÍCE NEŽ 40 RŮZNÝMI CHUTĚMI, V ZÁVISLOSTI NA DOSTUPNOSTI SEZONNÍCH NEJLEPŠÍCH ZELENINY A ITALSKÝCH GASTRONOMICKÝCH TRADICÍCH. TAKÉ VYRÁBÍME NUDLE A GNOCCHI, ŠPECL A GNOCCHI S "FIORETTA SÝREM", GASTRONOMICKOU SPECIALITOU Z BENÁTSKÝCH HOR. OBCHODUJEME TAKÉ S ITALSKÝMI TĚSTOVINAMI, ČERSTVÝMI NEBO SUŠENÝMI, VYROBENÝMI...
Itálie, Corato
Mletí tvrdé pšenice pro výrobu různých typů semoliny z tvrdé pšenice pro výrobu suché, čerstvé, plněné, mražené těstoviny, chleba a pizzy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play