Itálie, Foggia
Situováno v srdci Tavoliere v Apulii, Caldo Caldo je laboratoř řemeslného vaření pro mražené hotové jídlo: zaměřujeme se na zvýraznění typických receptů naší země. Všechna jídla jsou připravována s vášní minulosti, aby se zvýraznila vůně a chuť surovin. Každý recept obsahuje tajemství starobylého kulinářského umění, mezinárodně oceňovaného. Všechny suroviny používané při přípravě našich specialit pocházejí z našeho regionu a neobsahují konzervanty.
Itálie, Correggio
FoodPartner spojuje přední výrobce italských čerstvých potravin s dovozci po celé Evropě. Naší misí je získávat vybrané chlazené produkty s trvanlivostí 25 až 90 dní, jako jsou sýry, čerstvé plněné těstoviny, uzeniny a mnohem více. Naše sídlo se nachází v ideální logistické poloze v Reggio Emilia, ve střední severní Itálii. Náš produktový portfoliový zahrnuje více než 1500 specifických referencí čerstvých italských specialit vyráběných certifikovanými výrobci kvality.
Itálie, Marcon
...potěší i ty nejnáročnější chutě a poskytnou vám možnost strávit příjemné obědy a večeře v prostorách zařízených s elegancí a obsluhovaných ochotným a vstřícným personálem. Pizzerie s dřevěnou pecí peče řadu specialit, které jsou přísně plněné místními bio produkty. Vůně těsta a široká škála čerstvých a vybraných ingrediencí dokáže okouzlit i ty nejnáročnější chutě.
Itálie, Borgo Celano-San Marco In Lamis
Hotel Rossemi se nachází v srdci Gargana, což je strategická poloha pro dosažení hlavních poutních míst, jako je San Giovanni Rotondo, které je vzdáleno pouhé 4 km, a pobřeží Gargana, které je jen 35 minut daleko. Je známý především svou kvalitní kuchyní, od mořských specialit po typická místní jídla, která jsou podávána na nádherné verandě jak v létě, tak v zimě.
Itálie, Rapallo
... vycházejících z více než stoleté tradice. Hlavní inovací je možnost vyrábět přírodní hotová jídla. Bez konzervantů a přidaných aditiv, s trvanlivostí až 8 měsíců. Možnost uchovávat produkt při pokojové teplotě umožňuje úsporu energie a snížení nákladů a problémů spojených s přepravou při kontrolované teplotě. Vyrábějí se hotová jídla na bázi zeleniny, aby se co nejlépe využila široká dostupnost italských surovin.
Itálie, Ragoli
Jsem řemeslník, vášnivý kuchař, milovník gastronomie a dobrého jídla... zejména toho tridentského. S vášní jsem zdědil historickou činnost své rodiny, řeznictví čerstvého masa, zpracování a výrobu uzenin. Chtěl jsem se vyvinout a spojit s tím přípravu a zpracování specialit tridentské gastronomické tradice, výrobu typických tridentských uzenin. Řemeslné zpracování, kterým jsou naše typické...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play