Itálie, Codogno
...Salám Felino je lahodná uzenina, která se připravuje z vepřového masa. Název získal podle místa původu, což je obec v provincii Parma. Salám Felino má vyšší obsah bílkovin a nižší množství tuku ve srovnání s jinými podobnými salámy. Tradičně se krájí šikmo, čímž vznikají oválné plátky, jejichž délka je přibližně dvojnásobná oproti průměru salámu.
Portfolio (4)
...Felino, mezi tisíci italskými salámy, je nejjemnější, vyrobený s málo solí, celým pepřem a zrající v údolí parmské šunky. Pouze z těžkých italských prasat, počínaje „tritem z pultu“ (libové maso, bez nervů a s tenkým plátem tuku), nejprve mleté na středně hrubou konzistenci, poté smíchané s kořením (sůl, pepř, trochu bílého vína), necháno odpočinout, naplněné do střeva „culare“, jak vyžaduje nejautentičtější tradice, která udrží salám vždy měkký. Po dvou, třech měsících je tu plátek nakrájený napříč, s plnou, kulatou vůní, se zvláštní chutí štěstí.
Portfolio (10)
Itálie, Castel Guelfo Di Bologna
... tradičním způsobem. Uzenářství vyrábí šunky, extra čerstvé klobásy, sušené klobásy, Luganegu, salám z tety Ferrarese, grilovací salám Guelfo, salám venkovský a velký domácí, salám typu Milano, Maďarský, Felino, Ferrarese, Neapol, Fabriano, zrající guanciale, hlava vepřového, škvarky, cotechino a zampone, bondiola, kněží čepice a další speciality pro maloobchod, GDO a gastronomii.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play