Španělsko, La Llagosta-Barcelona
... dotykovému displeji může uživatel ovládat množství dávek, stejně jako rychlosti nakládání a vykládání produktu. -Různé prvky dávkovacího stroje mohou být přizpůsobeny na míru: počet trysek, šířka stolu, vyhřívaná nádoba, dopravník, aby vyhovovaly charakteristikám dávkovaného produktu. PRO VÝROBU muffinů, koláčů, sušenek, piškotů, ponquetů, brownies, plum-cake, sobaos, palačinek, mramorového koláče, krémů, jogurtů, koláčů, omáček, polévek, flanu, brandade, mousse, těsta na krokety...VÁŠ PRODUKT.
Portfolio (83)
Itálie, Capo D'orlando
... obsahu antioxidantů, vitamínů a minerálů. Je bohaté na vitamín C, vitamín K a vitamín B6, kromě toho má vysokou koncentraci polyfenolů, rostlinných sloučenin s mocnými antioxidačními účinky. V KUCHYNI Granátové jablko se často používá v kuchyni k přípravě šťáv, džemů, omáček a k dekoraci pokrmů. Navíc jeho malé pomeranče mohou být použity k přidání doteku barvy a chuti do různých receptů, jako jsou saláty, risotta, maso a dezerty.
Portfolio (27)
Švýcarsko, Wollerau
... velký na přípravu všech druhů omáček a šťáv. Prezentace PŘIPRAVTE ZDRAVÉ MALÉ POKRMY A OMÁČKY S TÍMTO OHROMUJÍCÍM VŠESTRANNÝM HRNCEM Užijte si plné výhody špičkové technologie a nádherného designu se Zepter. Vyberte si z naší nabídky různě velkých kastrolů a menších omáčkových hrnců pro váš další zdravý kulinářský úspěch. S technologií Zepter’s Closed Circle zůstává výživná tekutina uvnitř hrnce...
Portfolio (195)
Slovensko, Dolný Ohaj
...Pšeničný škrob se často používá jako zahušťovadlo a stabilizátor v potravinářském průmyslu při výrobě omáček, polévek, dezertů a dalších potravin. Také se pšeničný škrob používá v farmaceutickém průmyslu při výrobě kapslí, tablet a práškových léků, protože je schopen vytvářet želatinové pasty a absorbovat vodu. CAS:9005-25-8 Barva: Bílá Balení: Papírový pytel 25kg Množství: 5,000kg - 48,000kg Konzistence: Prášek...
Portfolio (36)
Polsko, Tomaszow Lubelski
... zpracování ječmenná kaše venkovská je kaše získaná z očištěného, loupaného a nakrájeného zrna, ale ne leštěná. V závislosti na stupni rozdrobení rozlišujeme hrubou, střední a jemnou ječmennou kaši. Všechny odrůdy ječmenné kaše obsahují velké množství vlákniny. Ječmenná kaše je bohatým zdrojem vitamínů skupiny B, zejména vitamínů B1, B2 a B6, stejně jako vitamínů E, K, PP, kyseliny listové a také křemíku, zinku, vápníku, manganu a mědi. Venkovská kaše se skvěle hodí k různým druhům omáček, včetně houbové a masové.
Portfolio (105)
Německo, Bad Bentheim
... se konzumuje jako zelenina, a to jak teplé, tak studené. Dobré vlastnosti rajčete se koncentrují sušením a zpracováním na kousky, granule nebo prášek. Tyto mohou být přidány do mnoha pokrmů. Aplikace sušených rajčatových granulí: sušené rajčatové granule mají bohatší, hlubší rajčatovou chuť než čerstvá rajčata a poskytují umami explozi, když se vmíchají do omáček na těstoviny, polévek, dušených pokrmů, dipů, zálivek a pomazánek. Jsou také vynikající pečené v chlebu a bagelích.
Portfolio (549)
Polsko, Brzozów
...Sůl Kala Namak pochází z Indie a je široce používána v indické kuchyni jako koření a přísada do pikantních omáček. Je nadšeně využívána ve veganské a vegetariánské stravě. Černá sůl je převážně chlorid sodný a obsahuje malé množství síranu sodného, síranu železa a sírovodíku. Sírné sloučeniny jsou zodpovědné za mírně hořkou chuť a sírovodík dodává soli vůni po vejcích. Tento přípravek má pozitivní účinek na tělo v případě chřipky, bolestí svalů, kloubů a péče o pleť.
