Itálie, Pasturo
...Sýr s houbami, měkký a krémový, snadno roztíratelný. Jeho modrá plíseň se rovnoměrně rozprostírá po celé hmotě a chuť získává odstín blízký mléku. Celková chuť spojuje přitažlivou sladkost sýra s typickou chutí lanýžů. Průměrná hmotnost: 1,5 kg Minimální zrání: 50 dní...
Portfolio (7)
...Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Itálie, Orbassano
...Čerstvé ravioli ve tvaru slunečnice, plněné gorgonzolou (italským modrým sýrem) a ořechy, jsou kulinářským mistrovským dílem, které ztělesňuje eleganci a rafinovanost italské kuchyně. Jemné těsto z vajec obklopuje krémovou a chutnou náplň, kde se gorgonzola, se svými odvážnými a aromatickými tóny, harmonicky spojuje s křupavostí a kulatou chutí nasekaných ořechů.
Portfolio (57)
...Burrata, sýr s taženou hmotou, se vyrábí v Apulii, konkrétně ve městě Andria. Tento ručně vyráběný sáček tažené hmoty obsahující srdce Stracciatella je dnes jednou z nejlepších specialit Apulie. Ingredience: Mléko, smetana, sůl, lanýž (3%) – nebo gorgonzola, syřidlo, bez konzervantů. Typy a formáty DÉLKA SKLADOVÁNÍ: 15 DNÍ Kód: BURRATP.
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play