...Contorno s elegantní chutí a intenzivními aromaty, ideální k pokrmům z masa nebo k vytvoření skvělých předkrmů. Všechny lilky a ostatní ingredience jsou vybírány jednotlivě.
INGREDIENCE:
Čerstvé lilky (smažené zvlášť na extra panenském olivovém oleji), čerstvé červenépapriky (smažené zvlášť), rajčatová passata, kapary, čerstvé mrkve, cibule, čerstvý celer, zelené olivy, piniové oříšky, rozinky...
... mleté)
Sušeny sprejováním (šťáva je stříkána tryskou při vysoké teplotě, aby se vyprodukoval sušený produkt).
Sušeny ve vakuu (zahřívány ve vakuu, což znamená, že je potřeba nižší teplota pro odpařování vody)
Dehydratovány v mrazáku (zmrazeny ve vakuové komoře, což znamená, že voda sublimuje ven)
Banánový prášek
Prášek z řepy
Prášek z vodního melounu
Prášek z broskví
Prášek z kiwi
Prášek z citronu
Prášek z melounu
Prášek z manga
Prášek z jahod
Prášek z rajčat
Prášek z červenépapriky...
...Rodinná firma, která od roku 2009 provádí různé ruční zpracování grilovaných (a ne) produktů na zakázku, se zabývá jak zeleninou, tak ovocem. Např. chřest, česnek, artyčoky, cibule borretane, houby, fenykl, sušená rajčata, lilek, cuketa, červené a žluté papriky, lombardská paprika, radicchio IGP (a ne) pozdní/časné, dýně a to nejlepší, co nám země může nabídnout. Pečlivě vybrané suroviny jsou...
I Salumi della Benedetto s.r.l. oslavují kvalitu, kterou doprovázejí vůněmi a chutěmi typickými pro zemi Řeků v Kalábrii, vůně routy, fenyklu a pálivé červenépapriky, která, energicky drcena ve velkých hmoždířích, doplňuje chuťový zážitek. Proces dlouhého zrání, zvolený především pro ochranu zdraví zákazníků, usnadňuje a zachovává excelenci fyzikálních a organoleptických vlastností salámů. Díky...