Itálie, Leonforte
... obalů. Kromě převládající činnosti pěstování broskví (také odrůdy Tabacchiera) společnost v průběhu let diverzifikovala svou produkci, zaměřila se především na znovuobjevení výjimečností místní zemědělské tradice, které byly téměř zcela opuštěny kvůli obtížnosti jejich pěstování, a to zejména širokých fazolí a černé čočky z Leonforte, černých cizrny, a také na založení pole s cibulkami šafránu. Kromě těchto výjimečností produkuje také hlavní místní sezónní ovoce, hlavní zeleninu a vynikající extra panenský olivový olej.
Společnost se skládá z 21 hektarů stoletého olivového háje s odrůdami Ottobratica a Sinopolese (autochtonní) a z budovy, která sloužila jako lis (Sinolea z roku 1965, která zpracovávala 150 ha), olivového sadu, který je součástí vesnice z přibližně 1600. 75 ha lesa s vysokými stromy v malebném Aspromonte a 5 ha orné půdy s třešněmi a ořechy. Vyrábíme 100% italský extra panenský olivový olej s...
... laboratoří, stejně jako zkušenostem předávaným v rodině po více než 100 let, vyrábí kvalitní víno, olej a konzervy. Dnes společnost Apulian Selection v režimu ekologického zemědělství dodržuje výrobní předpisy reg. CE 834/2007 a je držitelem značky Produkty kvalitní Apulie. Disponuje přibližně 50 hektary vinic v produkci, 100 hektary olivových hájů, 10 hektary orné půdy a dělí se na tři podnikatelské větve: Cantine Le Pajare pro vinařský sektor; Quattro Colline pro olivový sektor; La Capasa pro konzervárenský sektor.
Il Vecchio Frantoio Pace, vyrábí extra panenský olivový olej od roku 1910, používající olivy z typických odrůd této oblasti Apulie. Olejová tradice Apulie se promítá do oleje vyšší kvality, vyráběného tradiční metodou studeného lisování. Dnes, ve třetí generaci, rodina Pace extrahuje šťávu z oliv starobylou metodou mletí a lisování, čímž udržuje tradici a stejnou kvalitu jako dříve. Olejna se...
Itálie, Scario
Obchod s typickými produkty Cilento - Itálie - Bio - Bezlepkové salumi, sýry, extra panenský olivový olej, bio produkty, bezlepkové produkty v oleji, konzervy, těstoviny z historických obilnin, lískové ořechy z Giffoni, sladkosti, likéry, řemeslné pivo, panettone, fragolino, tuňák v extra panenském oleji, filety z ančoviček, cacioricotta, caciocavallo, pecorino, klobása, soppressata, pancetta...
Itálie, Moscufo
Naše stoletá olivová plantáž, pěstovaná podle principů ekologického zemědělství a zapsaná v seznamu producentů nejstarší italské D.O.P. oblasti, Aprutino-Pescarese, produkuje vynikající extra panenský olivový olej. Je ovocný a voňavý, s barvou od světle zelené po zlatě žlutou a s obzvlášť nízkou kyselostí. Jemná chuť se hodí k použití ve všech typech pokrmů, protože nepřehlušuje chuť jednotlivých jídel a je ceněna znalci kvalitního ekologického olivového oleje.
Itálie, Lucca Sicula
... obdržení objednávky a odesíláme je po platbě bankovním převodem nebo PayPalem. Pro větší množství je nutné zavolat a poté zaslat žádost e-mailem, abychom mohli odpovědět na vaše dotazy. Extra panenský olivový olej je vyráběn a balen námi a lisován za studena v kontinuálních strojích, odrůdy jsou Biancolilla z Caltabellotty a Nocellara. Mandle patří mezi sušené ovoce.
Portfolio (3)
Itálie, Macerata
... nejzajímavější v Marche. Nachází se pouhé 2 km od centra Maceraty a je situována s výhledem na údolí řeky Potenza, ekologická farma v oblasti Fermo se rozprostírá na panoramatickém kopci Montanello. Společnost, která se převážně zaměřuje na olivovníky, produkuje extra panenský olivový olej z místních odrůd a v roce 1995 byla doplněna o ubytovací služby v zrestaurovaných objektech obklopených starobylým parkem. "Floriani", v centru regionu, umožňuje snadný přístup k nejzajímavějším historickým a uměleckým centrům v celém území.
LE Offici Meccaniche Porcelli se specializují na výrobu a údržbu strojů pro olejové mlýny již více než 90 let. Činnost se soustředí na výrobu strojů souvisejících s některými specifickými fázemi širšího výrobního procesu, který vede k přeměně oliv na extra panenský olivový olej, jako je odstraňování listů, drcení větví, oddělování pecek od drtě a čerpadla pro přečerpávání olivového oleje.
