Polsko, Brzozów
... alergiích. Má zahřívací účinek a zlepšuje funkci nervového systému.&nbsp;<strong>Použití</strong> V současnosti se mouka z orkisu znovu vrací do našich kuchyní. Dnes se používá při pečení chleba, koláčů, sušenek, výrobě domácího těstovin, těsta na knedlíky nebo těsta na palačinky.
Portfolio (781)
Itálie, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Profesionální směs pšeničné mouky získaná z kompletního zpracování obilí. Udržuje otruby ve velkém měřítku a jemně, stejně jako 100% životaschopné vlákna a klíček pšenice. IN3 je MIMO RÁMCE a klasifikace, protože tato mouka má obsah popela vyšší než 0,95 %, ale nižší než 1,30 % ve srovnání s celozrnnými moukami. IN3 kombinuje vynikající nutriční vlastnosti s lepší zpracovatelností než celozrnná mouka.
Portfolio (56)
Slovensko, Košice
... pšenice, tato mouka je jemně mletá, aby poskytovala konzistentní výsledky pokaždé. Je ideální nejen na pizzy, ale také na různé další pečivo, jako je focaccia a ploché chleby. S Gyermelyi pizza moukou můžete přinést chuť Itálie do vaší kuchyně a ohromit svou rodinu a přátele svými kulinářskými dovednostmi.
Portfolio (105)
Polsko, Warszawa, Poland
...Mouka z kukuřičného lepku je vedlejším produktem získaným procesem mokrého mletí kukuřice během výroby kukuřičného škrobu. Konečný produkt je homogenní a jemný prášek žluto-oranžové barvy. Má svěží vůni obilovin. Mouka z kukuřičného lepku je bohatá na bílkoviny a je poměrně dobrá v methioninu, což je cenné pro nosnice. Relativně vysoký obsah žlutých xantofylů činí kukuřičnou mouku bez lepku populární volbou pro pigmentaci drůbeže.
Portfolio (278)
...Mouka pohanková T85 je získávána z jemně mletých zrn pohanky, s mírně méně důkladným proséváním než pro T70, což jí umožňuje zachovat více vlákniny a živin. To jí dodává výraznější šedohnědou barvu a mírně zrnitější texturu. „T85“ označuje vyšší obsah popela, což znamená zvýšený obsah esenciálních minerálů. Pohanka, ačkoliv je často nazývána „černou pšenicí“, není obilovina, ale pseudoobilovina...
Portfolio (44)
Bulharsko, Otets Paisievo
...Jedním z darů přírody je bylina třezalka tečkovaná, která je již dlouho známá jako léčivá rostlina. Třezalka se po staletí používá v lidovém léčitelství, zejména na hojení ran. Prášek z třezalky se vyrábí ze sušené byliny. Třezalka je jednou z nejpopulárnějších bylin nejen v Bulharsku, ale také ve světě. Květy se používají k výrobě tekutých extraktů, tablet, kapslí, čajů, odvarů a dalších...
Portfolio (187)
Polsko, Lublin
... drůbežích výrobků. S hydratačním poměrem 1:3 a doporučeným časem rehydratace 30 minut, VG Titans W65-M nabízí pohodlí a flexibilitu pro kulinářské inovace. Tento texturovaný pšeničný protein není jen výživný, ale také přizpůsobitelný, což z něj činí cennou ingredienci pro různé aplikace. Od rostlinné boloňské omáčky po mleté maso, VG Titans W65-M poskytuje bohatou a uspokojivou texturu, která vylepšuje jakýkoli pokrm. Balený v 8kg PE pytli, je snadno skladovatelný a manipulovatelný, což z něj činí nezbytnost pro každou kuchyni, která zkoumá výhody rostlinného vaření.
Portfolio (20)
Polsko, Tomaszow Lubelski
...Nabízíme maloobchodně balené produkty pod naší značkou Grino a také služby privátního labelu pro balení pod značkou klienta, prosím, kontaktujte nás pro více informací a podívejte se na naše další produkty. Ovesné vločky jsou vyrobeny z osivových ovsa. Normální vločky jsou výsledkem drcení loupaného zrna. Jsou tedy nejméně zpracované, ale z tohoto důvodu se vaří nejdéle ze všech druhů. Ovesné...
