...Tradiční recept na vafle Pegi se předává z generace na generaci po mnoho let. Dnes se sortiment rozšířil, aby nabídl nové a chutné příchutě. Naši cukráři připravili řadu různých variant, jako je vafle s recepturou 100% veganskou, která vás ohromí svou blízkostí k originální vafli. Workshopy Pegi jsou také vybaveny vývojovou jednotkou, která zkoumá vaše různé projekty.
Portfolio (8)
Francie, Privas
... 100g Od roku 1885 tajemství věčné mládí! Krém z kaštanů z Ardèche je receptura, kterou vytvořil Clément Faugier v roce 1885 v Privas. Tento recept zůstal od svého vzniku nezměněn a používá pouze přírodní ingredience. Ingredience: kaštany, cukr, kousky glazovaných kaštanů, voda, glukózový sirup, přírodní vanilková aroma Připraveno s 45g ovoce na 100g, celkový obsah cukru 60g na 100g Kód: 516 Čistá hmotnost (g): 365 Hrubá hmotnost (g): 633 Cena bez DPH: 3.03 Cena s DPH: 3.20...
Portfolio (41)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Tento recept na dort nahrazuje tradiční suroviny – máslo a olej – tukem obsaženým ve šlehačce. S jeho vlhkou strukturou a rozplývající se texturou vás určitě přiměje chtít víc. Můžete použít různé bobule podle vašeho výběru, abyste šlehačku ochutili. 1 šálek másla bez soli, pokojové teploty 2 1/2 šálku krystalového cukru 6 vajec, pokojové teploty 3 šálky hladké mouky ½ čajové lžičky košer soli 1 šálek těžké šlehačky 2 čajové lžičky vanilkového extraktu...
Portfolio (241)
Francie, Montelimar
...Calissons de Provence, které jsou tradičně pečeny v kotli. Objevte všechny chutě mandlí, kandované melouny a kandované pomerančové kůry v této oválné pochoutce se špičatými konci, jejíž tvar dodává na originalitě. Tradiční recept, Calissons se vyrábějí v našich dílnách. Calisson patří mezi 13 provensálských vánočních dezertů. Je známý především jako symbol města Aix en Provence. Kolem Calisson...
Portfolio (154)
Francie, Maubeuge
...Neexistují pouze merguez a chipolatas, ale také klobásy s chutí sýra! Opravdu, u La bonne épice jsme pochopili, že diverzifikace chutí a barev je jedním z klíčů k uspokojení vašich zákazníků. Pokud jste tradiční řeznictví a chcete ohromit své zákazníky, zakupte tuto směs a nechte je objevit vaše klobásy s jemnými tóny sýra. Rozplývavý sýr uprostřed klobás! Tento recept je jemná směs, která jistě okouzlí vaše zákazníky. Spojení chuti sýra, tuku a drůbežího masa (doporučeno) vytvoří v ústech zákazníků neporovnatelný zážitek. Děti to budou milovat! Reference:ART0052...
Portfolio (33)
Bulharsko, Veliko Tarnovo
... vzdát chuti, když dbáte na své zdraví. Hunkar Přírodní a Zdravá Jídla představuje tradiční delikatesy s moderním a zdravým přístupem. %100 Originální Italský Recept: Ručně vyrobená italská delikatesa pro bezkonkurenční chutě Itálie...
Portfolio (24)
Francie, Castelnaudary
...Tradiční recept, který poskytuje klasickou a silnou chuť pro čistý vepřový venkovský paštika z Francie, který se má vychutnat na čerstvém venkovském chlebu.
Portfolio (56)
Francie, Ducy-Sainte-Marguerite
...44 je tradiční normandský recept. 44 od La Flaguerie se získává macerací kávových zrn, pomeranče a hřebíčku v jablečném destilátu po dobu minimálně 44 dní. Hrubá hmotnost: 1450g Hmotnost krabice s 6: 9kg...
Portfolio (57)
...Pro ty, kteří milují inovativní chutě, aniž by kdy zapomněli na tradiční kořeny, jsme připravili recept, který kombinuje chutě moře a země v jedné jedinečné delikatesě. Naše Caponata z lilku a tuňáka je skvělá k vychutnání samostatně nebo jako originální příloha.
Portfolio (45)
Itálie, Imperia
...DOP genovéské bazalkové pesto bez česneku. Verze našeho pesta připraveného bez česneku. Kromě absence česneku je recept stejný jako u běžného pesta (tradiční recept je však velmi jemný). Obsahuje extra panenský olivový olej, bazalku pěstovanou v Ligurii (Basilico Genovese DOP), piniové oříšky a Grana Padano. Ve srovnání s domácím pestem jsou přidány pouze kyselina citronová (kyselina) a kyselina...
