... gastronomii se agávový nektar rád používá, například do koktejlů.
Surovina vyrobená z různých odrůd agáve v Mexiku se skládá z glukózy, ale především z fruktózy (přibližně 80 %) a má tedy velmi nízký glykemický index. Agávový nektar se často používá jako náhrada cukru, přičemž je zejména vegany často konzumován jako náhrada medu. Je o něco sladší než včelí produkt.
BIO Agávovýsirup se rychle rozpouští a může mít různé barevné odstíny a různě...
...Agávovýsirup se skládá téměř ze 100 % fruktózy, která má zvlášť vysokou rozpustnost a je asi 1,2krát sladší než běžný stolní cukr. Tento sladký sirup je také považován za veganské sladidlo a náhradu cukru pro domácnost.
... cukru, jako náhrada medu (vegané) a v různých cereálních tyčinkách jako pojivo. Světlý agávovýsirup má jemnou a téměř neutrální chuť, a proto se často používá v pokrmech a nápojích s delikátní chutí.
Zdravotní vlastnosti agávového sirupu
Agávovýsirup je bohatý na fruktózu, která má nízký glykemický index. To znamená, že je tělem zpracováván pomalu. Konzumace agávového sirupu tedy nezpůsobuje rychlé kolísání hladiny cukru v krvi. Nicméně, nadměrná konzumace fruktózy není příliš zdravá, proto ji používejte s mírou.
...Pro výrobu agávového sirupu se používá výhradně srdce rostliny agáve.
Po sklizni se plodiny umyjí, nasekají a sladká šťáva se vymačkává. Rostlinná vlákna a zákaly se filtrují. Šetrné zahuštění šťávy začíná, dokud šťáva nedosáhne požadované viskozity.
Agávovýsirup je ideální pro oslazení pokrmů, šťáv a osvěžujících nápojů.
Chuť: karamelová nebo lehce sladová
Aroma: karamelové, sladové
Barva: jantarová...
... nektar je nefiltrovaný produkt, získaný z biolandového rybízu z oblasti Osnabrück.
Agávovýsirup slouží jako alternativní sladidlo.
• Rybízová šumivka:
Hotově smíchaná s vysokým podílem rybízové šťávy (40 %), vodou a fruktózou, s obsahem oxidu uhličitého.
Naše rybízová šumivka je nealkoholická a nyní také dostupná v lahvi o objemu 0,7 l.
Užijte si šumivku vychlazenou s kapkou Aperolu.
...S müsli tyčinkou Delhi Delight se vracejí vzpomínky na Indii. Aromata typických koření, pouliční jídla s jejich barevnými pokrmy.
Müsli tyčinka Delhi Delight je bez cukru, její sladkost přináší agávovýsirup.
Müsli tyčinky jako zdravá svačina
Ve zdravé müsli tyčince Delhi Delight samozřejmě nesmí chybět kari. Společně se sušeným ovocem, kešu ořechy a kokosem vzniká lahodná směs. Tyčinka je veganská, bez laktózy a bez pšenice.
Hmotnost produktu: 35 g...
... nachází v Hamburku.
Sortiment produktů zahrnuje především přírodní sladidla, která jsou nabízena co nejvíce v jejich přirozené podobě. Patří sem včelí med, různé sirupy jako javorový sirup, agávovýsirup, rýžový sirup, datlový sirup nebo kokosový květový sirup, stejně jako další produkty včely (vosk, propolis, pyl), rostliny agáve (inulin), javorového stromu (cukr, vločky) a další.
Díky...