Francie, Laissac
...Jemně krájená coppa v 100% recyklovatelné skleněné nádobě. Díky svému inovativnímu konceptu se Popine de Coppa uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců před otevřením. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, Coppa respektuje řemeslné dovednosti našich předků, neboť obsahuje pouze 3 ingredience: vepřové maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na...
Portfolio (29)
...Le parti anteriori del maiale hanno muscolatura fine ed equilibrio felice tra magro e grasso. In particolare i muscoli dorsali del collo, che il maiale sviluppa nel nutrirsi e nel grufolare. Questo è il taglio della coppa che, dopo salagione, pepe, spezie, riposo, è insaccata in budello naturale, fatta asciugare all’aria di collina, stagionata almeno quattro mesi. La fetta sarà come un mosaico compatto, rosso intenso-bianco rosato, con profumo fragrante, sapore dolce, delicato, di grande finezza.
Portfolio (10)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play