Itálie, Salerno
...Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.
Portfolio (8)
Itálie, Partinico
...Sterilizátor, omračovač, filetovací stroje, kráječ chobotnic, pásový tunel, zařízení - Zařízení a projektování úpravy měkkýšů, mušlí, mořských plodů, úpravných van, sterilizace, zpracování a příjem suroviny, různého typu a hmotnosti. Projektování v Itálii a v zahraničí na míru pro zpracování sladkovodních nebo mořských ryb, maximální profesionalita.
Portfolio (7)
Itálie, Salerno
...sůl, přírodní aromata. Společnost funguje v souladu s národními a evropskými předpisy, v režimu sebekontroly a v souladu s principy systému HACCP. Společnost provádí postupy čištění a dezinfekce, deratizace a hygienické kontroly, a provádí mikrobiologické a chemické kontroly na surovinách, polotovarech, hotových produktech a ve fázi zpracování na vzorku. Čerstvý produkt je zmražen na -20 °C podle nařízení CE 853/04. Známé alergeny jsou zvýrazněny tučně podle zákonných předpisů.
Portfolio (8)
Itálie, Savignano Sul Panaro
...Jsme vysoce specializovaní na dodávku čerstvých, zmražených, trvanlivých potravin, nepotravinářských produktů, přímo z příslušných distribučních center do prodejen. Vyřizujeme vyzvednutí a dodávku produktů jak na zpracování, tak určených k prodeji. Jsme spolehlivým a bezpečným partnerem, když je dodržení zákonné teploty klíčové pro ochranu konečného spotřebitele. Dodávka květin a rostlin pocházejících ze zahraničního trhu, které vyžadují vhodné udržení teploty a jsou určeny pro květinářské firmy; přímá organizace na účet zadavatele jak pro distribuci, tak pro sběr.
Portfolio (1)
Itálie, Controguerra
... toho vyvinul první mrazicí buňku pro tento účel s teplotou -25 °C, což byl počátek nové éry v rybolovu. Čím dál více lodí začalo používat mrazicí buňky, zejména ty, které mířily na Atlantik. Tak mohly zůstat na moři mnohem déle a přinést mnohem více a mnohem lepší ryby. Na začátku 60. let předal Luigi Patrizi velkoobchod svým synovcům a začal nový podnik, aby realizoval své nápady na zpracování ryb v průmyslovém měřítku, což vedlo k založení společnosti ESCA.
Portfolio (4)
Itálie, Ripalimosani
...Profesionální sušičky na bylinky, ovoce, maso, ryby, těstoviny. Stroj se skládá z nerezové oceli, která má dveře na pantech. Vzduch vstupující do stroje je zpracován (filtrace + odvlhčování a/nebo ohřev) a poslán do zpracovatelské komory, kde je tlačen na produkt a nakonec vyfukován ven, aby se zajistila nepřetržitá výměna, nikoli recyklace. Výhody: zpracování produktu při nízkých teplotách a s odvlhčeným vzduchem: barva podobná čerstvému produktu; homogenní rozložení zpracovatelského vzduchu; nízké provozní náklady a elektrická spotřeba.
Portfolio (3)
Itálie, Trento
... okamžitou rozpustnost, pro jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Ideální pro vynikající vývary, které lze přidat také do polévek nebo omáček. Pro získání příjemného ekologického zeleninového vývaru rozpusťte 4g Bio Zeleninového Granulátu Bauer (1 čajová lžička) ve 250ml vody a vařte po dobu několika minut. Produkt lze přidat k pokrmům (polévky, minestrone, omáčky, ragú, maso, ryby, risotto, vejce atd.) během vaření.
Portfolio (9)
Itálie, Castelfiorentino
punto mare pce a zmrazené produkty dodávky pro komunity, restaurace, gastronomické akce sídlo a velkoobchod: c fiorino tel sklad via f.lli cervi 11 Ryby a zmrazené produkty, dodávky pro komunity, restaurace, gastronomické akce s.r.o. Sídlo Velkoobchod Zpracování: Tel. Fax...
Itálie, Sala Baganza
Firma Gruzza byla založena v roce 2000 a začala svou činnost v oblasti mechanických konstrukcí ryb a průmyslových mechanických montáží. Po několika letech zkušeností začala společnost vyrábět zařízení pro potravinářský průmysl a zaměřila se na efektivnější, kompaktní, rychlé a přesné vakuové balicí stroje a vyvinula řadu strojů na zpracování ryb, glazovací stroje, filetovací stroje, curlingové stroje, rozmrazovací stroje, myčky, mixéry a vakuové balicí stroje.
Itálie, Brembio
ZPRACOVÁNÍ RYB...
Itálie, Siracusa
Itálie, Acquaviva Picena
Působíme v oblasti zpracování a velkoobchodu s čerstvými, rozmraženými a mraženými rybími produkty; specializujeme se na úpravu měkkýšů a přípravu rybích špízů, vybíráme produkty z nejlepších trhů, abychom vyhověli potřebám našich zákazníků. Zpracováváme suroviny s využitím moderních technologií a nezastupitelné manuální zručnosti našich pracovníků.
Zpracování a transformace rybích a rostlinných produktů v oleji, zmrazených a z gastronomie.
Itálie, Rapallo
...všechny ligurské speciality. Pracujeme také s recepty poskytnutými zákazníkem. I přes velkou poptávku po produktech si stále zachováváme nezměněné řemeslné zpracování, doplněné moderními výrobními procesy. Díky tomu jsme schopni nabídnout širokou škálu vysoce kvalitních produktů s rychlou a efektivní službou."}...
Itálie, Altidona
Zpracování a prodej zmrazených rybích produktů...
Zpracování a marketing čerstvých, konzervovaných, polotovarů, zmrazených a hluboce zmrazených rybích produktů...
Itálie, Gravina In Puglia
Itálie, Anzio
Služba zmrazování rybích produktů v tunelu při -40 stupních a udržování při -22 stupních s kapacitou 660 euro palet, zpracování sépie a chobotnice, služba rozmrazování krevet a dalších rybích produktů s balením dle výběru zákazníka, vše v souladu s normami CEE s dodávkami po celé Evropě. Pracujeme pouze s produkty první kategorie, máme zájem o spolupráci s velkými značkami, s personalizací Vaší...
Itálie, Taglio Di Po
Itálie, Pachino
Itálie, Modena
Itálie, Treviolo
Itálie, PIZZO
Itálie, Bagheria

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play