... gastronomii se agávový nektar rád používá, například do koktejlů.
Surovina vyrobená z různých odrůd agáve v Mexiku se skládá z glukózy, ale především z fruktózy (přibližně 80 %) a má tedy velmi nízký glykemický index. Agávový nektar se často používá jako náhrada cukru, přičemž je zejména vegany často konzumován jako náhrada medu. Je o něco sladší než včelí produkt.
BIO Agávovýsirup se rychle rozpouští a může mít různé barevné odstíny a různě...
...Agávovýsirup se skládá téměř ze 100 % fruktózy, která má zvlášť vysokou rozpustnost a je asi 1,2krát sladší než běžný stolní cukr. Tento sladký sirup je také považován za veganské sladidlo a náhradu cukru pro domácnost.
... sladidlo je zvlášť ceněno vegany, protože nahrazuje med v jejich stravě. Je to skvělý doplněk do čaje, nápojů a koktejlů. Snadno se rozpouští i v studených nápojích. Tmavý nektar se používá při přípravě různých typů dezertů, protože má chuť podobnou karamelu. Tímto způsobem ho můžeme také použít jako polevu na palačinky nebo vafle. Dobře funguje také jako doplněk k mořským plodům. Sirup z agáve lze zahřívat.
... cukru, jako náhrada medu (vegané) a v různých cereálních tyčinkách jako pojivo. Světlý agávovýsirup má jemnou a téměř neutrální chuť, a proto se často používá v pokrmech a nápojích s delikátní chutí.
Zdravotní vlastnosti agávového sirupu
Agávovýsirup je bohatý na fruktózu, která má nízký glykemický index. To znamená, že je tělem zpracováván pomalu. Konzumace agávového sirupu tedy nezpůsobuje rychlé kolísání hladiny cukru v krvi. Nicméně, nadměrná konzumace fruktózy není příliš zdravá, proto ji používejte s mírou.
...Světlý agávovýsirup je přírodní sladidlo na bázi fruktózy, které se získává z rostliny modré agáve (Agave Salmeana) v Mexiku. Sirup se sklízí z jádra rostliny agáve, která může vážit od 23 do 70 kg. Po odstranění listů rostliny se vytahuje míza, která se filtruje a zahřívá, aby se vyprodukoval agávovýsirup. Je 1,4krát sladší než rafinovaný cukr a obsahuje téměř polovinu množství kalorií z uhlohydrátů.
Původ: Mexiko...
Na Naturell AB jsme udělali ekologické potraviny standardem. Věříme ve svět, kde jsou 100 % ekologické potraviny normou. Jako specialisté na ekologické potraviny nabízíme produkty vysoké kvality. Tak jsme se pomalu, ale jistě stali vedoucí společností v oblasti ekologických potravin. Ale děláme mnohem víc než jen prodej ekologických zdravých potravin ve velkém. Máme pouze 100 % ekologické produkty...
...Pro výrobu agávového sirupu se používá výhradně srdce rostliny agáve.
Po sklizni se plodiny umyjí, nasekají a sladká šťáva se vymačkává. Rostlinná vlákna a zákaly se filtrují. Šetrné zahuštění šťávy začíná, dokud šťáva nedosáhne požadované viskozity.
Agávovýsirup je ideální pro oslazení pokrmů, šťáv a osvěžujících nápojů.
Chuť: karamelová nebo lehce sladová
Aroma: karamelové, sladové
Barva: jantarová...
... máslo*, kokosový cukr*), borůvky* 4,5 % (divoké borůvky*, koncentrovaná jablečná šťáva*), agávovýsirup*, rýžové kuličky*, kakao*.
*Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy jiných ořechů, mléka, sóji.
Nutriční hodnoty na tyčinku
Energie: 591 kJ / 141 kcal
Tuky: 7,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 3,6 g)
Sacharidy: 15 g (z toho cukry: 5,9 g)
Vláknina: 2,5 g
Bílkoviny: 2,9 g
Sůl: 0,03 g
Hmotnost: 30 g
BIO: Ano
100 % rostlinné: Ano...
...Koktejl pocházející z Kuby. Naše verze je připravena z kombinace rumů oslazených bio agávovým sirupem z Mexika.
NOTA BENE :
Pro Hemingwaye „pití je způsob, jak zakončit den“, a pokud je to navíc s Daikiri, je to ještě lepší.
Profil: Harmonický, svěží, kyselý nádech
Obsah alkoholu: 17 %
Rum od Maison Ferrand
Agrární rum
Bio agávovýsirup
Kyselina vyrobená námi...
...Fykocyanin je modrý pigment extrahovaný ze spiruliny
Formule s koncentrací 10G/L
Studená extrakce, bez rozpouštědel, mechanickým procesem
Formulováno bez aditiv a glycerolu, pigment je stabilizován v agávovém sirupu s nádechem alkoholu. Složení: Agávovýsirup, voda, alkohol, fykocyanin (10g/L) extrahovaný z naší spiruliny...
...Nobazul je jedním z největších producentů bio agávového sirupu z Mexika a v současnosti největším exportérem do USA.
Nobazul vyrábí kvalitní modrý Weber agávovýsirup, ultra agávovýsirup, stejně jako aromatizovaný agávovýsirup v bio kvalitě.