Portfolio (781)
Francie, Josselin
...Naše řešení pro formulaci omáček, polévek a marinád s čistým štítkem - Naše řešení s čistým štítkem z řad Mixeo a Stabeo, založená na rostlinných vláknech, jsou vašimi spojenci při formulaci omáček, polévek nebo marinád. Jsou použitelné jak v emulzovaných produktech, tak v těch s nízkým obsahem tuku, což jsou dobré alternativy. Nezbytné ve vašich veganských formulacích, naše řešení umožňují například připravit omáčky bez vaječného žloutku. Díky velkému množství vláken, která obsahují, naše řešení umožňují výrazně zvýšit obsah vláken v konečném produktu.
Portfolio (15)
...Rajčatový koncentrát, také známý jako rajčatový extrakt, se získává z ohřáté rajčatové šťávy, ze které se následně odebere určité množství vody. Množství odebrané vody určuje tři různé typy koncentrátu: jednonásobný koncentrát, dvojnásobný koncentrát a trojnásobný koncentrát. Rajčatový koncentrát má mnoho využití v kuchyni, zejména při dlouhém vaření masa nebo omáček. Koncentrát lze přidat přímo...
Portfolio (6)
Francie, Wissous
West-Indies Distribution je dovozce a distributor exotických produktů, převážně z Karibiku (Guadeloupe, Martinique, Guyana a La Réunion). Nabízíme nejširší výběr produktů, od suchých, čerstvých, mražených až po ovoce a zeleninu. Doručení do Francie a na mezinárodní úrovni. Spolupracujeme s důvěryhodnými dodavateli z celého světa, abychom zajistili čerstvost, kvalitu a autenticitu. Zde jsou naše p...
Portfolio (186)
Francie, Suresnes
...Pro přepravu a uchování polévek, omáček nebo ramen je tato miska ideálním řešením. Víko je praktické pro bezpečnou přepravu pokrmů. Existuje ve 3 modelech: Černá (1035 ml) Červená (700 ml) Průhledná (1050 ml) Minimální množství objednávky: 300 kusů nebo 480 kusů pro černý model Objem: Černá 1350 ml, Červená 700 ml, Průhledná 1050 ml...
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g...
Portfolio (116)
...K vylepšení zeleniny, polévek, omáček, salátů, ryb, drůbeže a masových pokrmů. Také vhodné jako stolní koření. Složení: mořská sůl s protispékavým prostředkem E536, květy chrpy tříbarevné. Velikost: cca 46mm x 140mm Číslo artiklu: 0702152gm80 Velikost: cca 46mm x 140mm Množství / obsah: 80 g...
Portfolio (6)
Francie, Gonesse
...Objevte naši řadu nádob na omáčky, navržených tak, aby splnily všechny vaše kulinářské požadavky. Praktické a hermetické, tyto nádoby na omáčky vám umožňují uchovávat a vychutnávat si vaše oblíbené omáčky, přičemž zajišťují optimální čerstvost při každém použití. Ideální pro přenášení omáček v malém množství, naše nádoby na omáčky jsou perfektní pro doplnění vašich jídel s sebou nebo pro domácí použití.
Portfolio (10)
Francie, Paris
... zdravotními přínosy a vlastnostmi. Obsahují vysoké množství vitamínu C, mědi, železa a manganu. Podávají se v salátu s mladým špenátem, jemně nastrouhanou mrkví, okurkou a nesolenými praženými arašídy. Pokapeme je omáčkou z rýžového octa, citronovou a pomerančovou kůrou, zázvorem, pomerančovou šťávou, česnekem a tamarindem. Ean13:3770010599616 Reference:CeriseBioFrance1...
Portfolio (133)
Německo, Lübbenau
... linky. Dávkované množství plnicích míst je nezávisle a plynule nastavitelné. Výhody: - Úspora pracovních sil - Malé prostorové nároky - Rychlá a snadná integrace - Dávkované množství plynule nastavitelné - Vysoká přesnost dávkování - Dávkovací rozsah: 3 - 50 ml...
