Itálie, Pasturo
...Sýr s houbami, měkký a krémový, snadno roztíratelný. Jeho modrá plíseň se rovnoměrně rozprostírá po celé hmotě a chuť získává odstín blízký mléku. Celková chuť spojuje přitažlivou sladkost sýra s typickou chutí lanýžů. Průměrná hmotnost: 1,5 kg Minimální zrání: 50 dní...
Portfolio (7)
...Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Itálie, Orbassano
...Čerstvé ravioli ve tvaru slunečnice, plněné gorgonzolou (italským modrým sýrem) a ořechy, jsou kulinářským mistrovským dílem, které ztělesňuje eleganci a rafinovanost italské kuchyně. Jemné těsto z vajec obklopuje krémovou a chutnou náplň, kde se gorgonzola, se svými odvážnými a aromatickými tóny, harmonicky spojuje s křupavostí a kulatou chutí nasekaných ořechů.
Portfolio (57)
Francie, Les Rues-Des-Vignes
...Skutečné opatství pivo. Velmi vyvážené, s krásnou kulatostí Kulaté a jemné pivo. Obsahuje sladové tóny a intenzivní ovocné tóny, které přinášejí kulatost. Jemné květinové a chmelové tóny na konci chuti. Je to pivo, které je vyvážené a má tělo. Styl: Světlé pivo Alkohol: 6.4° Slady: Pilsner, Munich 25, Abbey a Pšenice Chmely: Golding, Challenger a Strisselspalt IBU: 21 Sýr: Ecume de Wimereux, Gorgonzola, ovocný Comté Maso: Vepřové maso (pečeně Orloff) Ryba: Smažené svatojakubské mušle Jídla: Potjevelsh...
Portfolio (14)
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Gorgonzola je sýr, který je přítomný po celém světě a je výjimečným vyjádřením Made in Italy. Poprvé byl vyroben na konci 9. století, poblíž Milána, ve městě Gorgonzola, podle kterého nese své jméno. Původně se nazýval "stracchino verde", protože byl vyráběn z mléka krav "stracche", což znamená "unavené", které sestupovaly z Prealpi do nížin, aby si odpočinuly. Tento produkt má certifikaci PDO (DOP).
Portfolio (10)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... nebude krémová. Čím déle ji budete šlehat, tím krémovější gorgonzola bude. Přidejte šlehačku a promíchejte ji, dokud nebude krémová a nebude vám téct slina. Přidejte šlehačku do svého sifonu na šlehačku a s jedním kartonkem šlehačky dejte dobrou skvrnu do decentní misky. Přidejte čtvrtinu čerstvého fíku a dobrou chuť!
Portfolio (241)
Francie, Marseille
... nacházejících se v provinciích území "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Vybrané mléčné kultury (1,5%); •Vybrané plísně rodu Penicillium (0,01%); •Sušená mořská sůl (0,21%); •Živočišná syřidla (0,02%)...
Portfolio (9)
...Maiski boschampignonsaus, tato klasická krémová zimní omáčka s opečenými lesními houbami je plná chuti. Skvěle se hodí k pečenému červenému masu, křupavě opečenému drůbežímu masu, ale také dodává extra chuť vašim divočinovým pokrmům. Na hlavním obrázku jsme ji navíc doplnili o modrou mramorovanou sýr jako Gorgonzola nebo Blauwe Achelse, kousky lískových oříšků a listy rozmarýnu. Na druhém obrázku vidíte pečenou zajíce, bramborové kuličky, Maïski jablka s brusinkami a naši boschampignonsaus!
Portfolio (33)
...Burrata, sýr s taženou hmotou, se vyrábí v Apulii, konkrétně ve městě Andria. Tento ručně vyráběný sáček tažené hmoty obsahující srdce Stracciatella je dnes jednou z nejlepších specialit Apulie. Ingredience: Mléko, smetana, sůl, lanýž (3%) – nebo gorgonzola, syřidlo, bez konzervantů. Typy a formáty DÉLKA SKLADOVÁNÍ: 15 DNÍ Kód: BURRATP.
Portfolio (10)
Francie, Saint-Etienne
...Sýr s bílou kůrkou, hladký s jemnými otvory a plísněmi. Má měkkou texturu a krémový vzhled při zahřátí, přináší štědrost a lahodnost do mnoha pokrmů. Jeho charakteristická chuť umožňuje kombinaci s mnoha recepty, ať už teplými nebo studenými, v omáčkách, na pizzách, v salátech, v risottu...
Portfolio (187)
Gevers představuje širokou škálu sýrů z různých zemí; belgické (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel abbey cheese), holandské (Beemster cheese, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Noord Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), francouzské (Boursin, Brie, Camembert, kozí sýr, Munster cheese, Roquefort, Rambol), řecké (Feta), švýcarské (Appenzeller, Gruyère, Emmental), italské (Mozzarella, Gorgonzola...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play