Itálie, Radicofani
...Zpracování samozřejmě dodržuje všechny pokyny vydané certifikačním orgánem, který kontroluje všechny fáze výrobního cyklu až po konečný prodej produktu. Zpracované mléko je výhradně z čistě ovčího mléka. Bio marzolino, s 15/20 dny zrání, je produkt oválného tvaru, o hmotnosti přibližně 0,800 kg;...
Portfolio (48)
Itálie, MILANO
...Il Fiore Sardo představuje nejstarší pecorino na Sardinii, pocházející z doby bronzové. Výroba probíhá výhradně na ostrově a zahrnuje zpracování syrového ovčího mléka. Kvalita DOP je zaručena Konsorciem pro ochranu prostřednictvím přítomnosti nálepky na formě. KG 3,500 CENA ZA KG EURO 11.50 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 500 KS EXPIRACE 02/03/2025...
Portfolio (233)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo al Peperoncino je zralý sýr, vyrobený z vysoce kvalitního mléka a obohacený pikantní chutí papričky. Tento sýr se vyznačuje silnou a výraznou chutí, která ho činí ideálním pro milovníky intenzivních chutí. Caciocavallo al Peperoncino je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí vynikající produkt italské sýrařské tradice.
Portfolio (29)
...– Teplosměnný výměník deskového typu, namontovaný na rámu z masivní nerezové oceli AISI 304. – Má následující termální cyklus: 4-40-70-82-52-16-4; – Chladicí chladič – Centrifugální čerpadlo na mléko – Čerpadlo pro okruh teplé vody – Čerpadlo pro čerpání mléka k balení – Homogenizátor – Nádoba s konstantní úrovní o objemu 100 Lt – Asametr – Separátor čistič a smetáček – Kompresor pro stlačený vzduch o objemu 30 Lt – 2 autonomní chladicí nádrže pro skladování pasterizovaného mléka o objemu 300 Lt.
Portfolio (9)
Itálie, Reggio Emilia
... také představujeme kompletní řadu proteinů pocházejících ze syrovátky a mléka, mezi které patří: koncentráty syrovátkových proteinů Wpc (Whey Protein Concentrate), koncentráty mléčných proteinů Mpc (Milk Protein Concentrate) a různé typy kaseinátů získaných se solemi sodíku, vápníku a draslíku.
Portfolio (5)
...Caciocavallo je sýr z nepasterizovaného bufalího mléka z Cilenta, s kulatou taženou hmotou o průměru 9-12 cm a výšce 12-20 cm. Tento tvar je výsledkem ručního zpracování syřidla. Kůra je velmi tenká, hladká a bílé barvy. Hmota je polotvrdá, elastická a slonovinové barvy. Typy a Formáty Bílý a Uzený. Hmotnost: přibližně 1 kg baleno v ochranné atmosféře Kód: CACIOFERR DÉLKA TRVANLIVOSTI: 60 DNÍ...
Portfolio (10)
... ZMRZLIN: S míchadlem (-25°): 1 sáček (1 kg) + 2 litry plnotučného mléka + 1 litr vody S novou generací granitoru (-12°): 1 sáček (1 kg) + 2 litry plnotučného mléka + 1 litr vody Je možné získat krémovější produkt nahrazením části vody plnotučným mlékem s dlouhou trvanlivostí. Připomínáme, že v případě přípravy s mlékem musí být granitor vždy zapnutý alespoň v režimu uchovávání (frigobibita), aby se předešlo jeho zkysnutí. www.officinegastronomiche.it...
Portfolio (8)
...Nástroj na zpracování mléka a nástroj na nepřetržité zpracování mléka a výrobu sýra. Umožňuje variabilitu rychlosti zpracování v přesný a spolehlivý způsob podle pracovních časů. Propellerový míchač je vybaven robustní konstrukcí z nerezové oceli a řadou nastavení, která umožňují vybrat požadovanou funkci pro jemné zpracování produktu a dosažení optimálního konečného výsledku. Způsob provozu...
Portfolio (47)
...Italský průmysl z roku 1962, přítomný na území Aversano, nyní ve třetí generaci, první společnost, která vyráběla mlékárenské zařízení pro zpracování buvolího mléka, nyní přítomná v Kampánii a také mimo národní hranice. Vyrábíme stroje na sýry s taženou hmotou - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt atd. Dále realizujeme projekty na zakázku a na míru, podporované týmem zkušených...