Portfolio (25)
Německo, Hamburg
...{"Anwendung":"I když se název kajenský pepř již dlouho ustálil, patří kajenský pepř do rodiny chilli. Dlouhá, špičatá luska se suší a mletí i se semeny a přepážkami. Tyto části rostliny obsahují velké množství \"pálivého\" kapsaicinu, takže kajenský prášek je opravdu ostrý. Ideální pro dochucení dušených pokrmů, polévek, rýžových jídel, omáček a polévek. Na stupnici pálivosti od 1 do 10 dosahuje...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
...omáček a šťáv, v masových, rybích a rýžových pokrmech, v dezertech a pečivu. Na Blízkém východě a v Indii je zvykem přidávat ho do kávy a čaje. Použití pro Použití pro indická a asijská jídla, pekárenské výrobky a pečivo, v pikantních polévkách, dezertech, svařeném víně, kávě a čaji. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 40,0 Tuky (g / 100g)… 6,5 Sacharidy (g / 100g)… 11,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Německo, Hamburg
...Podle chuti a množství pokrmu stačí už jen špetka masového extraktu. Hovězí výtažek byl vynalezen německým chemikem Justusem von Liebigem (1803-1873), aby využil přebytek masa v Uruguayi a Argentině. Justus von Liebig vyvinul postup, který umožnil získat extrakt z nevyužitého svalového masa, ve kterém zůstaly zachovány nejcennější živiny. Liebigův masový extrakt je dnes tajným tipem profesionálních i domácích kuchařů. Někteří...
Portfolio (14)
Itálie, Trento
...Bauer, který si vždy pečlivě vybírá nejlepší zeleninu, obohatil recepturu svého bio zeleninového bujónu o přídavek miso, získaného z bio sóji. Bio Miso Dado Bauer obohacuje vaše pokrmy o chutnou notu, ideální pro přípravu inovativních receptů a dodání charakteru každému jídlu bez přidání dalších aromat. Pro získání příjemného vývaru rozpusťte 1 bujón v 500 ml vody a vařte po dobu několika minut. Bujón lze také přidat k potravinám během vaření v požadovaném množství, aby se obohatil a zvýraznil chuť polévek, hustých polévek, vařené zeleniny, omáček, ragú, mas, risott, vajec atd.
Portfolio (9)
Německo, Hamburg
...Lepší než zahušťovadlo! Tento exot budeš ve své kuchyni milovat! Naše guarová mouka se získává ze semene guarové fazole a je jednou z nejoblíbenějších nízkosacharidových mouk. Protože velmi silně váže tekutiny, potřebuješ jen malé množství k zahuštění svých domácích omáček, polévek nebo džemů. A: Zahušťuje tvé pokrmy i bez vaření, takže se v jídle zachová co nejvíce živin. Naše guarová mouka se...
...Continental Foods vyrábí velké množství kategorií, např. majonézy, studené a teplé omáčky, koření, polévky, dezerty, základy a vývary. Slavná značka Devos & Lemmens (D&L) provází každodenní život většiny belgických rodin od roku 1886. D&L nabízí široký sortiment majonéz a omáček pro maloobchodní a horeca sektory, inovativní produkty (majonézy s avokádovým a olivovým olejem) a neobvyklé omáčky (brazilská, černý pepř, pita…), nezapomínaje na velké klasiky jako je tatarská, cocktailová, samurajská...
Portfolio (16)
Itálie, Opera (Milan)
... používána v co nejmenším množství, aby nedošlo k narušení vzhledu a chuti. Naše exkluzivní řada 'aromAmore' byla vytvořena pro milovníky zdravého a chutného jídla. Náš šéfkuchař je inovativní, ale zároveň praktický. Rozlišující kvalita jeho výtvorů pochází nejen z výběru prvotřídních surovin, ale také z potřeby vytvořit platnou alternativu k produktům, které jsou v současnosti dostupné na masovém trhu.
Nizozemsko, Valkenburg
...Vítejte na stránkách Hofsaus Omáčky & Dresinky Objednejte si svou omáčku nebo dresink na této webové stránce! Dobré jídlo dělá šťastným! Hofsaus umožňuje servírovat ty nejchutnější omáčky a dresinky i doma. Hofsaus nabízí malé množství omáček a dresinků z vlastní restaurace. Všechny omáčky jsou připravovány podle vlastního receptu a kreativity a jsou nabízeny k prodeji až poté, co je 100% jisté...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play