Itálie, Radicofani
...Je to sýr vyrobený z ovčího mléka při teplotě přibližně 30/32 °C. Tímto způsobem zpracování se získává pecorino s bílou, mírně drobivou texturou a suchou, jemnou chutí. Výroba je plánována ve dvou velikostech: jedna ve tvaru misky o hmotnosti přibližně 1,450 kg, druhá ve tvaru přímého válce o hmotnosti přibližně 1,900 kg. Před uvedením na trh je ošetřen kůrou s černým plastikoatem. Zrání přibližně 60/70 dní.
Portfolio (48)
Itálie, Fidenza
...Smíšený sýr z ovčího a kozího mléka s chilli...
Portfolio (54)
Itálie, Montelibretti
... mlékárna má CE značku (IT F8W1G CE). Společnost se specializuje na výrobu čerstvých sýrů, jako je primo sale, stracchino a robiola, zrajících sýrů a ricotty. Také vyrábíme bílý a ovocný jogurt a pasterizované mléko. Naše obchodní nabídka se zaměřuje na sýr Orazio, polozrálý sýr vhodný k konzumaci na stůl, který je uváděn na trh po několika týdnech zrání. Suché solení a zrání v přírodním prostředí ho činí jedinečným díky jeho senzorickým vlastnostem.
Itálie, Squillace
Přední výrobce sýrů a dalších mléčných výrobků s více než 30 lety osvědčených zkušeností v chovu ovcí, dnes Dedoni vyrábí širokou škálu produktů a také zavádí výrobky z kravského mléka. Vyrábíme podle tradice a všech předpisů EU. Naše produkty distribuujeme do některých známých GDO, jako jsou AUCHAN, CARREFOUR na regionální úrovni a máme také několik exportérů v zahraničí. Naším nejlepším produktem je stále náš PECORINO SÝR (čerstvý, polozrálý a zralý), ale máme také další renomované typické italské produkty. Všechny naše sýry jsou vyráběny z vysoce kvalitního a pravého mléka.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play