Německo, Buxtehude
...Pekaři ho označují jako pšeničný lepek nebo pšeničný gluten. Pšeničný lepek je obilné bílkoviny a získává se z pšenice. Tento přírodní pomocník bez přísad zajišťuje lepší objem a nadýchanější střídku u chleba a housek. Je zvlášť doporučován pro všechny celozrnné pečivo, pečivo z vlastnoručně mletého obilí a recepty pro domácí pekárny.
Portfolio (85)
Německo, Kassel
... systémů. Ringtrocknery tak umožňují delší doby pobytu, což znamená, že lze účinně sušit řadu produktů, které nejsou vhodné pro běžné flashtrocknění. Oblasti použití: • Pšeničný a kukuřičný gluten • Vysoce proteinové krmivo pro zvířata DDGS • Minerály • Celulóza • Silikát • Práškové omáčky...
Portfolio (14)
Německo, Bad Bentheim
...Proto je stevia cukr vhodný pro lidi s diabetem a pro ty, kteří chtějí jíst méně cukru. Složení a použití Stevia cukr se skládá z 99 % erythritolového prášku, nosiče/krystalové struktury. Zbytek procenta tvoří sladidlo stevioglykozid (95% čistota). Toto stevia erythritolové sladidlo neobsahuje cukr, kvasnice, pšeničný gluten, sóju, mléko, vejce, barviva, aromata a umělá sladidla. Stevia posypový cukr lze používat ve stejném dávkování (1:1) jako cukr.
Portfolio (549)
Německo, Stegaurach
...hrášková mouka), 5 % izolát hráškového proteinu, PŠENIČNÁ VLAKNA, ocet z destilátu, řepkový olej, zahušťovadlo: methylcelulóza; bramborový škrob, PŠENIČNÝ GLUTEN, bezlepková OVESNÁ CELÁ MOUKA, psyllium, zeleninový prášek (pórek, cibule, pastinák, bílé zelí, česnek, mrkev, rajče), koření, hrášková vlákna, prášek z koncentrátu mrkvové šťávy, jedlá sůl, dextróza, extrakt z droždí, přírodní aroma.
Portfolio (8)
... Mogulský škrob (formovací práškový škrob) Rýžový škrob Sorbit krystalický a prášek Sorbitová roztok 70% C a NC Škroby, nativní, z hrášku, brambor, kukuřice, rýže, tapioky a pšenice – také předgelovatelný a studeně rozpustný. Škroby, modifikované pro všechny důležité aplikace na bázi brambor, kukuřice, voskové kukuřice Škroby, horko- a/nebo studeně rozpustné Tapiokový škrob Suché glukózy, DE hodnoty 20 – 47 Vital pšeničný lepek (gluten) Voskový kukuřičný škrob Pšeničný škrobový prášek, pšeničný gelový škrob...
Portfolio (10)
Německo, Breisach
...Máslové pečivo z pšeničné mouky. Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, 24% MÁSLO z Bretaně, voda, 5,5% třtinový cukr, kvasnice, PŠENIČNÝ GLUTEN, VEJCE, sůl, SUŠENÉ MLÉKO, cukr, PŠENIČNÝ KVÁSEK (voda, fermentovaná PŠENIČNÁ MOUKA), prostředek na úpravu mouky E300, barvivo: karotin (přírodního původu), enzym. Skladujte při min. -18°C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Pečte v troubě při +170°C 13-15 min. Ohřívání. Produkt z Francie. Vlastnosti: Bílkoviny z živočišného mléka. Výrobce: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Německo. Číslo artiklu: 42564...
Portfolio (4)
... jak přírodní, tak modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničný škrob, tapiokový škrob, hráškový škrob a rýžový škrob, dehydrované bramborové produkty jako bramborové vločky nebo bramborové granule, rostlinné proteiny jako pšeničný gluten, bramborový protein nebo hráškový protein, stejně jako řadu vláken a sušených mléčných produktů, jako je sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play