Itálie, Partinico
...nugát, křupavé cukrovinky atd. Autonomie operátora při zpracování závisí na množství zpracovávaného produktu, proto je nezbytné kalibrovat výrobu, také pro vztah s trhem, s předanalýzou cílových trhů, které máte na mysli, jak v fázi uvedení na trh, tak v fázi restrukturalizace firmy. Naši konzultanti vám mohou pomoci naplánovat tyto aktivity, výběrem firem s mnohaletými zkušenostmi v daném oboru. Také při případné analýze nových trhů, evropských a/nebo mezinárodních.
Portfolio (7)
Itálie, Forlì
... za potravinu s nejvyšším obsahem vlákniny. Organoleptické vlastnosti surových loupaných mandlí jsou však natolik zajímavé, že mohou být využity v různých oblastech kuchyně. Nacházíme je v pekařství a cukrářství, při výrobě nápojů, bylinkových čajů a zmrzlin, v přípravě předkrmů, snacků, hlavních a vedlejších jídel. Mohou být také pražené, karamelizované, drcené na drobno nebo mleté na mouku, což ukazuje na jejich všestranný charakter.
Portfolio (50)
...Unikátní produkt, který vznikl z zkušeností a péče při zpracování surovin. Díky speciálnímu a garantovanému zpracování nabízíme mandlový nápoj s obsahem skutečných mandlí 6 % nebo 8 % a s nízkým obsahem nasycených tuků, ale s plnou chutí a kvalitou. Bez lepku, bez laktózy, bez cholesterolu, s tímto receptem se nemusíte vzdávat zdravých ingrediencí. Produkt neobsahuje konzervanty a má snížené množství aromat. Mnoho výživových vlastností potěší vaše chuťové pohárky a vaši kreativitu.
Itálie, Riesi
... jsou požadovány mezinárodním trhem. Společnost je jednou z nejznámějších a nejuznávanějších v Sicílii pro obchodování a zpracování konvenčních a bio mandlí, přičemž zaručuje kvalitu produktu, který je zcela přírodní. Agri Cereal Mandorle je centrem sběru mandlí, jejich zpracování a obchodování. Firma se specializuje na mandle v skořápce, loupané a deriváty jako loupané mandle, mandlovou mouku, plátky mandlí a mandlovou drť.
Portfolio (6)
Itálie, Palo Del Colle
... a pikantními tóny díky vysokému obsahu polyfenolů, které ho charakterizují a činí z něj spojence pro ochranu zdraví; dále z oliv odrůdy "ogliarola", která produkuje velmi vyvážený, elegantní olej s nádechem mandlí a občas jablka a čerstvě pokosené trávy. Hlavní činností společnosti je obchodování s mandlemi, které se v našem regionu vyskytují pod různými názvy odrůd, od nenahraditelné "Filippo...
Portfolio (2)
Itálie, Toritto-Quasano
... inovace hnací silou každého projektu Fattoria della Mandorla. Z této touhy vytvořit něco nového vznikla řada rostlinných alternativ tvrdých těstovin, jako je Mandorino, Maciotta a Gran Murgiano, a řada pomazánkových krémů jako Mandorella a Mandonese. To vše je výsledkem zpracování našeho 100% bio mandlového mléka, Mandolat. Od roku 2000 experimentujeme s mandlovým semenem. S pionýrským duchem a duší vyrábíme a nabízíme inovativní potraviny pro zdraví země a člověka. Naším cílem je podporovat vzdělávání v oblasti výživy založené na mandlích pro všechny.
Itálie, Raffadali
La Lauricella sas se specializuje na zpracování mandlí a pistácií ze Sicílie. Společnost používá nejmodernější technologie a je schopna zaručit konečný produkt s vysokými kvalitativními standardy. Naše firma spolupracuje s GDO, s cukrářským průmyslem, s restauracemi, cukrárnami, zmrzlinárnami a cateringovými službami na národní i mezinárodní úrovni.
Itálie, Castiglione Di Sicilia
... polotovarů" se doplňuje o piniové oříšky, vlašské ořechy, rozinky, arašídové kousky, kešu oříšky a strouhaný kokos. Díky pečlivému výběru každé suroviny, s přesnými a pečlivými pracovními metodami a kontrolami kvality v každé fázi zpracování, je schopna nabídnout širokou škálu polotovarů a surovin pro cukrárny a zmrzlinárny, jako jsou pesto a pistáciová crema, polevy, kakao v prášku, instantní krémy, aromata v pastě, práškové základy, toppingy, bio mandlový olej, pralinky ze sušeného ovoce, ovocné pasty a tradiční příchutě.
zemědělská společnost, specializující se na výrobu aromatických bylin (sicílské oregano a šafrán), oregano v svazcích a drcené oregano, možnost různých formátů balení. loupání a zpracování sicilských mandlí, loupané mandle, oloupané mandle, pražené mandle, mandlová mouka, mandlové krémy, extra panenský olivový olej a obiloviny.
Itálie, Modugno
... společného cíle: dodání bezpečného a vysoce kvalitního produktu. Podporována moderní strukturou a vybavením technologicky vyspělými zařízeními, včetně sofistikovaných třídicích strojů, se Calabrese di De Vito s.r.l. specializovala na všechny procesy zpracování a transformace mandlí, armelin, lískových oříšků a vlašských ořechů. K dispozici je kompletní řada polotovarů: - Plátky mandlí, půlené...
Portfolio (2)
Itálie, Avola
Obchod a zpracování mandlí...
Itálie, Milano
La Pistacchio S.p.A. dnes sídlí v Miláně, je to společnost specializující se na výrobu, zpracování a obchodování s polotovary z pistácií, lískových oříšků a mandlí. Hlavní činností společnosti je v současnosti výroba pistáciové a lískové pasty, ideálního produktu pro nejlepší zmrzlinářské průmysly a pro nejprestižnější cukrářské dílny. Společnost zpracovává mnoho odrůd jak pistácií, tak lískových...
Průmysl - Zpracování mandlí a meruňkových jader...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play