Itálie, Moio Della Civitella
...Extra borůvková marmeláda je sladká konzerva vyrobená převážně z borůvek a cukru, charakterizovaná vysokým podílem ovoce ve srovnání se standardními marmeládami. Aby byla klasifikována jako "extra," legislativa vyžaduje, aby marmeláda obsahovala alespoň 45 % ovoce, ale často mohou extra marmelády obsahovat ještě vyšší procento ovoce, což nabízí intenzivnější a přirozenější chuť. Použité borůvky...
Portfolio (16)
Itálie, Bronte
...Polotovar, 100% lískový ořech, zahraniční původ. Pasta z lískových ořechů Pura je 100% koncentrát vybraných lískových ořechů, ideální pro přípravu zmrzlin, krémů, dezertů a pečiva. Vyrobená bez konzervantů, přidaných cukrů nebo umělých aditiv, tato pasta zaručuje autentickou a přirozenou chuť. Ideální pro cukrárny, zmrzlinárny a řemeslné dílny, umožňuje dosáhnout výsledků nejvyšší kvality v...
Portfolio (21)
Itálie, MILANO
... obdobím a je ceněn jak v Itálii, tak na mezinárodní úrovni jako symbol tradice a italského řemesla. Pandoro je typický italský vánoční dezert pocházející z Verony. Je charakterizován svou formou kužele se osmi hroty a měkkou a lehkou konzistencí. Na rozdíl od panettone, pandoro neobsahuje kandované ovoce ani rozinky, ale má jemnou a máslovou chuť s zlatavou kůrkou. Tradičně se podává s posypem...
Portfolio (233)
Itálie, Colle Di Val D'elsa
...Z receptury slavných Ricciarelli vyrobených z mandlí, cukru a vaječného bílku, které jsou smíchány a rafinovány, vznikají a vstupují do sortimentu cukrářských specialit společnosti Masoni Ricciarelli s kakaem, do kterých je přidáno do těsta čisté hořké čokolády a odtučněného kakaového prášku, aby těmto lahodným sladkostem dodaly chuť a vůni čokolády. Bauletto 240g kód. 228...
Portfolio (8)
Itálie, Forlì
...Uzené hrozinky jsou potravinou bohatou na různé nutriční vlastnosti a jejich konzumace přináší obrovské výhody celému organismu. Uzené hrozinky jsou baleny bez přidání cukru, konzervantů nebo aditiv, aby se nezměnila jejich výrazná a nezaměnitelná chuť. Uzené hrozinky jsou skvělou svačinou nebo občerstvením, které je vhodné i pro vegany, vegetariány a sportovce. Sušené hrozny jsou ideální...
Portfolio (50)
Itálie, Milano
...Rigatoni vznikly vynálezem drážkování na těstovinách, které umožňuje tomuto formátu udržet omáčky. Kukuřice a rýže zajišťují, že chuť je podobná klasickým těstovinám, ale s více vlákninou a nulovým obsahem lepku. Tento formát je vynikající, protože obsahuje kyselinu listovou a vitamín B1, a obsahuje dobré množství vlákniny, která zpomaluje vstřebávání cukrů a pomáhá udržovat nízké hladiny cukru v krvi.
Portfolio (4)
Itálie, Barletta
...100% hořká čokoláda Orsini vyrobená z kakaové hmoty z Dominikánské republiky vyjadřuje nejlepší chuť čisté čokolády.
Portfolio (10)
...Hybleo je vynikající cherry rajče, které zaručuje pravou chuť a aroma rajčátek, jejichž kvalita je umocněna slunečními paprsky a Středozemním mořem. Již více než 15 let je Vittoria Tomatoes jedním z mála evropských producentů, kteří pěstují tuto odrůdu cherry rajčete s vysokou chutí, přičemž hladiny cukru mohou dosahovat až 10 stupňů Brix v určitých obdobích roku. Rostlina má střední vitalitu...
Portfolio (8)
... cukr, jak jsme vás již dříve informovali, je již uznáván jako jedno z nejzdravějších sladidel na světě. Toto vynikající ovoce je velmi užitečné v našem životě, a to jak pro svou chuť, tak pro své přínosy. Dává nám svěžest, když ho konzumujeme, a nabízí jemnou chuť, která obohacuje naše pokrmy. Pokud chcete ochutnat tropický svět, toto bude nejlepší způsob, jak to udělat. Pro více informací o indonéských produktech vyrobených z kokosu nás kontaktujte.
