Itálie, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Profesionální směs pšeničné mouky získaná z kompletního zpracování obilí. Udržuje otruby ve velkém měřítku a jemně, stejně jako 100% životaschopné vlákna a klíček pšenice. IN3 je MIMO RÁMCE a klasifikace, protože tato mouka má obsah popela vyšší než 0,95 %, ale nižší než 1,30 % ve srovnání s celozrnnými moukami. IN3 kombinuje vynikající nutriční vlastnosti s lepší zpracovatelností než celozrnná mouka.
Portfolio (56)
Itálie, Forlì
... a bílkoviny, což ji činí velmi vhodným produktem pro sportovce a milovníky zdravých diet. Cizrnová mouka se hojně používá v Ligurii, kde je farinata považována za typickou místní specialitu. Jedná se o jakousi "placku" velmi nízkého profilu, která se připravuje pouze z cizrnové mouky, vody, soli a olivového oleje; farinata se obvykle peče v kamenné peci, ale někdy se také smaží na pánvi.
Portfolio (50)
...CHOCAR je mouka získaná dehydratací a supermikronizací dužiny sicilské karobové rostliny, přirozeně veganská a bezlepková. Díky své barvě a chuti je mouka z dužiny karobu CHOCAR používána jako zdravější alternativa kakaa a díky vysokému obsahu cukru může omezit přidávání cukru do těst. Bez obsahu tuků a vzrušujících látek se používá v cukrářství, při výrobě těstovin, ale také při výrobě pečiva...
Portfolio (3)
Itálie, Carbognano
...K získání lískového oříškového mouky dodržujeme stejný proces jako u lískového oříšku, ale v tomto případě je produkt dále nasekán pro větší jemnost. Za mouku se považuje jakýkoli jemně nasekaný lískový oříšek o velikosti menší než 1 mm. Lísková mouka má mnoho aplikací a jako ingredience dodává pokrmům bohatou, sladkou, oříškovou chuť a hustou texturu, kterou mnoho lidí ocení.
... vysušit. Naše varianty vycházejí ze základního složení: máslo, vejce, mouka, sůl, pepř a také sádlo pro lepší listování. Z našich základů Crefole sfogliate připravujeme různé varianty: Crefole sfogliate celozrnné, Crepole s těstem z kukuřičné kaše, Crefole sfogliate celozrnné, Crefole sfogliate z farro. Z těchto základů také vznikají naše chutné snacky: Crefolini a Crepolini.
Portfolio (10)
Pekárna Le Bontà Trecchinesi již více než dvacet let nabízí své produkty stálé a stále rostoucí klientele. V průběhu let pekárna Le Bontà Trecchinesi diverzifikovala své výrobky a nabízí zákazníkům nejen chléb, ale také sušenky, tozzetti, bílé a červené pizzy, panetony, chléb a strouhanku. Ale jaké je tajemství vůně tohoto chleba? Jednoduché: přírodní ingredience jako mouka, voda, sůl a kvásek, zpracované s vášní a dovedností podle učení, které přichází od mistrů pekařů z minulosti.
Itálie, Caraglio
... nezměněné chutě minulosti. V našem maloobchodním prodeji v Caraglio, jen pár kilometrů od Cuneo, jsou k dispozici všechny typické formáty těstovin italské kuchyně: agnolotti, cappelletti, gnocchi, těstoviny z vajec, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin a valgranotti s Castelmagno. Připravují se výhradně z přírodních ingrediencí, jako jsou bramborové vločky, mouka z...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play