...Vyrobený v červenci, je to med s výraznou osobností, který má tendenci krystalizovat. V tekutém stavu má jantarovou a světlou barvu lískových oříšků, když krystalizuje, získává vůni sušených hub, lékořice, téměř uzenou. Aroma je velmi intenzivní, přetrvávající, připomíná karamel a chuť mou, velmi oblíbenou dětmi.
PÁROVÁNÍ
Aromatické sladidlo pro nápoje; obohacuje vinaigrette pro dochucení smíšených salátů, dobře se hodí k zeleninovým pokrmům a jídlům s aromatickými nebo léčivými bylinami, doporučuje se vyzkoušet při přípravě risotta.
... obsahu antioxidantů, vitamínů a minerálů. Je bohaté na vitamín C, vitamín K a vitamín B6, kromě toho má vysokou koncentraci polyfenolů, rostlinných sloučenin s mocnými antioxidačními účinky.
V KUCHYNI
Granátové jablko se často používá v kuchyni k přípravě šťáv, džemů, omáček a k dekoraci pokrmů. Navíc jeho malé pomeranče mohou být použity k přidání doteku barvy a chuti do různých receptů, jako jsou saláty, risotta, maso a dezerty.
... hospodaření.
Poradenství při přípravě účetních dokumentů zaměřené na dodržování platné daňové legislativy a nejlepší praxe v Itálii a zahraničí v této oblasti.
Účetní due diligence.
Referenční partnerka Simonetta Bissoli...
...Maso z divočáka, typické pro toskánskou gastronomii, ale také pro oblast Nebrodi, téměř v srdci Sicílie, se hodí pro nejrůznější použití. Nabízíme vám ho v jeho nejznámější přípravě: klobásě. Zkuste ho připravit na grilu nebo v omáčce: potěšíte všechny.
... do chladicí komory, aby se teplota rychle snížila na 2 °C. Výborná přírodní, nebo velmi chutná s přídavkem čokolády, cukru nebo rumu. V kuchyni může být použita k přípravě vynikajících dezertů nebo koláčů, ale také lahodných slaných pokrmů, jako jsou ravioli a cannelloni plněné ricottou a špenátem. Dostupná v termosvařované misce o hmotnosti 0,150 kg s pevnou hmotností.
...Máta je aromatická bylina používaná k přípravě nálevů, čajů a koktejlů.
Díky mentolu má stimulační účinky na žaludek, pomáhá proti gastrointestinálním potížím a má analgetické vlastnosti.
Je to skvělý lék proti nevolnosti při cestování, avšak je třeba ji užívat s mírou, aby nedošlo k poškození nervového systému.
Dostupná v plastových nebo polystyrenových obalech různých gramáží.
..."Extra fíková marmeláda" je specifický typ marmelády, který se vyznačuje vysokým procentem ovoce použitého při její přípravě. Aby byla označena jako "extra", italská a evropská legislativa vyžaduje, aby marmeláda obsahovala alespoň 45 % ovoce, ale často může být použito i více.
V případě extra fíkové marmelády jsou fíky hlavní ingrediencí a jsou doplněny cukrem a někdy také citronovou šťávou...
...Rajčatový protlak (nebo passata) je velmi univerzální ingredience a jednou ze základních potravin používaných k přípravě mnoha receptů vyrobených v Itálii, stejně jako mnoha dalších, od omáček na těstoviny po základní dochucovadla na pizzu, a také se používá v různých hlavních chodech na bázi masa nebo vegetariánských pokrmech. Je vyroben výhradně z čerstvých rajčat a používají se pouze vysoce...
...Naše loupané a pražené lískové oříšky jsou pečlivě vybírány, aby byla zajištěna maximální potravinářská kvalita. V této souvislosti máme certifikaci BRCGS, která je nezbytná pro export produktů a pro podporu bezpečnosti potravin v celém dodavatelském řetězci.
Chutná čokoládová poleva mix činí naše čokoládou obalené lískové oříšky velmi chutnými.
Tento produkt můžete použít k přípravě moderního cukrového baru, což je skvělá alternativa k tradičním cukrkandlům, nebo je můžete jíst jako svačinu samostatně nebo s jogurtem.
... přípravě se naší kuchařce Titti podařilo zvýraznit jeho chuť. Sladké a slané chutě jsou dokonale sladěny. Perfektní na namazání, ale také na dochucení prvních a druhých chodů. Ochutnat to je jako podniknout cestu do autentické Sicílie!
LILEK NA PLÁTKY V OLEJI: V sklenicích jsou pouze autentické lilky připravené řemeslně.
... mluvčími arabštiny, zapsanými v seznamu CTU u soudu v Padově a s více než dvacetiletou zkušeností.
