Německo, Bad Bentheim
... archeologických nálezů nástrojů používaných k škrábání hlíz se zdá, že maniok byl pěstován v Brazílii a Venezuele již kolem roku 3000 př. n. l. Výrobní proces maniokové mouky Manioková mouka je jemně mletý dehydratovaný prášek bohatý na vlákninu a škrob, získávaný drcením kořenů manioku, které jsou lisovány a sušeny. Použití maniokové mouky Manioková mouka je velmi užitečná pro přípravu receptů bez lepku. Kromě toho je manioková mouka užitečná pro pečení, aby se dosáhlo chlebu podobného výsledku. Může být použita jak pro sladké, tak pro slané pokrmy, jako jsou sušenky, pizzy nebo palačinky.
Portfolio (549)
Německo, Oyten
...Aromatická bio cizrnová mouka z nepražených cizrnových bobů. Při vaření a pečení obohacuje bio cizrnová mouka různorodá jídla chutným způsobem. Má pevné místo v orientální kuchyni a ideálně zahušťuje také polévky nebo omáčky. Pro přípravu palačinek, pizzy, karbanátků a jako doplněk do těst na chléb a koláče je cizrnová mouka cennou ingrediencí. Při pečení lze nahradit až 25 % obilné mouky...
Portfolio (42)
Německo, Lennestadt
V roce 1956 zakládá Hubert Deimel ‚Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik‘. Vyrábí se ‚Famos‘-škrabka na brambory. Tento produkt se stává hitem prodeje a tvoří základ úspěšného rozvoje firmy. Dnes se společnost jmenuje Westmark GmbH a nabízí více než 2.500 položek. Jako specializovaný partner obchodu nabízí Westmark portfolio praktických gastronomických a kuchyňských pomocníků, stejně jako domácích po...
Portfolio (186)
Německo, Bönen
...Korpus a řetězový pás z nerezové oceli, programovatelné časy pečení a teploty, kapacita pečení pizzy: 30 - 180 pizz/h, bezpečnostní ventil, různé modely a velikosti, od 3.339,-- eur.
Portfolio (8)
Německo, Neunkirchen Am Sand
...Pecí z šamotu zajišťují nejlepší výsledky pečení. V naší nabídce nabízíme modely různých velikostí pro soukromé osoby, gastronomii, kluby a místní komunity.
Portfolio (5)
...Určité plastově uzavřené povrchově montované součástky (SMD), pokud nejsou správně manipulovány, mohou během procesu pájení reflow utrpět poškození při připojování k tištěným obvodovým deskám (PCB). Aby se předešlo poškození, je citlivý produkt na vlhkost obvykle před balením pečen. Po pečení je produkt umístěn do vakuového sáčku DryPack spolu s předem stanoveným množstvím desikantu a karty citlivé na vlhkost (viz JEDEC JSTD033C). Vakuově uzavřený sáček je označen a umístěn do kartonu ve tvaru pizzy.
Portfolio (42)
Německo, Düsseldorf
... - Formovací plniče - V4 Stress Free formovače těstovinových pásů - V4 Stress Free těstovinové linky - Příslušenství, jako např. podavače na formy na pečení Rheon Automatic Machinery GmbH se sídlem v Düsseldorfu je evropským centrem pro prodej a servis produktů Rheon v EU, Rusku, Středním východě a Africe.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play