Portfolio (44)
Francie, Appietto
...Sáček canistrelli (Biscuttini) s citronem. Delikátní korsické sušenky čtvercového tvaru vyrobené podle tradiční receptury. Hmotnost: 350 g Složení: Pšeničná mouka, Cukr, Slunečnicový olej, Vejce, Semena anýzu 2% Skladování: Uchovávejte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční hodnoty na: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Tuky: 20 g Nasycené mastné kyseliny: 1,7 g Sacharidy: 71 g z toho Cukry: 29 g Bílkoviny: 5,7 g Sůl: 0,37 g...
Portfolio (118)
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
Nizozemsko, Amsterdam
...Prostřednictvím našich receptů zde diskutujeme o tom, jak můžete dodat lahodný nádech třem tradičním pokrmům. POTRAVINA PASTÝŘE To je snad jeden z nejoblíbenějších comfort food, který mají rádi lidé po celém světě. Masový základ, pokrytý vrstvou, je dostatečný k tomu, aby vás potěšil a přiměl k hladu. Recept je snadný na přípravu a vyžaduje pouze několik ingrediencí. Mleté jehněčí maso spolu s mrkví a dalšími zeleninami vytváří základ s lehkou vrstvou bramborové kaše. Zvrat zde spočívá v odlehčení tradičního pokrmu pomocí nabíječek šlehačky Fast Gas. INGREDIENCE: 400 gramů mletého jehněčího masa...
Portfolio (25)
Francie, Vaulx-En-Velin
...Tradiční recept na zelenou tapenádu je nezbytným produktem pro vaše aperitivní tousty nebo v kuchyni, v listovém těstě, zvěřině a omeletách. Různé velikosti produktů: 125g Země původu: Alžírsko...
Portfolio (61)
Německo, Bernau Im Schwarzwald
...Tradiční použití těstových desek je nově interpretováno pomocí moderních technologií. Pomocí laserového gravírování je na dřevěnou desku přímo vnesena měrná jednotka a recept. Díky plynule nastavitelnému hloubce a síle vypalování může být popis trvale aplikován, což představuje zásadní výhodu oproti tradičním tiskovým metodám. I jemné detaily (loga atd.) mohou být pomocí laserového gravírování reprodukovány.
Portfolio (10)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...4 croissanty připravené k pečení. Recept na máslo, tradiční croissanty, které jsou křupavé a měkké po upečení v troubě. Produkt je zmražený a zabalený v sáčku. Hmotnost: 6x(4x70g)...
Portfolio (184)
Turecko, Manisa
...Ajvar je jasná a robustní pochoutka z červených paprik, tisíciletý tradiční recept z Makedonie. Pečené červené papriky a lilky jsme pečlivě sbírali z polí, nedotčené rukou, ochucené našimi speciálními kořeními a přinesli na vaše stoly. Naše domácí ajvary bez přísad a přirozeně připravené můžete bezpečně konzumovat k jakémukoli jídlu během dne. Se svou jedinečnou vůní je to úžasná chuť, která obohatí vaše chlebíčky a poslouží jako předkrm na vašich pozvánkách.
Portfolio (10)
Francie, Mietesheim
...Tradiční italský condiment, Pesto z bazalky, skvěle doplňuje těstoviny a gnocchi. Tento upravený recept používá výhradně produkty z ekologického zemědělství. 100% veganské, toto pesto z bazalky neobsahuje sýr ani jiné živočišné produkty. Jeho čerstvá a originální chuť pochází z drcených kešu ořechů, smíchaných s olivovým olejem a listy bazalky. Používejte bez omezení pro zdravou a kreativní kuchyni! Ingredience: Slunečnicový olej*, bazalka* (37%), kešu ořechy* (5%), česnek*, bramborové vločky*, olivový olej*, mořská sůl, koncentrovaná citronová šťáva*. *: Produkty z ekologického zemědělství...
Portfolio (80)
Francie, Miribel
...Himalaya HHC je první hash, který byl obohacen o HHC. Milovníci i ti největší odborníci si po celém světě vychutnávají velkého bratra Charasu. Také pochází z tajemného pohoří Himaláj. Je to výjimečný hash, který díky své koncentraci HHC a CBD vás přenese do vzdálených zemí Nepálu. Himalaya HHC uspokojí i ty nejnáročnější spotřebitele díky své silné a detailní chuti a jedinečné květinové vůni. U Mfalme jsme se rozhodli převzít tradiční nepálský recept, který jsme modernizovali s HHC. Chutě: květinová vůně...
