Itálie, Fidenza
Itálie, Martina Franca
...Sýr s ořechy je zrající sýr z kravského mléka, obohacený o kvalitní vlašské ořechy. Vůně, které tento sýr prostupují, jsou zvlášť jemné, středně trvalé a středně obklopující. Kompaktní a tavená pasta je obohacena bronzovými jádry smíchanými uvnitř, což nabízí jedinečný chuťový zážitek. Na patře je sladkost sýra následována rostlinnými a ovocnými aromaty, přičemž vlašský ořech je vždy na prvním místě. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají rafinovanou a výraznou chuť, perfektní pro obohacení pokrmů a aperitivů.
Portfolio (29)
Itálie, Misano Adriatico
...Chutný a lahodný, "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 měsíců 1 1/16 tvaru 2,5 kg je dlouho zrající sýr, s měkkou konzistencí a bohatou chutí. S tvarem 2,5 kg je ideální pro různé pokrmy, od předkrmu po hlavní jídlo, přidávající dotek autentické italské chuti.
Portfolio (200)
Itálie, Radicofani
...Je to sýr z čistého ovčího mléka oválného tvaru a váhy přibližně 0,800 kg. Dříve se vyráběl pouze z jarního mléka, na rozdíl od dneška, kdy je k dispozici téměř po celý rok. "Hmotnost a příslušná oválná velikost se vypráví, že je způsobena transformací tohoto produktu téměř na konci sraženiny a umístěním přímo na oválnou naběračku, protože jinak by těsto nestačilo k získání tradiční velikosti v misce." Čerstvý pecorino zrající přibližně 15 dní.
Portfolio (48)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Itálie, Parma
...Vynikající produkt, zrající a prodávaný společností Greci Parma po celém světě.
Portfolio (4)
Itálie, Aidone
La Centro Form je mlékárenská společnost v srdci Sicílie, v Aidone, městě plném historie, umění a kultury, s řecko-sikulským městem Morgantina (XI. století př. n. l.). Klíma je jedním z faktorů, ze kterého tři generace čerpají jedinečné a nezaměnitelné vlastnosti pro výrobu široké škály sýrů, která se rok co rok rozšiřuje díky inovativním nápadům, jako jsou plněné caciotte, zrající sýry nebo...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play