Itálie, Guardiagrele
...25 KG Kraft Bag. Určené použití Směs na chléb Sudem (10 kg), ingredience kvasnice (na housky 300 g, na velké chleby 400 g) a voda (6 litrů) se smíchají a zpracují na těsto. Teplota těsta 25-27 °C, 10 minut pomalu, 7 minut rychle se hněte. Pro 1. fermentaci 15 minut (na pultu). Pro 2. fermentaci trvá 30 minut. Peče se 30-35 minut. 1 rok skladování na chladném a suchém místě.
Portfolio (194)
Belgie, Anderlecht
...Fermentátor na kvásek Tradilevain 220L JAC TL220 Prezentace fermentátoru na kvásek „TradiLevain“ od JAC Esenciální stroj v profesionálním pekařství, fermentátor na kvásek umožňuje produkci a uchovávání přírodního tekutého kvásku, místo aby se používaly kvasnice. Jeho kvalita přímo ovlivňuje kvalitu chleba: je třeba ovládat různé klíčové proměnné, jako je jeho struktura, teplota nebo doba zrání. S...
Portfolio (189)
Rumunsko, Focsani
... bez použití syntetických aditiv. Neaktivní pivovarské kvasnice jsou známé svou schopností zlepšovat trávení a podporovat zdravé střevní prostředí, což z nich činí cenný doplněk do jakékoli zvířecí stravy. Použití neaktivních pivovarských kvasnic jako přírodní náhrady za pyl může vést ke zlepšení výkonu a zdraví zvířat. Podporují imunitní systém, pomáhají při vstřebávání živin a přispívají k...
Portfolio (15)
Bulharsko, Plovdiv
...Unica Bul chlebový kvásek - unikátní a bez analogie chlebový kvásek z Bulharska. Nové výrobní požadavky vedou k nutnosti větší modifikace technologických procesů a větší intenzifikace celého výrobního procesu. Na jedné straně to nepochybně přineslo výhody, ale na druhé straně to znamená odmítnutí toho, co lidé nazývají „chutí dobrých starých časů“. Ten chléb, který babička hnětla v dřevěné míse...
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pain Americana 4.5" se sezamem (1003) 12 kusů x 77g Ingredience Pšeničná mouka, voda, cukr, kvasnice, slunečnicový olej, sezamová semínka (2%), sůl, konzervant (E282), emulgátor (E481, E472e), prostředek na zpracování mouky (E300).
Spojené království, Stoke On Trent Tunstall
...~320°C SLOŽENÍ: Voda, kukuřičný škrob, extra panenský olivový olej, rostlinné vlákniny (řepa, psyllium), maltodextrin, hráškový protein, quinoa mouka, sušený rýžový sourdough (rýžová mouka, voda, kvasnice), zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza (E464), bramborový škrob, sůl, kvasnice. VÝŽIVA; Energie KJ (g): 967 Energetická hodnota kcal (g): 230 Bílkoviny (g): 3 Sacharidy (g): 37.3 z toho cukr (g): 0.4 Celkový tuk (g): 5.9 z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0.7 Potravinová vláknina (g): 8 Sůl (g): 0.98...
Portfolio (3)
Itálie, Guidonia
...Ceny zobrazené na webu jsou maloobchodní. Ingredience: Papričky 44 %, slunečnicový olej, tuňák 16 %, chléb (mouka pšeničná "00"), voda, přírodní kvasnice, kapary, bramborový škrob, petržel, vinný ocet, sůl. Kyselost: Kyselina mléčná, kyselina citrónová Balení: Sklenice 314 ml / 580 ml / 1062 kg / 3100 kg Sleva 30 % z velkoobchodní ceny. Požádejte o ceník...
... v košících na chléb, kromě toho, že jsou scénické, jsou doporučovány pro ty, kteří se chtějí vyhnout chlebu obsahujícímu kvasnice, jeho hmotnost je pouze 60 g. Košík na chléb může být používán bary, restauracemi, bazény, plážovými zařízeními, golfovými kluby, agroturistikou, hotely, posilovnami, lahůdkami, řeznictvími, výletními loděmi a horskými chatami, všude tam, kde se podávají jídla...
Belgie, Merelbeke
AB Mauri, součást ABF, je jedním z největších výrobců a dodavatelů pekařských kvasnic a pekařských surovin na světě. Společnost se snaží poskytovat řešení pro pekárny kombinováním svých technologických a tržních znalostí. AB Mauri nabízí pekařské kvasnice a pekařské suroviny.
Itálie, Thiene
... výrobků, vývoj "na míru" balených kultur exkluzivně pro své zákazníky. V mlékárenském sektoru dodává vybrané autochtonní kultury z oblastí výroby sýrů DOP, stejně jako kultury pro výrobu jogurtu, másla a fermentovaných mlék, kultury plísní v tekutém roztoku a kvasnice. Pro sektor uzenin autochtonní kultury pro uzeniny s jemným charakterem, spojené s italskou tradicí, kultury s specifickým anti-Listeria účinkem, kultury s vysokou kyselostní rychlostí, obalové plísně. Materské kultury pro chléb.
Belgie, Tessenderlo
... specializované pekárny, jako jsou druhy mouky; cukry; kvasnice; zpracovatelné mléčné a vaječné produkty; máslo a tuky; zlepšovače chleba; zahušťovadla; čokoláda a dekorativní figurky a ozdoby; rozinky a konzervované ovoce; náplně a polevy; ořechy a semena; mražené produkty; těstoviny; chléb, ingredience na chléb, bagety, housky, panini, sendviče, pistoletky a piccolo; vídeňské pečivo, croissanty a kávové koláče; koláčky, pečivo, sušenky, dorty, vafle, donuty, muffiny a brownies; cukrářské výrobky, dezerty a pralinky; občerstvení a pizzy; obaly ...
Belgie, Mol
Jan Gevers distribuuje více než deset tisíc produktů. Dodávají: margaríny, cukry, soli, ovocné konzervy v plechovkách, ovoce v kbelících, polotovary - těsto, listové těsto, křehké těsto, korpusy na koláče, sáčky na chléb, krabice na koláče, veškerý obalový materiál, cukrové dekorace, papírové dekorace, čokoládové dekorace, všechny moučné výrobky, zlepšovače chleba, mražené masné výrobky, zmrzlinu, mražené ovoce, mražené pečivo, mražené polotovary, mražené dezerty, všechny mléčné výrobky, kvasnice, vejce, rýžovou kaši, směs na zmrzlinu, všechny sušené plody, semena, ořechy atd....
Itálie, Ozzano Dell'emilia
Kvasnice na sladké a slané Přípravy na krémy Přípravy na pudinky - Bramborový škrob Hořké a slazené kakao Vanilkový cukr a práškový cukr...
Více než dvacet let se rodina La Manna věnuje činnosti podle tradičních místních receptů. Rodina La Manna osobně dbá na úspěch každého jednotlivého produktu, vybírá nejlepší suroviny dostupné na trhu a svým zákazníkům nabízí poctivé a vysoce kvalitní výrobky. Díky šťastnému spojení několika přírodních ingrediencí, jako jsou mouky prvotřídní kvality, přírodní kvasnice „criscito“ a sůl; spojené s...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play