...Vyrobený v měsíci květnu, je to med s tóny téměř bezbarvými až po žlutou barvu slámy. Má velmi jemnou, květinovou vůni a delikátní aroma bonbónu, vanilky a sladké mandle, které není příliš trvalé na ochutnání.
ABBINAMENTI
Dokonalé sladidlo, ideální pro oslazení kávy, čaje a dalších nápojů, aniž by se změnila jejich chuť. Skvělé pro zavařování a kandování ovoce, v ovocných salátech a v těstech na dezerty. Velmi dobře se hodí k sýrům, čerstvým ricottám a modrým sýrům.
...Tato směs zachovává intenzivní a hlubokou chuť pravého italského espressa. Paranà bezkofeinová káva je vysoce stravitelná, má snížený obsah kofeinu a obsahuje vysoce kvalitní zrnka Arabica zpracovaná jednou z nejlepších metod dekofeinace. Výsledkem je hustá a ořechová crema s plným karamelovým aroma a náznaky čokolády a vanilky.
...
Planifolia: více než 95 % světové produkce, mnozí říkají, že "to je aromavanilky". Jediná odrůda etablovaná na Madagaskaru, ale také v Mexiku, PNG, Indii, Komorech...
Tahitensis: vznikla křížením odrůd Planifolia a Pompona, původně jsou většinou známé z Tahiti nebo PNG.
Díky našim znalostem a know-how jsme shromáždili nejlepší odrůdy vanilky, abychom vám nabídli řadu rozmanitých a výjimečných vanilkových lusků.
...Sicilský cannolo je určitě jedním z nejznámějších, nejoblíbenějších a především vyvážených dezertů po celém světě. Symbol ostrovního cukrářského umění, je jednou z nejvíce oceňovaných specialit sicilské cukrařiny. Vafle cannola je křupavá, vnitřek je sladkou něhou pro patro obohacenou o kandované ovoce, čokoládové kousky, aromavanilky a/nebo skořice.