Portfolio (105)
Polsko, Mielec
... nabízejí místo pro různé druhy produktů, jako jsou krupice, těstoviny, mouka, cereálie a další. Police je k dispozici v mořeném nebo potištěném provedení. Mořené multiplex dodává interiéru teplý a přirozený charakter, zatímco potištěný multiplex může být atmosférickým dekorativním prvkem. Můžeme vyrobit jakoukoli velikost na zakázku, přičemž přizpůsobíme rozměry a vzhled vašim individuálním potřebám. Rozměry: 600x400x1800 mm Materiál: Malovaný, potištěný a mořený multiplex Účel: Potravinářské produkty, ekologické...
Portfolio (326)
...1 Cizrna 7 mm v 25 kg pytli. Ideální pro výrobu falafelů a hummusu. Cizrna není jen chutná, ale také bohatá na bílkoviny, vlákninu a esenciální živiny, které podporují zdravou výživu. Tyto malé energetické balíčky se používají v mnoha kulinářských kreacích, ať už v slaných pokrmech jako jsou polévky, dušená jídla a saláty, nebo v lahodném pečivu, například jako fazolová mouka. Hmotnost: 25 kg / pytel...
Portfolio (19)
... slané. Tyto listy brick nejsou jen chutné, ale také splňují přísné normy EU v oblasti bezpečnosti potravin, což zaručuje produkt bez GMO, neionizovaný a vhodný pro vegetariány. Kromě jejich výjimečné chuti nabízejí Listy Brick x 10 také velkou praktičnost. Jsou baleny v balení po 10 listech s parafínovým papírem pod plastovým filmem, což zajišťuje optimální uchování. S dobou trvanlivosti 180 dní jsou...
Portfolio (33)
Německo, Bad Bentheim
... způsobeno všemi bílkovinami a tuky v mouce. Tímto způsobem může mandlová mouka pomoci při hubnutí. Nakonec mandlová mouka obsahuje hodně vitamínu E. To je antioxidant, který pomáhá chránit vaše tělo před volnými radikály. Použití mandlové mouky Mandlová mouka je skvělou náhradou za pšeničnou mouku a v mnoha ohledech je také zdravější. Myslete na všechny pokrmy, pro které používáte pšeničnou mouku (jako jsou palačinky, koláče, dorty atd.). Chuť je poměrně neutrální, ale když připravíte své pokrmy pouze s mandlovou moukou,…...
Portfolio (549)
Francie, Livry Gargan
...Kukuřičná mouka Kód produktu: 8312 Značka: Vesce Čistá hmotnost: 200g...
Portfolio (46)
Francie, Aix En Provence
...Roger připravuje svůj Speciální Toastový Chléb s mimořádnou péčí při výběru všech ingrediencí. Mouky jsou vybírány pro své organoleptické a chuťové vlastnosti, ale tajemství Biscottes Roger spočívá také v pečení. V jeho otevřené formě může těsto volně kynout, což umožňuje obilninám uvolnit veškerou chuť starého toastového chleba. Speciální Toastový Chléb Složení: Pšeničná mouka (mouka z pšenice...
Portfolio (31)
Německo, Vilsbiburg
...Lis na pásy Flottweg se používá v mnoha odvětvích, která využívají technologie mechanického oddělování. Zejména při výrobě ovocných šťáv, koncentrátů a zeleninových šťáv. Ale také další produkty, jako například extrakt z řas, kávová mouka, sója a škrob, se získávají pomocí lisů na pásy. Lis na pásy Flottweg nabízí: ►Maximální kvalitu ►Minimální provozní náklady: Jasně koncipovaný design...
