...Le parti anteriori del maiale hanno muscolatura fine ed equilibrio felice tra magro e grasso. In particolare i muscoli dorsali del collo, che il maiale sviluppa nel nutrirsi e nel grufolare. Questo è il taglio della coppa che, dopo salagione, pepe, spezie, riposo, è insaccata in budello naturale, fatta asciugare all’aria di collina, stagionata almeno quattro mesi. La fetta sarà come un mosaico compatto, rosso intenso-bianco rosato, con profumo fragrante, sapore dolce, delicato, di grande finezza.
Portfolio (10)
Lo Scatolificio al Capriccio vzniklo v roce 1958 z vůle bratrů Magro. S nasazením a oddaností rychle získali odborné znalosti a profesionální kvalitu v oblasti kartonáže, až se každým dnem více a více přizpůsobovali potřebám zákazníků v obuvnickém sektoru na Rivieře del Brenta. Osmdesátá léta znamenají přechod od převážně ruční výroby k stále více mechanizovanému výrobnímu procesu, díky použití...
Itálie, Vigonovo
PERSONALIZOVANÉ KOŠÍKY...
Itálie, Portoferraio
Advokát Magro Francesco...
Itálie, Vigonza
Tepelné a hydraulické systémy...
Itálie, Potenza
Itálie, Udine
Itálie, Udine
Itálie, Pisa
Itálie, Villa Bartolomea
Itálie, Mazara Del Vallo
Itálie, Roma
Itálie, Siracusa
Itálie, Nonantola
Itálie, Fiume Veneto
Itálie, Randazzo
Itálie, Nova Milanese
Itálie, Palazzolo Acreide
Itálie, Cagliari
Itálie, Codroipo
Itálie, Cadoneghe
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play