Portfolio (9)
Belgie, Fernelmont
...Vol-au-Vent, tradiční recept, konzervovaný ve sklenici, dlouhá trvanlivost při pokojové teplotě. Lahodné.
Portfolio (37)
Francie, Malataverne
...Originální a tradiční recept na limonádu, v BIO. Perlivá voda, cukr, okyselující činidlo kyselina citrónová, přírodní aroma citronu a limetky.
Portfolio (188)
ufs.country_names.RU, Kursk
...Světlé filtrované pasterizované pivo. Tradiční recept na vaření. Vařeno z prvotřídních světlých odrůd českého sladu a chmele, plus proslulé vody z oblasti Kursk. Unikátní čistá sladová chuť s hořkostí a vyváženou chmelovou aromatikou dělá z piva skutečnou klasiku! Skleněná láhev: Doba trvanlivosti 270 dní Množství 450 ml: 12 lahví v krabici...
Portfolio (9)
Polsko, Kraków
...Cítíte se žensky a neobyčejně smyslně s výjimečným hybridním lakem 226 Feel Sexy. Je to produkt s moderní formulí, vynikající pigmentací a bezproblémovou aplikací. Zapomeňte na tradiční laky. Díky 226 Feel Sexy váš klasický hybridní manikúra získá nový rozměr a vy se stanete sebevědomou a osvobozenou ženou připravenou na nové výzvy. Toto hybridní lak má intenzivní červenou barvu, která vzbudí smysly vašeho milovaného a podtrhne váš sex-appeal. Feel Sexy 226 je recept na úspěšné rande a romantickou večeři ve dvou.
Portfolio (6)
Francie, Genay
...Tento tekutý mýdlo obsahující 80 % bio extra panenského olivového oleje a 20 % bio oleje z bobulí vavřínu bylo vyrobeno s největším respektem k tradici Aleppského mýdla. Tradiční technika saponifikace v kotli a dodržovaný recept zajišťují tomuto modernímu produktu veškerou jeho autentičnost. Bio olej z bobulí vavřínu, používaný po tisíciletí pro své čisticí a regenerační vlastnosti, dodává tomuto...
Portfolio (23)
Francie, BRIE
...Pro usnadnění práce v kuchyni. DLUO technické 12 měsíců Balení po kusech Paletizace 120 kbelíků na paletu Skladování Ambient Orientální omáčka Soréal nabízí vyváženou kombinaci pálivých a kořeněných chutí. Orientální omáčka, koncentrát kulinářské tradice Neexistuje žádný tradiční nebo obvyklý recept na orientální omáčku. Nabídnout orientální omáčku znamená vynalézt produkt, který dokáže...
Portfolio (10)
Portugalsko, Cascais
...Kousky chobotnice konzervované v tradiční portugalské omáčce na bázi oleje, pepře, rajčat, cibule a dalších velmi chutných koření. Tradiční portugalský recept na bázi rajčat a cibule, který zvýrazňuje chuť chobotnice. Chobotnice ulovená pro tuto konzervu nabízí velmi masité kousky s bohatou chutí. Ref COLI-010 Skladem / Okamžité odeslání Bezpečné platby kartou nebo PayPal Doručení do 4 dnů v Evropě od 9,90 € Výměna nebo vrácení peněz do 30 dnů...
Portfolio (4)
Itálie, Ponte Galeria
...Připraveno podle původní japonské metody, Unagi Kabayaki od Nipponia je filet z úhoře japonského, pečený v omáčce Kabayaki podle tradiční japonské metody a zmražený, aby si uchoval všechny organoleptické vlastnosti tohoto druhu. Unagi Kabayaki je nejvíce ceněný a známý japonský recept na bázi úhoře na světě. Jedná se o filety úhoře marinované v sladké omáčce na bázi sóji a mirinu, a grilované...
Portfolio (8)
Francie, Paris
...LEMON HASH NEBO CBD HAŠIŠ S CITRONOVOU CHUTÍ RECEPT NA VÝROBU LEMON HASHU MAROCKÝ HAŠIŠ S DISTILÁTEM A TERPÉNY Proces výroby CBD Lemon Hashu se téměř ve všech ohledech podobá tomu, který se používá pro King Hassan. Ten je vyráběn tradiční metodou pro sběr CBD pryskyřice. Jediným rozdílem je přidání CBD distilátu a přírodních terpenů, aby se získala vysoce kvalitní CBD pryskyřice. TEXTURA A...
Portfolio (32)
Francie, Yvetot
Populární země pro tento vyhledávací výraz