Portfolio (157)
Francie, Astaffort
...FOIE GRAS S ČERNOU HŘIŠTĚ (5%) 100g „Kulinářské umění“ ale veganské, inspirované dvěma z největších a nejcennějších produktů našeho francouzského gastronomického dědictví. Foie gras a černá hříbka. Skvělá volba pro vaše aperitivy, jídla s přáteli nebo rodinou. INGREDIENCE: kokosový olej (39%), voda, bio pivovarské droždí, prášek z hříbků, hořčice, řepkový olej, sůl, agar-agar, bio chia mouka, bio tamari, černý pepř, xérès ocet, koření, lísková mouka, rajčatový koncentrát, kousky hříbků (5%), aroma hříbku. SKU:002...
Portfolio (7)
Německo, Oyten
...Bio konopná mouka je jemná, mírně oříšková mouka, která se získává z šetrně za studena lisovaných celých konopných semen. Konopná mouka obohacuje svým mírně oříškovým chutí smoothie, shakey a müsli, stejně jako pečivo všech druhů. Vysoký obsah bílkovin činí bio konopnou mouku oblíbenou nejen mezi sportovci, ale také v vegetariánské a veganské kuchyni. Semena průmyslového konopí neobsahují omamné látky. Při pečení můžete nahradit přibližně 10 % množství mouky bio konopnou moukou. U bio produktů: DE-ÖKO-006 Původ: EU-zemědělství Země zpracování: Litva Balení: 15 kg pytle...
Portfolio (42)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kukuřičná mouka je vysoce ceněna nejen pekaři a kuchaři, ale také nutričními specialisty a kosmetology. Mnoho národních pokrmů se připravuje z kukuřičné mouky, jako jsou hominy, polenta, ugali, banuš, bulamik, tradiční mexické placky atd. Kukuřičná mouka obsahuje vápník, hořčík, draslík, železo a také vitamíny skupiny B. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 400 g...
Portfolio (116)
Itálie, Forlì
... a bílkoviny, což ji činí velmi vhodným produktem pro sportovce a milovníky zdravých diet. Cizrnová mouka se hojně používá v Ligurii, kde je farinata považována za typickou místní specialitu. Jedná se o jakousi "placku" velmi nízkého profilu, která se připravuje pouze z cizrnové mouky, vody, soli a olivového oleje; farinata se obvykle peče v kamenné peci, ale někdy se také smaží na pánvi.
Portfolio (50)
Německo, Schoenebeck
... kvalitě pro vaše produkty z potravinářského průmyslu a přesvědčte se o kvalitních ingrediencích, jako je vysoký obsah bílkovin, mnoho vlákniny nebo esenciální mastné kyseliny, které jsou všechny bezlepkové a dají se zařadit do veganské a low-carb produktové řady. Naše Bio lněná mouka (také Bio lněné semeno mouka) má béžovo-hnědou barvu a sladkou chuť. Abychom vám mohli nabídnout Bio lněnou mouku, využíváme šetrné studené lisování bio lněných semen.
Portfolio (143)
Ukrajina, Kyiv
... mikronů – a téměř úplnou absencí vlákniny a částic slupky každého zrna. To činí mouku velmi jemnou a vzdušnou, ale z dietního hlediska je tento typ nejméně prospěšný. Obsahuje hodně kalorií, které nejsou nijak kompenzovány vlákninou, ale sousedí s lepkem. Navzdory své kulinářské přitažlivosti jsou výrobky vyrobené z mouky nejvyšší jakosti delikatesami s velmi malým přínosem. Pokud chcete více informací, kontaktujte našeho manažera.
Portfolio (27)
Ukrajina, Kharkiv
...Hledáte spolehlivého dodavatele "dobré" kvality potravinářské mouky? Jsme tu, ale dodáváme pouze NEJLEPŠÍ pšeničnou mouku vyrobenou na Ukrajině! Jsme flexibilní a můžeme vyrábět mouku podle požadavků zákazníka. Balení 5kg, 10kg, 25kg, 50kg. Velký pytel 1000kg. Doprava po silnici. Jsme otevřeni spolupráci. Všechny certifikáty budou poskytnuty. Prosím, kontaktujte nás pro více informací, pokud máte zájem.