Portfolio (1)
...Unikátní produkt, který vznikl z zkušeností a péče při zpracování surovin. Díky speciálnímu a garantovanému zpracování nabízíme mandlový nápoj s obsahem skutečných mandlí 6 % nebo 8 % a s nízkým obsahem nasycených tuků, ale s plnou chutí a kvalitou. Bez lepku, bez laktózy, bez cholesterolu, s tímto receptem se nemusíte vzdávat zdravých ingrediencí. Produkt neobsahuje konzervanty a má snížené množství aromat. Mnoho výživových vlastností potěší vaše chuťové pohárky a vaši kreativitu.
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Itálie, Cadorago
...Výroba mléčných kultur, lyofilizovaných nebo zmražených, pro každou potřebu, s přímou a nepřímou inokulací. Mléčné kultury starter pro jogurty, sýry (tvrdé, polotvrdé a měkké), fermentované mléko, smetanu, máslo a každou aplikaci v mlékárenském průmyslu. - Lyofast se skládá z lyofilizovaných mléčných kultur, které byly speciálně vyvinuty pro přímou inokulaci během zpracování mléka. - Cryofast...
Portfolio (4)
Itálie, Ripalimosani
... podporuje každý aspekt včelařské produkce, od zpracování medu po zpracování pylu. Dále se LINEA CASTAGNA zaměřuje na zpracování čerstvých a sušených kaštanů, nabízející zařízení na míru pro každou potřebu. LINEA CANDITURA poskytuje vany ideální pro kandování ovoce, zatímco LINEA TARTUFO zjednodušuje přípravu této vzácné suroviny se svými myčkami na lanýže. Nakonec LINEA LATTE zahrnuje zařízení a stroje specifické pro zpracování mléka a výrobu sýrů, což činí výrobní proces efektivním a vysoce kvalitním!
Portfolio (6)
Itálie, Bellizzi
Naše společnost vyrábí mozzarella di Bufala Campana D.o.p. Jako výrobní řetězec kontrolujeme celý proces, od krmení buvolů až po zpracování mléka na mozzarellu. Naším cílem je zlepšovat se každý den a zajišťovat nejlepší kvalitu pro naše zákazníky. Naše produktivita je velmi vysoká, jsme schopni vyprodukovat přibližně 50 centů produktu denně.
Itálie, Montelibretti
Společnost se nachází v oblasti Sabina Romana, v obci Montelibretti. Chováme přibližně tři sta koz plemene Maltese. Výživa je založena na pastvě, seně a krmivu bez GMO na bázi kukuřice a ječmene. Koza Maltese se dobře přizpůsobuje našemu prostředí a produkuje mléko vhodné k zpracování. Mírná přítomnost vůně a chuti kozího mléka tohoto plemene je předpokladem pro konzumaci kozích produktů. Naše...
Itálie, Giavera Del Montello
... poslední novinkou je čerstvý pomazánkový sýr, který má jedinečnou chuť. Tajemství chuti sýrů Nonno Nanni spočívá ve pečlivém výběru mléka, které je vynikající kvality a má jistý původ, v respektování charakteristik mléka během zpracování a v neustálém technologickém vývoji zařízení používaných při výrobě. Nonno Nanni také nabízí svou dobrotu ve světě těstovin s gnocchi, plněnými gnocchi, chicche a ochucenými chicche.
... do celého světa jednoduchými kroky: ŘEMESLNÁ PRÁCE LIDSKÉ DOVEDNOSTI INOVACE Zpracování probíhá pomocí ŘEMESLNÝCH TECHNIK v kontinuálním cyklu v malých nádržích, které nám umožňují ručně zpracovávat sýřeninu s veškerou potřebnou jemností a pozorností, přičemž respektujeme přirozené časové osy, TAKTO OPAKUJEME GESTA TRADICE. Používáme pouze to nejlepší z technologie a surovin a zajišťujeme maximální...
Itálie, Montechiarugolo
... senem vyprodukovaným na našich polích: jsme totiž plně integrovaná firma; od krmiva pro naše zvířata, přes mléko, které produkují, až po zpracování na sýr a prodej, vše pečlivě a důkladně spravujeme sami. To nám umožňuje mít produkt vysoké kvality, sledovaný v každém detailu s přesností a pečlivostí, abychom dosáhli dokonalé sledovatelnosti. Naše krávy jedí především seno z více než stoletých trvalých luk, které obsahují byliny a esence dnes neznámé.
... trhu s vlastní výrobou, která zahrnuje od počítačových systémů pro přípravu a distribuci mléka po boxy z nerezové oceli pro telata, díky znalostem a dovednostem, které získala během více než dvacetileté zkušenosti s nerezovou ocelí. Posledním dosaženým cílem, ale nikoli méně důležitým, je certifikace ISO 9001 a 3834 se systémem kvality certifikovaným pro centrum zpracování kovů CTM č. 2561/13 a osvědčení jako takové u centrálního technického servisu Rady pro veřejné práce.
