Itálie, Paterno'
Sicilská řemeslná firma, která více než 50 let vyrábí vysoce kvalitní zeleninové konzervy. Oblasti pokrytí: Itálie, Evropa, Střední východ, Asie, USA, Kanada, Austrálie. Dodávky pro kontejnery 20 nebo 40 ft. Kompletní palety. Maloobchodní distribuce pro Itálii a Evropu. Rajčatové omáčky, pesty, paštiky, sladké krémy. Konzervace v olivovém oleji nebo octě, jako jsou antipasti, zelené a plněné oliv...
Portfolio (9)
Chov a obchodování s živou zvěří. Bažanti odrůdy Mongolsko, Temný, Čínský, Červené pernice, Italská koroptve, křepelky, křepelky na maso, evropské divoké zajíce, divoké králíky. Možnost dodání vlastními prostředky.
Portfolio (9)
Itálie, San Pietro Clarenza
...Vůně divokého feniklu obohacená chutí sardinek, rozinek a vůní šafránu v omáčce nejklasičtější sicilské kuchyně pro přípravu jedinečných těstovin. INGREDIENCE: Čerstvý divoký fenikl min. 80 %, čerstvé sardinky, filety ančoviček, rozinky, PINOLI, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, čerstvá cibule, sůl, černý pepř, šafrán. Může obsahovat kousky skořápky pinoli. Balení: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Itálie, Prato
...Magnifico itinerář k objevování Přírodní rezervace Montenero. Jedinečný návrh, jak objevit jeden z nejmalebnějších a nedotčených koutů Toskánska v přístupném a uspokojivém zážitku, drsný a divoký ostrov zasazený do venkovské krajiny vysokého Val d’Era. Vyrazíme z Prato d’Era autem a po několika kilometrech nezpevněné cesty se dostaneme k výchozímu bodu itineráře.
Portfolio (10)
Itálie, Mesoraca
...Salamino je jedním z nejpopulárnějších uzenin v Itálii, my jsme se rozhodli vytvořit jeho kalabrijskou verzi, která se vyznačuje jasně červenou barvou a pikantností. Vyrábí se výhradně z plece a břicha prasete, k nimž se přidává sádlo, vše je jemně mleté odděleně a poté smícháno dohromady s přidáním typických koření kalabrijských uzenin jako je pepř, chilli a divoký fenykl. Směs se plní do...
Portfolio (19)
Itálie, Marciano Della Chiana
... jedinečnou a nezaměnitelnou vůni. Starobylé původy tohoto uzeného výrobku spočívají na toskánském území, kde se již ve středověku používal divoký fenykl jako náhrada za pepř, který byl v té době mnohem dražší a obtížněji dostupný. Termín Finocchiona je také uveden v různých italských slovnících a encyklopediích již od roku 1875. Mezi nimi se nachází i renomovaný Treccani, který ho spojuje s definicí typické toskánské uzeniny.
Portfolio (10)
Itálie, Gravina di Catania
... celému projektu. Pietro se pevně držel kořenů své sicilské země, vycházející z toho, co ona štědře nabízí těm, kteří ji s láskou obdělávají: rajče, lilek, bazalka, divoký fenykl, chilli a mandle jsou cenné plody, v nichž se odráží chuť slunce a moře Sicílie. Používáním výhradně extra panenského olivového oleje jsou konzervy vyráběny pouze během sezóny surovin, které jsou sklizeny, tedy v období...
Portfolio (6)
Il giardino degli Aromi je farmou, která se zabývá ekologickým zemědělstvím a sběrem širokého spektra aromatických rostlin, které tradičně rostou v divoké oblasti Iblei Mountains. Mezi nimi různé odrůdy: bobkový list, oregano, divoký tymián, běžný tymián, ruta, máta, levandule, rozmarýn a mnoho dalších.
Itálie, Rossano
...PEPERCHOC (čokoláda a chilli). Dále představujeme řadu grappy s příchutí vavřínu, feniklu a černého kdyže. Na závěr naše novinka LIKÉR Z ČERNÉHO KDYŽE A SAMBUCA. Naše výroba probíhá přísně řemeslně v každé fázi zpracování. Likér z černého kdyže 25% obj.; Krém z černého kdyže 18% obj. (složení: mléko; cukr; alkohol; čistý když); Likér s čokoládou (složení: voda, cukr, alkohol, čistý když, kakao, přírodní aroma). Feniklový likér (složení: voda, cukr, alkohol, divoký fenikl). Velmi zvláštní je také harmonická chuť.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play