Francie, Le Lauzet Ubaye
... aromatizací. Naše likér, vyrobený macerací stonků a květů v alkoholu, se konzumuje velmi chlazený na konci jídla. Je také velmi oblíbený v sladkých kulinářských přípravách (makronky, sabayon, krém na pečení), jako poleva na zmrzliny, v přípravách na koktejly. Kousek levandulového likéru ve víně bílém z něj udělá vynikající „provensálský“ kir!
Portfolio (41)
Francie, Figeac
Společnost Jean LARNAUDIE se specializuje na výrobu regionálních specialit na bázi kachního masa. Takže firma vyrábí foie gras, konfit, teriny a hotová jídla. Ve společnosti Jean Larnaudie je celé foie gras stále připravováno ručně a tradičním způsobem. Už více než 60 let zakotvena v Lotu v Quercy, Jean Larnaudie je především o mužích a ženách, kteří jsou oddáni regionálnímu řemeslu a vášnivě se...
Francie, Boulogne-Sur-Mer
Objevte restauraci La Vallée du Kashmir, první indickou restauraci v Boulogne Sur Mer, která se nachází v centru města Boulogne-sur-Mer (na vrcholu náměstí Dalton). Nabízíme vám, během jídla, přenést vaše chuťové pohárky. Interiér, typicky indický s dřevěnými obklady a krásným vyřezávaným nábytkem, vás zve na kulinářskou cestu. Menu nabízí velké množství indických specialit, Halal...
Francie, Flagey
... pasterizace a následného zmrazení, její přípravky neobsahují konzervanty. Agrodoubs je certifikován na úrovni IFS a vyvíjí bio receptury. Borůvkové nebo karamelové náplně pro cukráře, směsi na citronové nebo čokoládové koláče, crème brûlée nebo patisserie jsou některé z specialit závodu postaveného ve vesnici Flagey. AGRODOUBS se zaměřil na pasterizované, mražené a vyvážené produkty vyrobené ve Francii...
Francie, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA je konzervárna založená v roce 1991 CHARLESem ANTONA nedaleko Ajaccia na Korsice. Specializuje se na výrobu regionálních specialit z Korsiky, které vycházejí z valorizace tradiční regionální kuchyně, a využívá nejnovější technologie v oblasti potravinářství.
Francie, FONTAINE DE VAUCLUSE
Podnik, jehož hlavní činností je výroba provensálských specialit na pomazání pro aperitiv (tapenády, tians, pistou…) a vařených koření (konfitované cibule, fíky, provensálské hořčice…). Priorita je kladena na výběr surovin, kvalitu a chuť. Yan Bosc, kuchař z povolání, v rodině po generace (18 let v gastronomii), se hlásí k provensálské tradici, ale také rád vytváří novinky jak v produktech, tak v...
Francie, Laguiole
La Maison CONQUET se specializuje na gastronomické tradice Aubracu. La Maison tak vyrábí uzeniny, konzervy a mnoho druhů masa a specialit z čistokrevného hovězího masa Aubrac, vepřového, jehněčího z Aveyronu a telecího. Firma také vyrábí hotová jídla, vnitřnosti, aligot a místní sýry jako je tome. Nabízená hotová jídla od Maison jsou převážně tripoux, plněné zelí a aveyronské farçous s švestkami.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play