Rumunsko, Botosani
...Svíčková je nejcennější část masa. Je vyrobena z měkké, jemné a šťavnaté svaloviny. Jedním z nejběžnějších postupů je její zrání po dobu 2-7 dnů, v závislosti na věku zvířete, aby byla připravena na grilování. Současně se svalovina používá k přípravě tournedos a medailonků nebo filet mignon.
Portfolio (23)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Carrillera z iberského vepřového masa je malý kus libového masa, získaný z oblasti dolní čelisti iberského vepře staršího než 10 měsíců. S přibližnou hmotností 150 gramů se toto maso vyznačuje svou jemností a křehkostí, ideální pro dlouhé vaření, jako jsou dušená jídla a ragú, kde se jeho šťavnatost a autentická chuť intenzivně projevují. Jeho mazlavá textura a hluboká chuť činí Carrillera z iberského vepřového masa dokonalou volbou pro milovníky kvalitního iberského masa, nabízející gastronomický zážitek haute cuisine v každém soustu.
Portfolio (15)
Portugalsko, Baleizao
...Měkké a šťavnaté, ideální pro kulinářské kreace. - Kuřecí nohy třídy A: Ideální do polévek, dušených pokrmů a exotických jídel. - Kuřecí MJW (Mid Joint Wings) třídy A: Lahodná křídla na olizování prstů. - Celé kuře třídy A: Čerstvé a masité, připravené na pečení nebo grilování. - Kuřecí křídla s 3 klouby třídy A: Perfektní na předkrmy a svačiny. - Kuřecí prsa bez kůže a kostí třídy A: Libové a měkké filety pro různé pokrmy. - Kuřecí stehna třídy A: Bohaté na chuť, ideální na grilování nebo smažení. - Čtvrtky kuřecích stehen třídy A: Vyvážené tmavé a bílé maso pro vaření.
Portfolio (3)
Belgie, Bruxelles
...Vakuová tumbler 35 litrů Získat velmi rychle šťavnaté, měkké, chutné a čerstvé maso ve srovnání se staršími metodami marinování je konečně možné díky "flavor maker" tender star. Flavor maker tender star vám pomůže připravit marinády velmi rychle, které si vaši zákazníci budou chtít objednat znovu a znovu. Velmi ekonomické: významná úspora marinády (až 90 %). Jednoduchý, bezpečný a spolehlivý...
Portfolio (13)
Francie, Lyon
...Demi šunka z Bayonne, čistě vepřová z jihozápadu IGP, která se vyznačuje svou jemnou a měkkou masovou strukturou díky 12 měsícům zrání. Šunka, která má IGP (chráněné zeměpisné označení) pro svou kvalitu. Zrání podle tradičního řemeslného umění. Její maso je měkké a šťavnaté, méně slané než většina sušených šunek.
Portfolio (40)
Španělsko, Barcelona
... mají sladkou chuť ve všech svých stádiích. Datle Sukkari jsou naším nejprodávanějším produktem a naši zaměstnanci je milují. Datle Segai jsou napůl křupavé, napůl měkké a šťavnaté a nejsou příliš sladké. Datle Segai se vyznačují svými mnohobarevnými odstíny a charakteristickým podlouhlým tvarem. Měkké datle Segai jsou prémiovým ovocem, které se jistě stane vaším novým oblíbeným. Střední velikosti...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play