Francie, Lézignan-Corbières
...Výkony Příspěvek z dřeva, jemné a měkké třísloviny, aromatické přísady jsou velmi blízké francouzskému dubu. Doporučení Bílé odrůdy: jemné dřevo po 4 až 5 měsících. (Ochutnávka velmi brzy). Červené odrůdy: zrání minimálně 10 měsíců. Sušení Přirozené, na vzduchu, za tvrdých klimatických podmínek: déšť, studený vítr a přirozené teplo. Doba sušení: 2 roky.
Portfolio (21)
...Appellation Française Caladoc N Utilizace Odrůda hroznů pro vinifikaci Fenologie Doba rašení: 5 dní po Chasselas. Doba zralosti: 2. doba, 3 a půl až 4 týdny po Chasselas. Technologický potenciál Hrozny jsou velké a bobule mají střední velikost. Tato odrůda umožňuje výrobu velmi plných a typických vín s intenzivní barvou a zajímavou tříslovinovou strukturou (třísloviny jsou poměrně měkké, bez...
Portfolio (71)
Francie, Ascain
...KLÍČOVÉ BODY Charakteristiky Apéritif na bázi jablečného moštu, pálenky sagarno a 4 % červeného vína AOC Irouleguy. Obsah alkoholu je 17 %. Balení Láhev o objemu 75 cl, uzávěr na šroub. Názor mistra sklepa: Krásná jasně červená barva. Měkké třísloviny jablek přinášejí kulatost a délku v ústech. Irouleguy zanechává tóny sušené papriky a horských bylin. Návrhy na degustaci Dobře vychlazený, jako aperitiv k jakémukoli stylu pintxos. A proč ne jako dezert s basque koláčem nebo ovčím sýrem s ořechy, čokoládovým koláčem nebo tarte tatin.
Portfolio (8)
Francie, Roubia
... Komplexní, štědrá, jemná, tóny citronu, tóny grapefruitu, tóny nektarinky, jemné třísloviny, rozpuštěné třísloviny, měkké, minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dobrá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Studené předkrmy, Středomořská kuchyně, Kořeněná jídla, Sushi, Ovocné dezerty Barva: Růžová Odrůda: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Cissac Medoc
...Vína z Château Lamothe-Cissac se ve své mladosti vyznačují krásnou hlubokou rubínovou barvou. Při aeraci se objevuje široká aromatická paleta, která spojuje tóny červeného ovoce (černý rybíz), pečeného ovoce a jemných koření. Vanilkové aroma je velmi dobře integrováno. Na patře je celkový dojem vyvážený, měkké a početné třísloviny ustupují velmi jemnému závěru. Díky své skvělé schopnosti zrání toto víno v průběhu let vyjadřuje tóny kůže, podrostu a komplexního kouře. ROČNÍK:* 2017...
Portfolio (8)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Populární země pro tento vyhledávací výraz