Portfolio (10)
Itálie, Nave
... látek a umělých konzervantů. Tonic Water „Indian Premium“ vznikla v roce 2005 a znamená začátek velkého dobrodružství FeverTree. Tento mixer výjimečné kvality je vyroben z čistého chininu z Východního Konga, minerálně chudé pramenité vody, přírodního třtinového cukru a hořkého pomeranče z Tanzanie, lisovaného ručně za studena, aby se zachovala integrita a vůně aromatů a chutí. Objem: 0,20 l - Balení 4 ks Kód: 02411 Kategorie: Toniková voda Země: Spojené království Barva: Průhledná a jasná na pohled. Vůně: Na nos evokuje příjemné a svěží tóny čerstvě sklizeného citrusového ovoce.
Portfolio (46)
Itálie, Brescia
...Křupavé sušenky s olivovým olejem připravené s přídavkem špetky cukru, která dodává jemnou a mírně sladkou chuť. Vysoká stravitelnost díky dlouhému kynutí a pomalému pečení. Ideální k snídani a na svačinu.
Portfolio (10)
Itálie, Lauro
...Vyrobená z vynikajících mandlí rozemletých na drobno a pokrytá tenoučkým vrstvou zlatého a křupavého cukru, tato karamelizovaná mandlová granola má vynikající duši. Je ideální pro dekoraci a ozdobu dezertů a dortů a lze ji posypat na jogurty, kaše a zmrzliny. Jedná se o špičkový produkt pro cukrářský průmysl a řemeslné dílny, který zdůrazňuje chuť každé přípravy. Vysoký obsah vápníku, hořčíku a fosforu, který je typický pro mandle, činí tuto granolu také skvělou potravinovou volbou (samozřejmě, vzhledem k jejich cukrové polevě, bez přehánění).
Portfolio (10)
Itálie, Sesto Fiorentino
... různých kvalit kávy s různým tělem, kyselostí a sladkostí, pro ovocnou konečnou chuť. PEČENÍ Pomalé a řemeslné pečení umožňuje dokonalou karamelizaci cukrů přítomných v zrnku, což dává kávě sladký a příjemný dozvuk. Po pečení probíhá chlazení odděleně pro každý jednotlivý původ. Tato metoda zajišťuje, že káva si zachovává výrazné nuance aromat a chutí, které jsou následně vyváženy pro dosažení dokonalé harmonie v šálku.
Portfolio (9)
Itálie, Campobasso
...BM50 EASY-D disponuje dvěma oddělenými vanami, které fungují zcela autonomně a automaticky. VACUUM umožňuje vaření téměř všemi metodami, zejména vakuově, což je ideální pro výrobu vysoce kvalitních marmelád a džemů: produkt se vaří při 60 °C mnohem kratší dobu, čímž si zachovává organoleptické vlastnosti, chuť, vůni a barvu, a přidání pektinu nebo cukru se tak vyhýbá. Na druhé straně PBG vana...
Itálie, Scandolara Di Zero Branco
... hygienickou bezpečnost, přičemž zachovává chuť a vlastnosti čerstvého ovoce v nezměněné podobě. Naše homogenní tekuté směsi, složené z mléka, cukrů a smetany pečlivě dávkovaných, jsou vhodné pro zmrzliny s použitím stroje na soft-ice. Máme také specifickou řadu práškových produktů na bázi želírovacích a emulgačních látek pro přípravu zmrzlin z mléka nebo ovoce za tepla nebo za studena. Jejich...
Itálie, Montecosaro
Pekárna a cukrárna Pietro Quercia v Montecosaru (MC), vesnici situované mezi maceratskými kopci, vyrábí chléb s kváskem, který je produkován z místních, nerafinovaných a ekologicky udržitelných mouk. Cukrárna (brownies, muffiny, zeppole, sicilské cannoli) vznikla z myšlenky spojit chuť s blahobytem, použitím nerafinovaných mouk a snížením obsahu cukru. Pekárna a cukrárna Pietro Quercia Naše...
... podstatě rozdělen na dvě části. Na jedné straně je Anna a řeznictví s produkty pocházejícími z Parmy, jako je sušená a vařená šunka San Giovanni, produkty distribuované firmou Noi Di Parma, jako je Gorgonzola a Taleggio. Sýry z ovčího a kravského mléka ze Sardinie a regionální sýry na váhu a čerstvé ricotty každý den. Na druhé straně je oddělení bioproduktů bez palmového oleje, pro vegany, vegetariány, bezlepkové pro celiaky, bez přidaného cukru a bez laktózy. Regionální toskánské a ligurské produkty, jako je med Bologni. Přijďte nás navštívit v hojném počtu!

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play