Itálie, MILANO
...Panettone je tradiční italský vánoční dezert, pocházející z Milána. Charakterizuje ho vysoký a kopulovitý tvar, je vyroben z sladkého kynutého těsta, obohaceného o kandované ovoce, rozinky a pomerančovou kůru. Jeho příprava vyžaduje několik dní na zpracování a přirozené kynutí, což dezertu dodává jeho měkkou konzistenci a charakteristickou chuť. Panettone je často spojován s vánočním obdobím a je ceněn jak v Itálii, tak na mezinárodní úrovni jako symbol tradice a italského řemesla. balení po 12, 1 paleta = 10 balení, expirace 30/04/25 Minimální objednávka: 30 palet...
Portfolio (229)
Itálie, Orbassano
...Každá země může mít svůj vlastní tradiční recept na gnocchi, s různými velikostmi, tvary a ingrediencemi. Ale v Itálii, kde byly "gnocchi" poprvé vytvořeny, je to jednoduchá a lahodná těstovina vyrobená z brambor, ideální pro červené omáčky a sýrové fondue. Bohaté a výživné první jídlo, tradice pro všechna roční období. Naše gnocchi mají měkkost a konzistenci, která je činí vhodnými pro všechny chutě, i ty nejjemnější. Ideální pro veganské přípravy.
Portfolio (57)
Itálie, Imperia
...DOP genovéské bazalkové pesto bez česneku. Verze našeho pesta připraveného bez česneku. Kromě absence česneku je recept stejný jako u běžného pesta (tradiční recept je však velmi jemný). Obsahuje extra panenský olivový olej, bazalku pěstovanou v Ligurii (Basilico Genovese DOP), piniové oříšky a Grana Padano. Ve srovnání s domácím pestem jsou přidány pouze kyselina citronová (kyselina) a kyselina...
Portfolio (44)
...Pro ty, kteří milují inovativní chutě, aniž by kdy zapomněli na tradiční kořeny, jsme připravili recept, který kombinuje chutě moře a země v jedné jedinečné delikatesě. Naše Caponata z lilku a tuňáka je skvělá k vychutnání samostatně nebo jako originální příloha.
Portfolio (45)
Itálie, Ponte Galeria
...Připraveno podle původní japonské metody, Unagi Kabayaki od Nipponia je filet z úhoře japonského, pečený v omáčce Kabayaki podle tradiční japonské metody a zmražený, aby si uchoval všechny organoleptické vlastnosti tohoto druhu. Unagi Kabayaki je nejvíce ceněný a známý japonský recept na bázi úhoře na světě. Jedná se o filety úhoře marinované v sladké omáčce na bázi sóji a mirinu, a grilované...
Portfolio (8)
Itálie, Taranto
Někdy je potřeba mít odvahu věřit svým snům a řídit se svými instinkty! Aldo Predari je majitelem cukrárny Dolce amorsi. Po letech strávených v průmyslovém sektoru se rozhodl vydat novou cestou: tou, která vede k kráse chuti a cukrářství. Zaměstnává vysoce kvalifikovaný personál, kde se různé dovednosti spojují při vytváření specifických produktových řad. Neustálým závazkem je zdůraznit jednoduchost, aby se „znalosti“ a kultura „know-how“ mohly proměnit v tradiční recept na jemný smyslový zážitek.
Itálie, Mondovi
... suroviny vysoké kvality. Každé jednotlivé jídlo je personalizováno, což zaručuje rychlost a kvalitu služby. Všechno začíná výzkumem, pokračuje experimentováním a končí u nabízeného produktu. Tento proces musí být sdílen, aby se ocenilo vše, co obsahuje jídlo, recept, sklenka vína nebo pivo... abychom dali zaslouženou čest všem aktérům dlouhého řetězce zpracování. A nakonec... pizza: na plechu, originální, vyrobená s kváskem. Dokonalá. Jsme arogantní? Přijďte to vyzkoušet a posuďte sami!
...Scorzetta je od nepaměti jedním z tradičních dezertů typických pro Bernaldu, město v provincii Matera bohaté na historii, tradice a turistické cíle Lucanie. Recept na bernaldskou scorzetu patří mezi ty nejlepší a nejstarší a skládá se z několika jednoduchých ingrediencí, jako jsou vaječné bílky, cukr a mandle. Navštivte nás nebo se podívejte na naše webové stránky www.la-scorzetta.it, kde si můžete zakoupit scorzetty, objevit recept Vincenza Zita nebo prozkoumat celou vysokou cukrařinu cukrárny l'Orchidea.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play