Itálie, San Stino Di Livenza
...Jasně korálově růžová, která se blíží lososové. Čerstvé a sladké vůně červeného jablka, třešně a vodního melounu. Měkká chuť, rychlá, velmi příjemná a s přetrvávajícími bublinkami. Odrůda hroznů: Glera Oblast: Benátky Typologie: Šumivé víno...
Portfolio (43)
Itálie, Torino
...Naše řada lyofilizovaného ovoce je k dispozici jak jako ingredience pro vaše produkty, aby vytvořila jedinečnou chuť a optimální trvanlivost, tak jako hotové občerstvení a jako "private label". Produkty: - Jablko plátky/kostičky/granulát/prach - Meruňka plátky/kostičky/prach - Banán plátky/granulát/prach - Ostružina celá/granulát/prach - Borůvka celá/granulát - Třešně celé/kostičky/granulát...
Portfolio (10)
Itálie, Piglio
...V období středověku přezdívaný "Král vín", představuje autentický výraz území, které je odjakživa zasvěceno vinařství. Intenzivní červená barva s rubínovými odlesky. Vůně uvolňuje aromatickou komplexnost, která se pohybuje od zralé třešně po náznaky hřebíčku a muškátového oříšku. Chuť, zpočátku bylinná, téměř balzámová, se otevírá silně a slaně s tóny lékořice. V závěru, velmi dlouhém, se s koherencí a rovnováhou vracejí tóny vyjádřené v nose.
Portfolio (2)
...Barva: intenzivní rubínově červená. Vůně: široká a vytrvalá s patrným nádechem třešně a tóny vanilky. Chuť: plná, kulatá s jemnými a vyváženými tříslovinami. Teplota podávání: 16-18°C. Párování: skvělé k doprovodu pečeně z červeného masa, zvěřiny a zralých sýrů. Vinifikace: po odstopkování hroznů zůstává mošt v maceraci se slupkami po dobu 6-7 dní při teplotě 24-26°C. Po dokončení malolaktické fermentace je část vína zrající v barikových sudech, druhá část v nerezové oceli. Schopnost stárnutí: 2 a více let podle ročníku.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play