...Pekaři ho označují jako pšeničný lepek nebo pšeničnýgluten. Pšeničný lepek je obilné bílkoviny a získává se z pšenice. Tento přírodní pomocník bez přísad zajišťuje lepší objem a nadýchanější střídku u chleba a housek. Je zvlášť doporučován pro všechny celozrnné pečivo, pečivo z vlastnoručně mletého obilí a recepty pro domácí pekárny.
... systémů.
Ringtrocknery tak umožňují delší doby pobytu, což znamená, že lze účinně sušit řadu produktů, které nejsou vhodné pro běžné flashtrocknění.
Oblasti použití:
• Pšeničný a kukuřičný gluten
• Vysoce proteinové krmivo pro zvířata DDGS
• Minerály
• Celulóza
• Silikát
• Práškové omáčky...
...Proto je stevia cukr vhodný pro lidi s diabetem a pro ty, kteří chtějí jíst méně cukru.
Složení a použití
Stevia cukr se skládá z 99 % erythritolového prášku, nosiče/krystalové struktury. Zbytek procenta tvoří sladidlo stevioglykozid (95% čistota). Toto stevia erythritolové sladidlo neobsahuje cukr, kvasnice, pšeničnýgluten, sóju, mléko, vejce, barviva, aromata a umělá sladidla. Stevia posypový cukr lze používat ve stejném dávkování (1:1) jako cukr.
...
Mogulský škrob (formovací práškový škrob)
Rýžový škrob
Sorbit krystalický a prášek
Sorbitová roztok 70% C a NC
Škroby, nativní, z hrášku, brambor, kukuřice, rýže, tapioky a pšenice – také předgelovatelný a studeně rozpustný.
Škroby, modifikované pro všechny důležité aplikace na bázi brambor, kukuřice, voskové kukuřice
Škroby, horko- a/nebo studeně rozpustné
Tapiokový škrob
Suché glukózy, DE hodnoty 20 – 47
Vital pšeničný lepek (gluten)
Voskový kukuřičný škrob
Pšeničný škrobový prášek, pšeničný gelový škrob...
...Máslové pečivo z pšeničné mouky. Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, 24% MÁSLO z Bretaně, voda, 5,5% třtinový cukr, kvasnice, PŠENIČNÝGLUTEN, VEJCE, sůl, SUŠENÉ MLÉKO, cukr, PŠENIČNÝ KVÁSEK (voda, fermentovaná PŠENIČNÁ MOUKA), prostředek na úpravu mouky E300, barvivo: karotin (přírodního původu), enzym. Skladujte při min. -18°C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Pečte v troubě při +170°C 13-15 min. Ohřívání. Produkt z Francie. Vlastnosti: Bílkoviny z živočišného mléka.
Výrobce: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Německo.
Číslo artiklu: 42564...
... jak přírodní, tak modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničný škrob, tapiokový škrob, hráškový škrob a rýžový škrob, dehydrované bramborové produkty jako bramborové vločky nebo bramborové granule, rostlinné proteiny jako pšeničnýgluten, bramborový protein nebo hráškový protein, stejně jako řadu vláken a sušených mléčných produktů, jako je sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko...