Švýcarsko, Schönenberg
... materiálu. Nafukovací manžety mohou být také vyrobeny bez horního a dolního okraje, pouze v oblasti ventilu je malá ztluštění. Určujete, jaké rozměry by měly nafukovací manžety / nafukovací hadice / nafukovací svorky mít - neexistují žádné standardní rozměry. Podle požadavků jsou k dispozici různé vhodné materiály.
Portfolio (31)
Španělsko, Barcelona
... nejlepších kakaa, která jsme pro vás pečlivě vybrali a zvolili. Odesíláme z Barcelony všem našim zákazníkům ve Španělsku, Evropě a části Asie, s rychlým a efektivním doručovacím systémem. Typy produktů a derivátů: kakaové boby, kakaové nibs, kakaová pasta, kakaový prášek, kakaové máslo, čokoládové polevy Vybrané původy: Venezuela, Madagaskar, Ekvádor, Ghana, další původy Prodej velkoobchodníkům, maloobchodním prodejnám a jednotlivcům. Všechny naše produkty jsou k dispozici v našem obchodě https://cacaovenezueladelta.
Portfolio (8)
Tunisko, Tunis
...Temperovací stroje, enrobovací stroje a jejich příslušenství pro enrobování a formování čokolády, které umožňují výrobu bonbónů, pralinek, napolitánů, čokoládových tabulek, truffles a formování dutých výrobků, ideální řešení pro enrobování pralinek, tyčinek z obilovin, rýžových chlebíčků, pečiva, sušenek… Chladicí tunel na čokoládu s linkou na enrobování nebo formování pro bonbóny a tabulky, enrobovač pro žvýkačky a lízátka. Automatický enrobovací stroj kompletní na klíč a na míru. Linka na formování kuliček a čoček a figurek ...
Portfolio (35)
...Enrobovací stroje Alper enrober je vyroben s šířkou pásu od 400, 600, 800 a 1000 mm a je navržen pro všechny běžné enrobovací úkoly s temperovanou i netemperovanou čokoládou. Na stroji jsou následující možnosti enrobování. – Enrober může provádět spodní enrobování, horní enrobování a kombinované spodní a horní enrobování. – Částečné enrobování oddělením čokoládového závěsu, lze rozhodnout...
Portfolio (10)
...Kakao má mnoho pozitivních účinků na tělo, pomáhá předcházet srdečním onemocněním, obsahuje mnoho živin, které jsou dobré pro mozek, a pomáhá uvolňovat serotonin a dopamin, což jsou hormony štěstí. • Dodáváme sušené a plně fermentované kakaové boby. Původ: Nigérie Plísňové boby: 2,67% Vlhkost: 6,26% Boby poškozené hmyzem: 0,67% Slané boby: 4,33% Příměs: 0,02% Salmonela: Nepřítomna Boby/300 gramů: 281 Celkový počet vadných bobů: 3,34%...
Portfolio (10)
...Použitím našeho zařízení na výrobu čokolády můžete; Vyrobit širokou škálu typů čokolády na jedné výrobní lince, Výroba čokolády v různých barvách a tvarech, Rychle přepínat mezi různými produkty, Rozšířit rozmanitost hmot s různými kombinacemi, jako jsou oplatky, sušenky a další, zvýšením rozmanitosti tvarů, výrobou náplní a cukrovinek. Jakákoliv hmota může být použita: čokoláda, karamel, pralinkové hmoty, nugát, halva, marcipán, sušené ovoce, fondán, soufflé, marmeláda atd. Téměř zcela bez manuální práce.
Portfolio (9)
Německo, Taunusstein
... nebo zbytečné cukry. Vysoký obsah vlákniny, bílkovin, železa, hořčíku a draslíku. Můžete si je vychutnat s ovocem, cereáliemi, zmrzlinou nebo svým oblíbeným jogurtem. Mohou být dokonce použity k dekoraci pečiva nebo přidány do smoothie.
Portfolio (173)
Rumunsko, Targu-Jiu
...Se vytváří úzký vztah mezi technikem a klientem, čímž se plně chápou potřeby a požadavky pro realizaci optimálního projektu. Na základě výkresů poskytnutých klientem technici zahajují montáž dílů: automat stroj se konkretizuje, uvádí do provozu a reaguje na požadavky, přičemž následně probíhají specifické testy pro ověření správného fungování.
Portfolio (6)
Rakousko, Eben Am Achensee
...Objevte ultimátní potěšení z čokolády s naší čokoládovou fondue strojkou ve tvaru kohoutku. Perfektní pro zmrzlinárny, pekárny a cukrárny, naše inovativní produkt nabízí jednoduchý způsob, jak rozpustit a nalít čokoládu. Proměňte tím zmrzlinu a dezerty v sladké pokušení. Ideální partner pro vaši profesionální stroj na měkkou zmrzlinu. Naše čokoládová výpust není jen snadná na používání, ale také naprosto okouzlující a magnet pro vaše podnikání. S elegantním designem není jen potěšením pro oko, ale zaručeně se stane vrcholem vašeho obchodu nebo na akcích.
Portfolio (5)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Allure CD3-2020 dokonale odděluje jak pražené, tak syrové kakaové boby, čímž vytváří drcené kakao a uvolňuje je z obalu — voilà. Kapacita 50 kg/hod: Výkon, kW: 230V~50/60Hz Rozměry, mm: 80x120xh130: Hmotnost, kg: 70...
Portfolio (5)
Slovinsko, Ljubljana
...Malá potahovací stroj (panning stroj) může vyrábět dražé rovnoměrným potahováním a mícháním produktu v otáčející se bubnu. Má dvě optimální rychlosti a je vhodný pro různé ingredience. Desktopová verze potahovacího stroje je vhodná pro domácí použití, kavárny, laboratoře a pro malou výrobu. Rozměry 430x280x370 mm; Hmotnost 10 kg; Kapacita naložení 2 litry; Elektrické napájení 220 V / 50 Hz; Příkon ≤ 0,1 kW/h; Materiál skříně Nerezová ocel AISI 304; Materiál mísy Nerezová ocel AISI 304; Rychlost otáčení 30; 45 ot/min; Počet rychlostí 2; Nastavení rychlosti Ano...
Portfolio (7)
...I když jsou tradiční obalové kotle nejvíce používaným obalovým zařízením v čokoládovém průmyslu, potřeba kvalifikovaného operátora a obtíže při vyprazdňování vedly výrobce čokolády k hledání nových metod obalování. Obalovací stroj s pásem byl navržen tak, aby odstranil výše uvedené nevýhody a splnil nové požadavky průmyslu. Tento typ čokoládového obalovacího stroje nabízí široký pracovní prostor...
Portfolio (10)
- Vzorková zásilka. - Úpravy všech plechovek od 100 kusů. - Velký skladový sortiment plechovek. - Doprava po celé Evropě. - Příznivé ceny. - Rychlé dodání. - Stříbrné plechovky skladem ihned k dispozici. - Vložky a pěna.
Portfolio (52)
...Výroba čokolády z kakaových nibů je používána pro výrobu oříškových a pistáciových másel. Použity byly přírodní kameny. Produkt nikdy nezahřívá. Má design kotle, který umožňuje snadné vyprazdňování. K dispozici jsou varianty 110/220/380 V. Rychlost kotle lze nastavit pomocí invertoru.
Portfolio (9)
Francie, Thiais
...Hodnocení kakaových bobů rozdělených na poloviny je důležitým kritériem pro odhad kvality. Tato gilotina umožňuje provádět testy řezání v velmi krátkém čase a jednoduše. Princip je čistě mechanický, a proto může být používán kdekoli.
Portfolio (82)
...Máme skladem Nutellu 1 kg a 750 g pro jednotlivce i profesionály s datem spotřeby až do 24.11.2024. Balení po 588 sklenicích na paletě pro 1 kg a po 768 sklenicích pro 750 g. Původ: Francie Minimální objednávka je jedna paleta na objednávku.
Portfolio (5)
Francie, Cleron
...Sdílejte nebo darujte radost s rozpouštějícími mléčnými čokoládovými truffles Lindt Lindor. Od roku 1845 kombinují mistři čokolády Lindt své dovednosti a nejlepší ingredience, aby vyrobili dokonale kulatou čokoládovou skořápku s neodolatelně jemnou náplní. Lindor je ideální pro oslavu zvláštních příležitostí, přidává dotek štěstí každé oslavě a je dokonalým dárkem, který ohromí nebo si ho můžete vychutnat s přáteli a blízkými. Vyrobeno mistry čokolády Lindt Krémové truffles z mléčné čokolády Ideální pro dárky 600g...
Portfolio (10)
Jako značka ARSONI vyrábíme chladicí zařízení, zařízení na zmrzlinu, kuchyňské vybavení a potravinářské stroje pro cukrárny, pekárny, restaurace, bary a podobná místa. NAŠE DRUHY PRODUKTŮ: - STROJE NA ZMRZLINU NA PÁNVI - ROLLOVÁ ZMRZLINA - THAJSKÁ ZMRZLINA - MARAŠSKÉ ZMRZLINOVÉ KADĚ - ZMRZLINOVÉ STROJE S NÁLEVEM - ZMRZLINOVÉ PULTY - ČOKOLÁDOVÉ ROTUJÍCÍ STROJE - ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY - PULT...
Portfolio (5)
Belgie, Webbekom
...Mol d’Art prodává široký výběr forem pro různé aplikace. Každá z nich je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují dokonalé tvarování čokolády a cukrovinek. Webová stránka poskytuje stručný přehled sortimentu. Pro kompletní a aktuální přehled všech našich produktů se můžete vždy obrátit na obchod v naší budově v průmyslovém parku ve Webbekomu.
Portfolio (3)
...Vyrábíme stroje na potahování čokoládou s délkou pásu až 100 metrů...
Turecko, Sakarya
{"1":"Nádoby na vaření mléka","note":"Všechny výrobky strojů jsou vyráběny s využitím zkušeností a kvality, které nám léta poskytla.","2":"Stroj na přípravu a krájení másla","3":"Jednotky na zpracování a přípravu sýra","4":"Kompletní zařízení na výrobu cípů","5":"Nádoby na přípravu mléka","6":"Nádoby na vaření, přípravu a krájení halvy","7":"Nádoby na přípravu, balení a vaření pişmaniye","8":"Link...
Portfolio (10)
...Náhradní díl stroje používaný jako úchopová rukojeť...
Odpovídající produkty
Bakelitové produkty
Bakelitové produkty
Další produkty
Pufr na pracovní stůl
Pufr na pracovní stůl
Portfolio (2)
Turecko, Ikitelli
Naše firma byla založena v Istanbulu v roce 1979. Naše společnost, která se zabývá stroji na zpracování kakaa a čokoládovým průmyslem, poskytuje služby v oblasti alkylace kakaa, lisování kakaového oleje, atomizace kakaového prášku, mlýnů na práškový cukr, jednotek na práškový cukr, plně automatických plnicích strojů, robotů na získávání produktů atd. a více než padesáti dalších strojů na čokoládu ...
76 zemí a stále počítáme… Využíváním špičkové výrobní technologie je naším cílem navrhovat a vyrábět pokročilé zpracovatelské zařízení, které nejen splňuje, ale i překonává očekávání našich zákazníků v průmyslu ořechů a kávy, jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Jak CRZ MACHINERY dospívá, zůstáváme odhodláni neustále zlepšovat naše stroje, abychom zajistili, že budou představovat ztělesnění ...
Portfolio (4)
Itálie, Bertinoro
... vytvořeno o několik let později. Od samého začátku bylo postavení BABBI daleko od již bohatých masových trhů a věnovalo se vytváření "unikátních a neopakovatelných cukrářských specialit" prostřednictvím použití vzácných, kvalitních a přírodních surovin a dlouhého a pečlivého řemeslného zpracování. Z tohoto principu vznikly Vídenské oplatky a Waferini, které jsou dnes známé a ceněné po celém světě.
Temperovací stroje, obalovací stroje, dragee kabiny, odlévací stroje a dekorovací stroje jsou jen některé z strojů, které vyrábí společnost Lothar A. Wolf Spezialmaschinen GmbH pro cukrářský průmysl. Společnost sídlí v Bad Salzuflen a již více než 80 let se vyznačuje vysokou kvalitou a spokojeností zákazníků.
Německo, Wernigerode
...Firma Böhnke & Luckau GmbH má sídlo v Německu, ve městě Wernigerode. Zde vyvíjí a vyrábí stroje a kompletní zařízení pro čokoládový průmysl a dodává je po celém světě. Produkty : - Vylévací systémy - Dávkovací systémy - Krokant - Chladicí systémy - Masivní čokoláda - One-Shot - Formy na čokoládu - Čokoládové kapky - Shell Moulding zařízení - Stroje na posyp - Oplachovací zařízení - Vertikální zařízení - XXL zařízení...
Německo, Winsen
Nabízíme vám téměř vše kolem čokolády, počínaje jednotlivými obaly až po stroje a zařízení. Spolu s Maître-Chocolatierem Lotharem Bußem máte k dispozici rovněž odborné znalosti týkající se výroby vaší jakostní produkce. Náš dodavatelský program je zaměřen na jednotlivce, kteří mají rádi zpracování čokolády, až po středně velké výrobní firmy.
Německo, Essen
Kromě výroby strojů na potahování čokoládou a chladicích kanálů se firma Dedy GmbH specializuje na výrobu čokoládových tavidel a temperovacích kotlů, kráječů pralinek, vykrajovačů a drobných zařízení, jako jsou např. vidlice na pralinky, škrabky na čokoládu nebo plničky na truffles pro zpracování čokolády. Firma Dedy GmbH nabízí stroje a zařízení pro následující účely: - Tavení a temperování...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play