Itálie, Sambuca Di Sicilia
Rodina Di Giovanna vyrábí vína a extra panenský olivový olej v Sambuce di Sicilia, v provincii Agrigento, a v Contessa Entellina, provincii Palermo. Firmu vedou Aurelio a Barbara Di Giovanna a jejich synové Gunther a Klaus. Majetek se rozkládá na téměř 100 hektarech a skládá se z 56 hektarů vinic, 13 hektarů olivových hájů, polí pšenice a lesů. Pět usedlostí rodiny (Miccina, Gerbino, Paradiso...
Itálie, Greve In Chianti
Tenuta La Novella je krásná farmářská usedlost nacházející se na vrcholu chiantského kopce s výhledem na starobylé město San Polo v Chianti, v samém srdci toskánské krajiny. Od začátku své činnosti se výroba zaměřovala na pravé a organické produkty. Dnes Tenuta La Novella vyrábí jeden z nejuznávanějších organických extra panenských olivových olejů v Toskánsku a tři etikety červeného vína získané z...
Výroba vysoce kvalitního extra panenského olivového oleje z italských oliv.
Itálie, Campobello Di Mazara
Výroba extra panenského olivového oleje z odrůd Nocellara del Belice, Biancolilla a Cerasuola...
...Dnes jsou vyhledávané I BIO Zimarino, extra panenský olivový olej, získávaný z odrůd známých již od starověku pro své cenné senzorické a organoleptické vlastnosti, reprezentují vysoce kvalitní a autentické italské zemědělské produkty. Naše zemědělství není intenzivní, naše půda není vyčerpávána a naše biodynamická produkce je nižší, než by byla při intenzivním pěstování, což by vedlo k vyčerpání půdy...
Itálie, Marina Di Gioiosa Ionica
ZEMĚDĚLSKÁ SPOLEČNOST BARLETTA BARLETTA MARIA CATERINA VYRÁBÍ EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ NEJVYŠŠÍ KVALITY Z KALÁBRIE, VYTAŽENÝ Z OLIVOVÉHO STROMU GERACESE, BEZ HNOJIV. CELÁ NAŠE PRODUKCE JE 100% BIOLOGICKÁ A GARANTOVANÁ MADE IN ITALY.
Itálie, Alvignano
Produkujeme bio extra panenský olivový olej a biokosmetiku na bázi oleje. Naše řada biokosmetiky je přírodní a vhodná pro všechny typy pleti. Kombinace některých z těchto produktů je účinným pomocníkem při péči o některé kožní onemocnění, jako jsou akné, mykózy, dermatitidy, psoriáza a ekzémy. Tyto produkty mají jako základ oceněný extra panenský olivový olej z PREMIO EXTRABIO (REGIONE CAMPANIA) a PREMIO INTERNAZIONALE BIOL (ANDRIA, REGIONE PUGLIA).
Itálie, Campobello Di Mazara
...ještě nezralých oliv, které jsou sbírány v nejlepších olivových sadech, zčásti vedených přímo. Zvláštní pozornost je věnována důležitým operacím sběru, přepravy a mletí, které se provádějí přísně za studena v podnikové olejírně do 24 hodin od sběru, což vede k vysoce ovocnému produktu s velmi nízkou kyselostí oleje. Olej takto získaný, po období přirozeného usazování v nerezových silech v nepřítomnosti kyslíku, je balen těsně před odesláním.
Itálie, San Giovanni Rotondo
Olio Ritrovato je olej jako za starých časů, s garancemi dneška. Olivovníky se nacházejí v Národním parku Gargano, v nedotčené krajině. Olivy jsou všechny od odrůdy „Ogliarola Garganica“ a jsou sbírány ručně a lisovány za studena, tradiční metodou, pomocí lisů a fyzikálních lisů, aby se co nejvíce zachovala chuť a vůně oleje. ICEA - Institut pro etickou a environmentální certifikaci - kontroluje a certifikuje každý krok, čímž zajišťuje ochranu životního prostředí a zdraví spotřebitele.
... olivového oleje (Gambero Rosso a Slow Food). Mezi naše produkty patří cenný Monocultivar di Tortiglione, monovarietální olej Pendolino a Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane a naše ochucené oleje, které vyrábíme pomocí technik jako je macerace a lisování bez použití syntetických chemických aromat.
