...kakaová pasta, kakaové máslo, syrovátkový prášek, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilková příchuť), 30 % mandle, 2 % kakaový prášek
Původ
Mandle pocházejí převážně z Ameriky, jižní a západní Evropy. Největší oblasti, kde se mandle pěstují, jsou Kalifornie, Španělsko, Itálie, Portugalsko, Austrálie a Chile. Pokrytí čokoládou probíhá v Evropě.
...Nougat a ořechové nugátové krémy, polevy a pralinky potřebují kvalitní kakaové máslo. Jako veganská alternativa k živočišnému máslu můžete s ním vyrábět lahodné pečivo a dezerty.
Čokoláda bez kakaového másla? Nepředstavitelné! Použijte naše bio kakaové máslo pro vaše produkty v potravinářském průmyslu a dopřejte jim úžasnou kakaovou vůni a vynikající chuť. Nougat a ořechové nugátové krémy...
...směsí müsli nebo granoly, kombinovány do lahodného dezertu, směsi ovoce a ořechů, müsli tyčinky a dokonce použity jako příloha k jogurtu a zmrzlině, zpracovány na výživné ořechovémáslo a smíchány s vašimi ranními smoothie pro extra chuť!
Lískové ořechy - varianty: nasekané...
...Miluješ pekanový koláč a nejraději bys se do něj ponořil? Pak byly tvé modlitby vyslyšeny: Naše pekanové máslo splní tvé ořechové sny! Extra krémové a jemně sladké – naše ořechovémáslo z 100 % pekanových ořechů přichází s intenzivní praženou chutí v praktické sklenici o objemu 500 g přímo k tobě domů!