... hodnoty kvality, umění výroby sýrů a tradici a poctivost. Objevte region prostřednictvím jeho chutí zaměřením na vybrané a kvalitní suroviny používané v kuchyni. Představujeme jedinečné a známé speciality, velkou tradici zpracování mléka a masa, které můžete servírovat na svém stole přímo od zemědělců. Pro Bbuono je jídlo vášní, sezónní menu s poctivými produkty. Vášeň znamená mít respekt k jídlu, produkty pro udržitelnou kuchyni, která respektuje zdraví a životní prostředí. Proto Bbuono vybralo místní producenty, kteří sdílejí naši filozofii.
...Zpracování kravského, ovčího a kozího mléka. Zařízení a doplňkové vybavení pro zpracovatelský a konzervační řetězec agro-potravinářských produktů. Výstavba a vybavení stájí; dojení pro skot, ovce a kozy, také na vozíku. Projektování a vybavení pevných nebo mobilních kontejnerů pro minislévárny. Zpracování konzerv a firemní prodej.
Itálie, Montanaso Lombardo
Založena v roce 1881 rytířem práce Melchiorrem Sordim jako výrobce syřidla a strojů pro mlékárenský průmysl, postupně rozšiřovala a transformovala své aktivity, přičemž si zachovala specializaci v mlékárenském sektoru. Široká škála zařízení vyráběných společností SORDI ve dvou obchodních jednotkách Dairy a Beverage pokrývá: - Celý proces zpracování mléka od příjmu až po hotový produkt, se...
Itálie, Toritto-Quasano
... inovace hnací silou každého projektu Fattoria della Mandorla. Z této touhy vytvořit něco nového vznikla řada rostlinných alternativ tvrdých těstovin, jako je Mandorino, Maciotta a Gran Murgiano, a řada pomazánkových krémů jako Mandorella a Mandonese. To vše je výsledkem zpracování našeho 100% bio mandlového mléka, Mandolat. Od roku 2000 experimentujeme s mandlovým semenem. S pionýrským duchem a duší vyrábíme a nabízíme inovativní potraviny pro zdraví země a člověka. Naším cílem je podporovat vzdělávání v oblasti výživy založené na mandlích pro všechny.
Itálie, Alife
Všechny Porte del Sannio, díky intuici mistra sýraře Salvatoreho, zahajují výrobu mléčných výrobků z bufalího mléka z vlastní farmy. Sýrařství Giusti, v srdci Regionálního parku Matese, i dnes spojuje staré a moderní v mléčných výrobcích s velkým důrazem na bezpečnost potravin; k technologii strojů se přidává zkušenost řemeslného zpracování. Vyniká výrobky absolutní kvality prostřednictvím široké a rozmanité produkce, přičemž zvláštní pozornost věnuje svým excelencím: Fior di latte a Scamorza, které jsou vyhledávané jak na národní, tak na mezinárodní úrovni.
Itálie, Bibbiena
SAMI srl působí v oblasti kovovýroby a specializuje se na návrh a výrobu strojů pro stavebnictví. Společnost vyrábí různé typy zařízení a sil: zařízení na betonáž s míchadlem, suchou betonáž, zařízení pro zpracování a inertizaci kalů, pro míchání prášků a suchých materiálů, zařízení pro výrobu a dávkování vápenného mléka, horizontální a vertikální silosy se systémem dávkování materiálu...
Itálie, Civitanova Marche
...masa, ryb, mléka, včetně zařízení na zpracování a čištění vody pro zpracování vedlejších produktů. Naším cílem je maximalizovat ziskovost vaší investice s maximální pozorností na výběr funkčních, flexibilních, cílených, technologicky pokročilých a kvalitativně na nejvyšší úrovni, s důrazem na snadnost obsluhy, náklady na provoz a údržbu zařízení.
Itálie, ROBBIATE
NAVRHOVÁNÍ A REALIZACE SÝRAREN PRO ZPRACOVÁNÍ MLÉKA OD 100 DO 1000 LT...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mléko z Říma: společnost specializující se na výrobu a zpracování čerstvého mléka v Římě, čerstvé mléko s vysokou stravitelností, UHT mléko, jogurt, smetana, máslo, mozzarella, ricotta, caciotta, sušené, grana padano, pudink z mléka a kakaa, mléko vysoké kvality.
Itálie, Sparanise
Výroba a zpracování buvolího mléka...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play