Itálie, Mesoraca
...Capocollo Calabrese se získává zpracováním horní části krku prasete a části ramene. Maso se solí a pečlivě masíruje ručně, poté se plní do přírodního střívka a nechává se zrát více než 90 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během solení se přidávají koření a aromatické byliny typické pro kalabrijský recept, včetně nezbytného mletého chilli. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Itálie, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca je vysoce kvalitní uzenina, vyráběná podle staré řemeslné tradice. Tato uzenina se vyznačuje kořeněnou a voňavou chutí, která je dosažena díky použití vincotto pugliese a uzení dřevem z mediteránní křoviny. Capocollo je ideální k vychutnání samostatně nebo jako součást uzenářského talíře, doplněného místními sýry a víny. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí excelentní produkt pugliské gastronomie.
Portfolio (29)
Itálie, Viterbo
Společnost byla založena v roce 1947 zakladatelem Coccia Sesto, vynikajícím řezníkem. V průběhu času se rozrostla a stala se průmyslovým podnikem, ale pravidlo zůstává stejné: používat to nejlepší z surovin a nikdy nemít mrazicí boxy, aby bylo zajištěno kvalitativní standard, který se liší od obvyklého. Dnes je společnost certifikována podle normy ISO 22000, má povolení k exportu do Kanady a je za...
Portfolio (7)
Itálie, Altamura Di Bari
...Jedna z nejlepších sušených mas, které vyrábíme, typická pro oblast Apulie. "Capocollo Pugliese"...
Odpovídající produkty
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Další produkty
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: ČERSTVÁ A ZRÁLÁ KLOBÁSA, SYROVÝ PROSCIUTTO, NDUJA, SLADKÁ A PIKANTNÍ SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
...Antipasto z tradičních toskánských uzenin s řemeslně vyráběnou sušenou šunkou, salámem chiantigiano a capocollo.
Odpovídající produkty
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Další produkty
Prosciutto crudo stagionato
Domácí sušená šunka
Portfolio (2)
Itálie, San Donaci
...Víno získané z vinifikace hroznů Negroamaro (90 %) a Malvasia Nera (10 %). Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Zrání v barikových sudech. Vůně odhaluje tóny zralého červeného ovoce a džemů, kořeněné jako černý pepř, lékořice, pražené a balzamikové tóny středomořské vegetace. Ideální k tvrdým sýrům jako Comté, Gorgonzola, uzeninám jako je vepřová pancetta, chorizo, capocollo a grilovaným červeným masům.
Portfolio (5)
Itálie, Castel Goffredo
Vytváření tubulárních obalů z elastické prodyšné tkaniny pro ochranu šunek, plecí, capocollo, šunky, pancetty atd. před jakýmikoli druhy hmyzu během zrání. Používá se tak, že se šunka, capocollo atd. vloží do tubulárního obalu ihned po solení. Velkoobchodní výroba ochranných tubulárních obalů pro potravinářský průmysl. Naše společnost se sídlem v provincii Mantova vyrábí tubulární obaly pro uzeniny z syntetických a přírodních materiálů. Díky specializovaným strojům a vláknům zajišťujeme antibakteriální a odolné produkty. Jsme také schopni vytvářet zakázkové produkty podle potřeb zákazníka.
Itálie, Scario
...capocollo, guanciale, bio těstoviny, bio víno, olivy, paštika, džemy, marmeláda, mastaccioli, cantucci. Řemeslný med, produkty z špaldy, propolis, medové bonbóny, svatební nugát, olej a mouka z konopí, mouka senatore cappelli, saragolla, špaldové těstoviny, amaro penna, koření, šumivé víno, grappa.
Itálie, Fasano
... vášeň pro naše produkty, jako jsou Capocollo, Salame, Pancetta salata a steccata, a přidáváme uzeniny národní úrovně jako Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella a Prosciutto Cotto. Naše uzeniny pocházejí z místního masa z pastvin v Apulii.
Itálie, San Demetrio Corone
Nata appositamente per la produzione di salati, quali il capocollo e la pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare se také zabývá výrobou prosciutta a salámu z černého vepřového masa z Kalábrie. Používané techniky jsou převážně řemeslné, jako je solení, které se stále provádí ručně v typických solankách, tak jako kdysi. Nicméně, tam kde je to nutné, se nepohrdne využitím modernějších technologií, takže sušení je svěřeno entalpickým strojům, které využívají vnější klimatické podmínky k reprodukci ideální ventilace uvnitř.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play