Portfolio (8)
Slovinsko, Krmelj
...Polévkové nudle jsou tenké, dlouhé a ploché těstovinové proužky, které jsou speciálně navrženy tak, aby doplnily chutě polévky. Jsou vyrobeny z špaldové mouky, což jim dodává jedinečnou oříškovou chuť a uspokojivou texturu. Tyto nudle jsou navrženy tak, aby absorbovaly chutě a vůně polévky, zatímco přidávají pocit substance a pohodlí. Když se přidají do polévky, změknou, ale přesto si zachovávají...
Portfolio (31)
Francie, Paris
...Francouzská hvězdná šéfkuchařka Nadia Sammut má filozofii "osvobodit své omezení, aby osvobodila svou kreativitu". Ve svých produktech nenahradila žádnou ingredienci z tradičních receptů, ale otevřela nekonečné experimentální pole pro vytváření nových chuťových zážitků bez lepku, laktózy nebo vajec. Reference: FarineRizBioCamargue1...
Portfolio (133)
Francie, Saint Ouen L'aumône
...Gari je jemně granulovaná semolina získaná z fermentované, nastrouhané maniokové hlízy, která byla lisována, prosévána a poté sušena na ohni. Je bohatá na sacharidy, ale chudá na bílkoviny, vitamíny a minerální soli. Je velmi snadno stravitelná a je ingrediencí v několika receptech, zejména afrických.
Portfolio (26)
Francie, Carnoet
...Glycoline® je kombinací směsi prekurzorů glukózy a ultraúčinných látek pro udržení optimální úrovně glukózy u dojnic a malých přežvýkavců. Hlavní produkt společnosti Vitalac, Glycoline dodává kravám glukózu, které se často nedostává, ale která je zásadní. Prezentace: Tekutina, mouka nebo granulát (6 mm podle typu Glycoline) Balení: pytel, kanystr, sud, GRV...
Portfolio (39)
...CHOCAR je mouka získaná dehydratací a supermikronizací dužiny sicilské karobové rostliny, přirozeně veganská a bezlepková. Díky své barvě a chuti je mouka z dužiny karobu CHOCAR používána jako zdravější alternativa kakaa a díky vysokému obsahu cukru může omezit přidávání cukru do těst. Bez obsahu tuků a vzrušujících látek se používá v cukrářství, při výrobě těstovin, ale také při výrobě pečiva...
Portfolio (3)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Kukuřice byla zavedena do kultury před 712 tisíci lety na území dnešního Mexika. Kulturní možnosti a rozmanitost kukuřice jsou obrovské. Čerstvě sklizené klasy jsou jedlé, ale obvykle se konzumují ve vařené formě. Pro dlouhodobé skladování je lze zmrazit. Konzervované kukuřičné zrno se používá do salátů, prvních a druhých chodů. Hrubá kukuřičná mouka se používá na výrobu cereálií a jemná mouka na...
Portfolio (40)
Německo, Gelsenkirchen
...TAKIS Chips explodují množstvím chutí v každém soustu. Každý křupavý a křehký kousek rolované tortilly přináší výbuch pálivého chili papričky a kyselé limetky, které dráždí vaše chuťové pohárky. Tyto pikantní kukuřičné chipsy jistě potěší milovníky chipsů, ale pozor—jakmile vyzkoušíte Takis®, obyčejné snacky se už nikdy nebudou moci srovnávat. Složení Kukuřičná mouka, rostlinný olej (sojový a...
Portfolio (10)
...Bramborové vločky se vyrábějí z napařených a sušených stolních brambor. Jsou vhodné pro vaření a pečení. Stejně jako čerstvé brambory obsahují bramborové vločky téměř žádný tuk nebo bílkoviny, ale velké množství škrobu. Bramborové vločky dokážou vázat velké množství tekutiny a jsou ideální jako zahušťovadlo a ingredience do pečení.
Portfolio (27)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play