Itálie, Moricone
Oliotto je zkušenost 8 generací zemědělců, kterou zrealizoval Giovanni D’Antoni. Po letech dřiny a obětí se před mnoha lety olej a všechny ostatní plody naší země prodávaly nebo vyměňovaly (za produkty nebo služby) a v nedávné historii, mluvíme o poválečné době, byly přiváženy na trhy do blízkých měst, jako je Tivoli, kam bylo nutné vyrazit na koni už ve 4 ráno... Dnes však, s jednoduchým e...
Extra panenský olivový olej - Lisováno za studena Zemědělské společnosti RAV s.r.l.
Itálie, Capriglia Irpina
... je delikátní a důležitý pro získání vysoce kvalitního extra panenského olivového oleje. Olivy, ze kterých získáváme náš olej, jsou sbírány ručně, starobylou metodou „bacchiatura“ a drceny na kamenných mlýnech. Lisování za studena takto získané pasty, prováděné výhradně mechanickými postupy, poskytuje olej s nízkou kyselostí (max. 0,5 %). To vše se odehrává v Capriglia Irpina a pro větší záruku můžeme hostit všechny, kteří si přejí vidět na vlastní oči.
Itálie, Termini Imerese
... stromy Nocellara, Carolea a FS17. Když v polovině října začíná sklizeň, olivy jsou zpracovány během několika hodin, aby se zajistila nejvyšší kvalita. Tak, po více než půl století tradice a vynikajícího oleje prodávaného v lisovně jako vysoce kvalitní a široce žádaný produkt, se v roce 1997 firma rozhodla olej lahvovat a uvést na trh, přičemž zaručila stejné vlastnosti autentičnosti jako dříve. V roce 2009 firma přešla na ekologické pěstování, čímž opět prokázala citlivost a pozornost vůči našemu životnímu prostředí.
Itálie, Fivizzano
Frantoio, zpracování oliv pro vlastní a třetí strany, prodej extra panenského olivového oleje a zemědělských produktů společnosti, mouky, olivy na olej a v nálevu, online prodej s dodáním po celé Itálii a Evropě.
... a aby se čerstvost přenesla na vyrobený olej. Z získané pasty se extrahuje „olejový mošt“, který se odděluje pomocí centrifugace. Takto získaný olej není podroben žádné filtraci, ale pouze přirozené dekantaci (případné nečistoty na dně lahví jsou způsobeny právě přirozenou dekantací), což zvýrazňuje jeho chuť, vůni a zachovává jeho výživové vlastnosti. ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY: extra panenský olej CHIARAMONTE se získává z olivového oleje.
Itálie, Grottole
Il Pastificio Italyca vyrábí řemeslné těstoviny jak čerstvé, tak suché, certifikované jako Bio podle Icea, a používá pouze 100% italskou pšenici. V současnosti vyrábíme 10 čerstvých formátů (s dobou trvanlivosti 3 měsíce při skladování v chladničce) a přibližně 25 suchých formátů. Naše internetové stránky jsou www.pastificioitalyca.it, kde si můžete prohlédnout náš příběh a naše produkty. Kromě toho vyrábíme také extra panenský olivový olej, který je rovněž certifikovaný jako Bio podle Icea. Je možné umístit na produkty vlastní etiketu.
Itálie, Massafra
...Perrini, dynamická realita v oblasti agroalimentárního sektoru zaměřená na olivy, extra panenský olivový olej a citrusy, se představuje jako synonymum spolehlivosti, zaručující maximální kvalitu agroalimentárních procesů. Společnost nabízí nejlepší 'Chutě Apulie': od extra panenského olivového oleje po olivy Leccino v nálevu v různých baleních - pro maloobchod i velkoobchod - až po mandarinky a pomeranče, vše pocházející z vlastních produkcí, vyrobeno v Itálii.
Itálie, Misterbianco
Produkty ze sicilské země, rybí caponata a omáčky na těstoviny, přílohy připravené šéfkuchařem restaurace Antica Marina v Catanii. Extra panenský olivový olej DOP z Etny, sicilská bílá a červená vína. Mandlové pesto s krevetami, kaštanové pesto s langustami, čerstvá tuňáková vejce a artyčoky, tuňáková caponata a mnoho dalšího.
zemědělská společnost, specializující se na výrobu aromatických bylin (sicílské oregano a šafrán), oregano v svazcích a drcené oregano, možnost různých formátů balení. loupání a zpracování sicilských mandlí, loupané mandle, oloupané mandle, pražené mandle, mandlová mouka, mandlové krémy, extra panenský olivový olej a obiloviny.
100% Olivový olej na prodej | Vlastní výroba v Umbrii, Itálie Minimální objednávka: 50 litrů...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play