Naše vlastní plantáže modré Weber agávy o rozloze 3 000 ha nám umožňují garantovat sledovatelnost kvality od pole přes naši výrobu až k vám.
Nobazul...
...Agávovýsirup z Mexika balený v 25 kg kbelíku. Agávovýsirup je přírodní sladidlo získané extrakcí mízy z kaktusů agáve, které rostou na vulkanických půdách v jižním Mexiku. Certifikováno ECOCERT.
...Mýdlo Soissons s mandlovým mlékem a agávovým sirupem je jemná směs BIO řepkového a kokosového oleje, do které bylo přidáno mandlové mléko a agávovýsirup. Umožňuje znovu zažít pocit mýdel jako dříve.
Hmotnost: 0,1 kg
Rozměry: 7 × 5,5 × 2,8 cm...
... Senegalu je to ovoce, které se často používá v receptech díky své šťavnaté a voňavé dužině.
Kromě toho jsou recepty rozmanité, džus z bissapu, známý svými přínosy, lze konzumovat přírodní nebo více či méně sladký, podle požadované kyselosti. Můžeme také použít stévii, med, agávovýsirup nebo javorový sirup k oslazení.
... pastou bez příchuti
Ingredience
Čerstvé datle, mandlový prášek, datlový sirup, agávovýsirup, neslazené kakaové prášek, strouhaný kokos, mleté vlašské ořechy, ořechový olej, kousky vlašských ořechů. Bez konzervantů, bez barviv, bez cukrů kromě těch, které jsou přirozeně obsaženy ve ovoci.
Věděli jste, že?
Tunisijské bio produkty mají stejné požadavky jako ty z Evropské unie, pokud jde o kontroly a certifikace. Tunisko je navíc jedinou zemí v Africe, která je uznávána jako ekvivalent evropským předpisům pro dovoz bio produktů.
Hmotnost: 270 g...
...Produkt je pasterizovaný.
Složení: Přímo lisovaná šťáva z DIVOKÉ BRUSINKY 19%,
sladidlo – organický agávovýsirup, voda.
Bez konzervačních látek a umělých přísad.
Skladujte mimo přímé sluneční světlo,
při teplotě od +2°C do +25°C
a relativní vlhkosti maximálně 75%.
Při skladování je povoleno přirozené usazování ve formě částic dužiny.
Před konzumací dobře protřepejte.
Po otevření skladujte maximálně jeden den
při teplotě od +2°C do +6°C.
Doba trvanlivosti je 24 měsíců od data výroby, uvedeného na spodní části etikety.
STO 65532222–007–2021...
... nektar je nefiltrovaný produkt, získaný z biolandového rybízu z oblasti Osnabrück.
Agávovýsirup slouží jako alternativní sladidlo.
• Rybízová šumivka:
Hotově smíchaná s vysokým podílem rybízové šťávy (40 %), vodou a fruktózou, s obsahem oxidu uhličitého.
Naše rybízová šumivka je nealkoholická a nyní také dostupná v lahvi o objemu 0,7 l.
Užijte si šumivku vychlazenou s kapkou Aperolu.
...S müsli tyčinkou Delhi Delight se vracejí vzpomínky na Indii. Aromata typických koření, pouliční jídla s jejich barevnými pokrmy.
Müsli tyčinka Delhi Delight je bez cukru, její sladkost přináší agávovýsirup.
Müsli tyčinky jako zdravá svačina
Ve zdravé müsli tyčince Delhi Delight samozřejmě nesmí chybět kari. Společně se sušeným ovocem, kešu ořechy a kokosem vzniká lahodná směs. Tyčinka je veganská, bez laktózy a bez pšenice.
Hmotnost produktu: 35 g...
... nachází v Hamburku.
Sortiment produktů zahrnuje především přírodní sladidla, která jsou nabízena co nejvíce v jejich přirozené podobě. Patří sem včelí med, různé sirupy jako javorový sirup, agávovýsirup, rýžový sirup, datlový sirup nebo kokosový květový sirup, stejně jako další produkty včely (vosk, propolis, pyl), rostliny agáve (inulin), javorového stromu (cukr, vločky) a další.
Díky...
... také dovážíme přírodní a ekologické ingredience z různých zemí světa. Toto je shrnutí toho, co nabízíme. Produkty z kokosu (kokosový cukr, kokosová mouka, kokosové chipsy, kokosový olej) Koření (kurkuma, zázvor, skořice, pepř) Superpotraviny (Ashwagandha, maca, moringa) Sladidla (agávovýsirup, panela, xylitol, erythritol) Semena (chia, sezam) Jsme schopni dodávat od 10 kg na referenci až po celé kontejnery od místa původu až do vašeho skladu. Vynikáme velmi konkurenceschopnými cenami, rychlým a kvalitním servisem.
...pyl, neupravený pyl, propolis, neupravený propolis. Zajišťuje sklizeň: sběr medu a analýzu kvality medu. Také vyrábí pečivo a sušenky a suchary: perník a medové sušenky. Famille Michaud Apiculteur také produkuje javorový sirup (Maple Joe®) a agávovýsirup (Sunny Via® a Sunny Bio®). V roce 2005 byla společnost jedním z prvních producentů medu v Evropě s 5800 úly rozloženými v Pyrenejích a Provence a dnes jsou její produkty distribuovány ve více než 80 zemích a ve 100 % prodejen ve Francii.