Provádíme službu ověření a legalizace pro
– rodné listy
– rodinné stavy
– oddací listy
– doklady o občanském stavu
– řidičské průkazy
– dokumenty pro legalizaci zaměstnanců
– výpisy z trestního rejstříku
– soudní rejstříky
– vzdělávací tituly
– školní diplomy
– vysokoškolské diplomy
– osvědčení o profesní přípravě
– závěti
– notářské akty
– nevyřízené záležitosti
– insolvenční osvědčení...
...Cenná směs s jemnými aromatickými tóny, kulatou chutí a harmonií chutí.
Vyniká svými voňavými tóny a příjemnou dochutí, což jsou vlastnosti, které tuto směs učinily jednou z našich nejvíce ceněných.
Speciální střední pražení dokáže v šálku zvýraznit všechny kvality nejlepší indické a brazilské Arabiky, čímž při každé přípravě vytváří mimořádný zážitek.
...AMINOTROFICKÝ INTEGRÁTOR AMINOKYSELIN 30 PŘÍCHUTÍ
1 příchuť = 5,5 g, což odpovídá 4 g aminokyselin
Indikace:
integrátor aminokyselin s vitamíny B1 a B6, určený k dodání živin užitečných pro svalový trofismus.
Dávkování a způsob použití:
2 příchutě denně.
Obsah nasypte do suchého skleněného poháru, přidejte vodu, míchejte alespoň jednu minutu, dokud se úplně nerozpustí. Spotřebujte ihned po přípravě.
Pokud produkt zanechá zbytky v poháru, přidejte další tekutinu a spotřebujte.
Pro racionální použití se doporučuje konzultace s lékařem.
...Biologický kakaový prášek ve velkém od Vegantis, dodávaný v různých formátech a za velkoobchodní ceny, je 100% přírodní, z nepražených bobů. Certifikováno jako biologické.
Vyrobeno v Peru z plantáží Theobroma Cacao, je sušeno a zpracováváno při nízkých teplotách podle tradičních metod, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti a mikroživiny.
Je zdrojem hořčíku a fosforu, má jemnou a voňavou strukturu, ideální pro použití při přípravě potravin, tekutin, polotekutin a pevných látek, díky vynikající rozpustnosti.
Vhodné pro přípravu nápojů, zmrzliny, čokolády, pečiva, těstovin a mnoha dalších.
... cukru. Rajče datterino, známé svou jemnou slupkou, křupavostí, konzistencí a vždy vysokým stupněm Brix, si udržuje své vynikající organoleptické vlastnosti jak při sklizni v hroznech, tak při sklizni jednotlivých plodů.
Syrové nebo vařené, rajče datterino je vhodné pro všechny kulinářské použití: vynikající v salátu nebo jako rychlé občerstvení/aperitiv, vynikající při přípravě omáček nebo dresinků pro speciální těstoviny.
Balení: 250 g, 300 g, 350 g...
...Soluzioni Alimentari vyrábí a prodává distributorům: supermarketům, velkoobchodu, lékárnám a specializovaným obchodům hotová jídla bez lepku, piadine, chléb a základy pro pizzu bez lepku. Hotová jídla dodržují ingredience a postupy při přípravě pro celiaky a intolerantní.
Bezlepkové lasagne jsou předvařené a jsou ihned připravené k jídlu s rychlým ohřevem na 2 minuty v mikrovlnné troubě nebo s 15 minutami pečení v tradiční troubě.
...BALUBA je melasa získaná macerací a koncentrací dužiny bio karobu ze Sicílie, přirozeně veganská a bezlepková.
Je to skvělý přírodní sladidlo, které může nahradit cukr vpřípravě sladkých a pečených výrobků, přičemž dodává lahodnou chuť karobu. Je ideální jako dochucovadlo a sladidlo do smoothie a nápojů, čaje a bylinkových čajů.
Pro výrobu BALUBA se ILCAR rozhodl pro vaření pod vakuem...
...). Mnozí gurmáni ji považují za královnu kuchyně.
Její pověst vychází z výjimečné kompaktnosti velkých a protáhlých zrn s malou střední částí, vysokého obsahu amylózy blížícího se 24 % z celkového škrobu, a vynikající rovnováhy mezi dobrou schopností absorbovat tekutiny a nízkou ztrátou škrobu. Je ideální pro risotta, zapečené pokrmy a rýži na omáčce. Nevaří se do měkka a zrno se nerozpadá. Díky těmto vlastnostem je preferována vpřípravě haute cuisine.
...Kokos je důležitou potravinou v naší zemi. Není to jen ovoce, které nás osvěžuje v tropickém horku, ale také základní ingredience indonéské kuchyně. Například z tohoto ovoce můžeme vyrábět kokosové mléko nazývané "santan", které se používá při přípravě našich jídel.
Kromě toho můžeme z kokosu také vyrábět kokosový cukr, přírodní sladidlo, které je ideální pro nahrazení tradičního cukru. Kokosový...
... natírá na krevety, langusty, mečouna, mořského okouna a na teplé chlebové topinky, polentu a při přípravě smažených a pečených brambor.
Krém z Larda – Složení: LARDO DI COLONNATA IGP, sůl, pepř, česnek, koření a aromatické bylinky. Zpracováno za studena. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez barviv.
...Jedná se o KIT, který obsahuje: cialdy sicilských cannoli, dehydratovanou ricottu, pistáciové kousky, čokoládové kapky (správně dávkované), cukrářský sáček a pokyny k přípravě.
Balení není třeba uchovávat v chladu a má trvanlivost 16 měsíců. To usnadňuje přepravu a konzumaci.
Náplň byla vyrobena s využitím nejmodernějších technologií při zpracování ricotty, aby se zajistila její dlouhá...
...Sorbetto al Limone e Zenzero v sáčcích po 1 kg
Sorbetto al Limone e Zenzero je polotovar pro granitor, ideální pro gastronomii a velmi oblíbený jako dezert.
Naředění v granitoru: jeden sáček produktu + 3 litry vody a výtěžnost produktu po zpracování v granitoru je přibližně 6 litrů.
Je možné přidat alkoholickou složku (maximálně přibližně 200 ml).
Všechny sorbety mohou být použity k přípravě...
... klimatům a půdám. Dnes se proso stalo široce používanou ingrediencí v mezinárodní kuchyni díky svým úžasným nutričním vlastnostem. Bio bezlepková mouka z prosa je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů. Může být použita k přípravě široké škály pokrmů, od těstovin po chléb, od dezertů po slané pokrmy. Její jemná konzistence a mírně sladká chuť ji činí ideální pro přípravu lahodných dortů, sušenek, palačinek a mnoha dalších.
...Kiwi obsahuje řadu esenciálních živin a vlákniny, je skutečně výjimečným zdrojem biologicky aktivních sloučenin s vysokou nutriční hodnotou.
POPIS PRODUKTU Nutriční a všestranné, sušené přináší lahodnou sladkokyselou chuť do obou sladkých kreací. Dostupné jak v bio, tak v konvenčním prášku, naše prášek z kiwi se snadno mísí s jinými chutěmi. Smíchejte náš sušený prášek z kiwi do svých formulací pro zvýšení nutriční hodnoty superpotravin a bohaté chuti.
Byly použity při přípravě nápojů na bázi šťávy, želé, konzerv, sirupů, likérů a zmrzlin.
...Pěstování a vlastnosti konopí.
Konopí Sativa používané k přípravě "HempStevia" pochází z odrůdy Carmagnola, která je bez zbytků těžkých kovů a pesticidů. Při pěstování byly použity biologické techniky a metodologie (bez chemických hnojiv a herbicidů). Pěstování probíhalo zcela ručně, s plnou pozorností na 1000 proměnných, problémů a požadavků, které tato plodina vyžaduje. Zpracování probíhalo v...
... zrna jsou dostatečně univerzální, aby vyhověla všem vašim potřebám při přípravě.
Naše zrna pocházejí přímo od nejlepších pěstitelů a jsou pražena s maximální péčí a precizností, aby vám zajistila dokonalý šálek kávy pokaždé.
Zažijte bohatou a hřejivou chuť našich italských pražených klasických kávových zrn a pozvedněte svou kávovou hru ještě dnes. Přidejte je do své produktové řady s privátní značkou a sledujte, jak si vaši zákazníci zamilují aroma a chuť našich kávových zrn.
... předkrm (fiordilatte, typicky krájená na plátky a ochucená extra panenským olivovým olejem a rajčaty, tvoří základ pro přípravu slavné caprese) nebo jako příloha, v kombinaci s hlavními jídly a také při přípravě salátů.
... stole většinou chutí, dokonce i dětmi.
Perfektní za studena na jakýkoli typ pokrmu: saláty, ryby, bílé maso, luštěninové polévky, zelenina. Na pečené maso, mořské saláty, omáčky a emulze. Při vaření se používá k přípravě omáček, dipů a smažení.
...Ručně vyráběný bezlepkový pečivo. Lahodný kynutý dezert na bázi bramborového škrobu, cukru, kukuřičného škrobu, nízkotučného kakaa, rostlinných olejů a másla. Při ochutnání můžete rozpoznat tóny karamelu, ořechů a koření, díky pečlivé a důkladné přípravě, která zachovává přirozenou aromatickou složitost kvalitního kakaa.
Dostupné v praktických porcích po 35g s papírovým košíčkem, ideální na to, abyste je měli vždy po ruce pro bohatou a chutnou přestávku.
...Mandle, kromě toho, že jsou přírodní medicínou, jsou opravdu vynikající.
Jejich použití v kuchyni je velmi rozmanité, používají se k přípravě sladkostí, ale také k přípravě slaných pokrmů.
Jsou velmi oblíbené jako svačina, buď přírodní nebo pražené v troubě.
V regionech jižní Itálie jsou mandle hlavními ingrediencemi mnoha gastronomických příprav, například mandlové těsto nebo marcipán, také...